Şimdi Ara

Neden LEON ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kevser27

Şuanda bir golf sahibi olarak daha öncede focus megane astra bu sınıftaki araçlar diğer segment deki kullandıklarımı saymıcam

Yol tutuş - focus
    Motor gucu - golf
    sorunsuzluk - golf
    Az yakit - golf
    Konfor - tartışmasız golf bu segmentte rakibi yok
    Donanim - golf bu kavram aslında aldığınız paketle değişir mesela golf midline ile astra excellence kıyaslanmaz veya tam tersi

Yeni astrayı sürüş etkinliklerinde test etmiştim 2012 de üretilmiş olan golf ile konfor konusunda aralarındaki farkı bizzat gördüm her konuda kendisinden daha yaşlı olan golf astradan üstün bu bir gerçek

Önce tek tek cevap verecektim, sonra vazgeçtim. Yazdiklarimiz konusunda c segmentte golfün üstün olduğu bir yön yok. Konfordan kasıt ne bilmiyorum, o konuda üst sıralarda olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Sadece golf aracım yok ford aracımda var 2 ay önceye kadar astra j ve Hyundai i20 aracımda var ve halen amcamın sıfır alıpta kullandığı astra h kasa aracımızda var ben buradaki yorumlarım kendi açımdan kıyaslamalarla ve kendi fikrimi ortaya koyup yorum yapıyorum bana göre konfor konusunda golf rakibi yok ha sizde astra derseniz bişey demem sizin kendi fikriniz saygı duyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.