Şimdi Ara

Neden lumia alınmaz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Altı üstü bir telefon amma büyüttünüz ha.Tamam Lumia çöp olsun rahatlayacak mısınız?Ya da en iyi telefon olsun çatlayacak mısınız?
    Bırakın şu boş muhabbetleri internete para ödüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet şüphesiz herşeyi bilendir , her şeye karışır kim niye hangi telefonu aldığını bile sorguluyorlar, size ne isteyen istediği teli alır,kimse fabrika çıkışı 199$ olan tele niye 3000tl verdiği sorgulamaz,gelip burda dünyanın en büyük şirketi olan Microsoft un ne kadar beceriksiz olduğunu kendince bize ispatlamaya çalışıyor,biz böyle boş kunuştukca devletde Microsoft da Apple da bize binmeye devam edecek ve dahada büyüyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Bizim millet şüphesiz herşeyi bilendir , her şeye karışır kim niye hangi telefonu aldığını bile sorguluyorlar, size ne isteyen istediği teli alır,kimse fabrika çıkışı 199$ olan tele niye 3000tl verdiği sorgulamaz,gelip burda dünyanın en büyük şirketi olan Microsoft un ne kadar beceriksiz olduğunu kendince bize ispatlamaya çalışıyor,biz böyle boş kunuştukca devletde Microsoft da Apple da bize binmeye devam edecek ve dahada büyüyecekler

sana mı ispatlıyoruz , beğenmiyorsan okumazsın geçersin.

ben sizin gibiler yüzünden lumia aldım , aklınız alsın şunu artık. ben lumia aldığım vakit tek kötü yanı market deniliyordu , o da w10 la coşacak diye atıp tutuluyordu. bir tane kötü bir şey okusak vazgeçecektik belki. Ama her önüne gelen windows şöyle şahane şirket , şöyle uçuyor şöyle kaçıyor deyince aldık bizde.

Beğenmeyen uzaklaşsın konudan , zaten övüldüğü bir sürü konu var oraya gidin , bir tane eleştiri konusu açılınca mı keyfiniz bozuluyor.

BENİM DERDİM WİNDOWS DEĞİL! YADA ANDROİD YADA APPLE ; BENİM DERDİM BU TELEFONA PARA VERECEKLERİN SADECE CİLALANMIŞ YORUMLAR OKUYUP KARAR VERMESİNİ ENGELLEMEK!!! BİZ DÜŞTÜK ONLAR DÜŞMESİN! BUNU AKLINIZA SOKUN ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 7 Haziran 2016; 12:43:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Bizim millet şüphesiz herşeyi bilendir , her şeye karışır kim niye hangi telefonu aldığını bile sorguluyorlar, size ne isteyen istediği teli alır,kimse fabrika çıkışı 199$ olan tele niye 3000tl verdiği sorgulamaz,gelip burda dünyanın en büyük şirketi olan Microsoft un ne kadar beceriksiz olduğunu kendince bize ispatlamaya çalışıyor,biz böyle boş kunuştukca devletde Microsoft da Apple da bize binmeye devam edecek ve dahada büyüyecekler

Senin o büyük hayranı olduğun her dediğini kuşulsuz yapacağın micro$oft mobildeÇUVALLADI sıvıyor şuan. Ama boşver hiç satasa da olur microsoft size her zaman hünvelleme desteğini uygulama desteğini asla kesmez degil mi. Mobil konusunda beceriksiz olduklarını herkes söylüyorken sen bunu göremiyorsan senin sorunun. Bizim millet gerçekten herşeyi bilendir. Pazar payı blackberry ile yarışan şirketin başarılı olduğunu sanır. Ya da pazar paylarına satış rakamlarına uygulama desteğine bakmadan windows mobile ın süper olduğunu kendince bize ispatlamaya çalışır. Daha sistem hu kadar kötüyken sedini çıkarmayıp polyanacı bir sekilde hörmeye devam ederseniz daha çok binerler.

• Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Microsoft'un ilgisizliği yüzünden alınmayabilir. Yoksa tasarım çizgisi az çok bir farklılık yaratmıştı Nokia varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir sene öncesine kadar yazılan yazıları verilen vaatleri hatırlıyorum da amma da safmışız diyorum kendi kendime.

