Şimdi Ara

Neden Kore Bir Dünya Markası? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Taro Misaki

Japon bir arkadaşım var kendisine sorduğumda LoL'ü bilmiyorum demişti. Ne gibi oyunlar oynuyosun dediğimde CoD, BF, GTAV demişti genelde konsol kullanıyolar. Ki haklılar ellerinde kendi kökenlerinden WiiU gibi bir alet ve Nintendo markası var.

sega ve sony de japon bildiğim kadarı ile
  • gençlerin oyun platformu sadece lol oldugu için çin hakkında sallayıp durmuşlar yok çinde espor gelişmemiş yok onlar komünist falan jhasgdsadhkas neyse biraz dota2yi araştırında çin neymiş öğrenin gençler
  • Ciddiyet meselesi. Euwda gold birde takilan adamlar trye gectiginde diamond oluyorlar. Adamin nickini hatirlamiyorum uzun sure rek sai oynayan bi cocuktu bu dedigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beko da dunya markasi.
    Ozaman beko=kore

• sanalpencee S kullanıcısına yanıt
    /mute sanalpencee yazdım say.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korean Mechanics

/mute sanalpencee yazdım say.

• oyunun kökü kore
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

gençlerin oyun platformu sadece lol oldugu için çin hakkında sallayıp durmuşlar yok çinde espor gelişmemiş yok onlar komünist falan jhasgdsadhkas neyse biraz dota2yi araştırında çin neymiş öğrenin gençler

pp deki sen misin
  • Az önce Hai'nin yayını vardı. Plat 1 de dönen oyunları gördüm gerçekten yetenekliler.
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Bende izledim hemen hemen kore gold5 = tr diamond5 belki de daha üstü xd
  • gözü çekik olanların beyni büyükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

Türkiyede futbol neyse korede e-spor o çünki amerikalılar avrupalılar oyunu zevk için sıralamada bilmemkaçıncı oldum demek için oynarken adamlar bunu ciddi ciddi bi iş gibi alıp düzenli olarak günde 10-15 saat antreman yapıyolar kendilerini geliştirmek için başlarında koçlarıyla yanlarında takım arkadaşlarıyla

bizde de elwind dp gaming houseu "tanıtırken burdada replay izlememiz için tv var ama biz film izliyoruz" diyo

disiplin disiplin disiplin adamların başarılı olmasının tek sebebi bu

Ulan adam espri yapmıs işte. Herşeye takmayın bu kadar. Bu disiplin değil. Emin ol orada replay izleniyordır

• çünkü koreliler güreşmez , oturup lol atar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.