Aslında kimsenin suçu yok bunda çünkü windows phone bir umuttu. Karşılaştığı sorunlardan dolayı sinir hastası olmuş Androidin adını duyunca kaçan insanların sığınabileceği bir limandı windows phone. Hem ios işletim sistemi gibi takılıp donmayıp akıcı bir deneyim sunarken hem de daha ucuzdu hatta uygulaması az olan ios gibi tanımlanıyordu sağda solda. Android sonrası lumia kullanan arkadaşlar ''Aman Allahım ne kadar güzelmiş yahu'' gibi sözler sarfettik ( ben de dahil hatta birçok arkadaşa önerdim). Kusurları vardı elbet ama gözümüze pek batmıyordu ne de olsa wm10 ile o açıklar kapanacaktı. Hatırlıyorum o zamanlar da burada bizi uyaranlar olmuştu ama pek aldırmamıştık işte o kişiler daha önce mikrosoftun kazığını yemiş adamlardı haliyle uyardılar ama işte..

Ben bunu biraz şeye benzetiyorum hani insanlar evlenmeden önce aileden çevreden uyaranlar olur bak dikkatli ol karşındaki kişinin aslında şöyle şöyle olumsuz davranışları ve sözleri var diye. Ama biraz olsun sevmişiz ya toz konduramayız ya da aslında biz de bazen farkederiz ama olur o kadar da evlenince düzelir diye. Düzelen hiçbir şey olmaz olmayacaktır da zaten.

Aslında işin bu duruma geleceği baya baya ortadaymış nedenleri sıralarsak

1) Mikrosoft bu windows phone mobile her ne karın ağrısıysa bunu ilk ortaya atan şirket. Taa yıllar yılı önce ios android portakalda vitaminken bunu piyasaya sürmüş. Aslında fikir gayet de güzelmiş çünkü apple bunla devrim yaptı. Ama ürünün altını dolduramamış başarısız olmuş

2) Daha sonra yok wp6 wp6.5 wp7 wp7.5 falan diye sürekli denemiş.Ama sonuç hep hüsran

3) Yeni bir sürüm çıkardıktan sonra bir önceki sürüme olan desteği tamamen çekmiş. Wp 8 mi çıktı salla o zaman geriye kalanı. Kullanıcı memnuniyeti sıfır

4) Kullanım oranları hiçbir zaman istenilene ulaşamamış hatta yanından dahi geçememiş. Safi fiyasko

5) Ve kulllanıcı oranı yerlerde sürünürken gidişatı değiştirmek adına herhangi bir çabada bulunmuyor. Çünkü bir şeylerin değişmeyeceğini düşünüyor. Wp 8.1 için oran %3 gibi bir şeydi galiba ve herhangi bir çaba göstermedi oran %0.7lerde idi en son.

6) Uygulama sayısı az sayının artması için geliştiricilere biraz para dökmesi lazım dendi ama yapmadı çünkü para harcamaya değer görmedi.Koskoca Nokia nın piyasa değerini türlü türlü oyunlarla mahvetti. Zaten ağlayanın malı da gülene hayrolmadı

Adamlar lumia modeli çıkarmayı durdurdu kapatıp gidiyorlar dükkanı ama hala bu batık sistemi övenler var. Babalarının şirketi olsa bu kadar savunmazlar. Şimdi de surface phone çıkacakmış piyasa onu pohpohlamaya çalılşıyorlar yok .exe uzantılı uygulama çalıştıracakmış aynı pc gibi olacakmış falan fıstık. Yahu windows tabanlı o kadar tablet bilgisayar var satsa onlar satar zaten ama bunu bir türlü anlayamadı gitti

Yazı bir uzun ve saçma olabilir aslında söylemek istediğim birçok şey vardı ama yazarken bile sinirlendim dağıldı gitti haliye. Umarım az çok anlatabilmişimdir

Saygılarımla

İyi forumlar..

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Bütün söylentileri sanki resmi açıklamaymış gibi algılamışsın, tüm sorun bu aslında. Microsoft'un Windows 10 ile ilgili sadece 2 sözü vardı, tek platform olması ve tüm Lumialar'a yükleneceği. Birincisini tuttu, ikincisini de kısmen başardı. Geriye kalan her şey söylentiden ibaret. Microsoft'un kendi sitesinde veya bloğunda yazmayanları ciddiye almayınız. Surface Phone'un bırak .exe çalıştırmasını, çıkacağı bile belli değil sen hemen başlamışsın bile firmaya giydirmeye. Bence ortada sistemi öven yok, sizler o kadar nefret beslemişsiniz ki sizin gibi sayıp sövmeyene fanboy der olmuşsunuz.

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Ben genel olarak ilk windows telefonlardan bu güne kadar olan süreci yorumladım ve bir sonrakinin de bunlardan farklı olmayacağını söyledim hepsi o. Çünkü daha şimdiden şişirmeye başladılar surface phone şöyle böyle olacak diye. Sadece bir uyarı :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Pişman olmak için alınabilir mesela.

Hiç pişman olmadım sırasıyla samsung i900, samsung omnia7, lumia 920 dan sonra halen 930 kullanıyorum sadece 930 da mikrofon sorunum oldu bu nedenle değişirsem aklımda 950XL var. Ha bu demek değildir Windows telefonlar diğerlerinden daha iyi, HTC M8, HTC 10,LG G4,G3,G2 SAMSUNG NOTE ve S6, S7 ve EDGE serileri çok güzel, Apple zaten ayrı bir akım, bu saatten sonra Windows telefon alacak olan ne aldığını bilerek almalı
    İlave olarak söylenecek son söz telefon alacak kullanıcı Windows telefonlarının mağazasının diğer platformların gerisinde olduğunu bilmeli ve buna göre tercih yapmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISMAIL35M -- 9 Haziran 2016; 22:57:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows phone da ihtiyacım olsn 2-3 program yok diye satmıştım daha almadım.En son benim gözümde Mix Radio ve Here Maps kaldırıldığında bitti.Her an batma eşiğinde bir işletim sistemi olan telefon alınmaz , kimse aldığı mala kötü demez bu yüzden altta kalmamak adına iyi taraflarını abartılı söyleyip kötü yanlarından bahsetmezler.Bu yüzden Wp telefonu olan başkasına öneriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

Windows phone da ihtiyacım olsn 2-3 program yok diye satmıştım daha almadım.En son benim gözümde Mix Radio ve Here Maps kaldırıldığında bitti.Her an batma eşiğinde bir işletim sistemi olan telefon alınmaz , kimse aldığı mala kötü demez bu yüzden altta kalmamak adına iyi taraflarını abartılı söyleyip kötü yanlarından bahsetmezler.Bu yüzden Wp telefonu olan başkasına öneriyor

Hayır belki arayüzünü çok seviyordur?
    Live Tile?

• rapboy3one R kullanıcısına yanıt
    Hocam bırakın gelişmeyi elde olanlar da teker teker gitti. Line o kadar para verip mix radio yu aldı 2-3 ay sonra tamamen dükkanı kapattı gitti. Madem gidecektin uygulamayı niye aldın yahu ne güzel kullanıyorduk. Bazen diyorum google suikast mi düzenledi acaba ?

• Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Üslubunuz hiç hoş değil,tartışmaya ortam hazırlıyorsunuz.Konunun içeriği de başlığı kadar absürt.Buda benim bireysel fikrim yanlış anlamayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captche -- 20 Haziran 2016; 12:01:02 >
  • bence tek sıkıntı market. yoksa sistem olarak ve malzeme olarak çok hoş. gel gör ki markette hayatı kolaylaştıracak hiç bir program yok. haritalar pek çok yer için güncel bile değil.3 yıl içinde taşınmış devlet hastahanesinin yeri eski yerde gözüküyor. lahmacuncu çiğ köfteci değil devlet hastahanesi ve acil polikliniği. body yaparken 8.1 de adam gibi çalışan geri sayım programı bulamamıştım. rezillik. nokia 3500c de bile var dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Hocam bırakın gelişmeyi elde olanlar da teker teker gitti. Line o kadar para verip mix radio yu aldı 2-3 ay sonra tamamen dükkanı kapattı gitti. Madem gidecektin uygulamayı niye aldın yahu ne güzel kullanıyorduk. Bazen diyorum google suikast mi düzenledi acaba ?

ben 820 kırılınca android e geçtim. here maps de bittiyse ooo. symbian dan farkı kalmamış wp nin.
  • 2. Telefon olarak dusunulebilir. 400 liralara halen adam gibi android yok. General mobile falan var tabi ama o marka da bir nokia kalitesinde degil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.