Şimdi Ara

Neden lumia alınmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilgisayarda w10 a yeni geçtim ve ben bunu yeni gördüm.

Şunu da gördüm telefonun gözümde gram değeri kalmadı. Bir insan evladı neden android bırakıp buraya gelsin bana örnek verin?

-"Telefon akıcı. "
    +Pek bir akıcılığı kalmadı.

-"Senelerce kullanırsın."
    +"Yok öyle şey hiç bir üretici senelerce kullan diye telefon üretmez , max. 2 sene sonra değiştir sende." tarzında cevap verenler olmuştu bana malum konu başlığında.

-"Şarjı iyi. "
    +Eyvallah.

-"Fiyatı uygun. "
    +sadece lumia 640lte. diğerlerine vereceğim parayla on numara android telefon alırım.

-"Windows çok şahane uygulamalar yapmış."
    +Hepsi ve daha fazlası android ve ios ta var , bizzat windows eklemiş.

-"Lan olum bilgisyardaki dosyaların hereyin anında burda , tek platform , aaaoouuuvv ,fena uluuu... "
    +Üstteki resimde gördüğümüz gibi bunun için wp telefon şart değil.

Sevip kullananlar vardır lafım yok ama şu telefonu öyle bir süsleyip cilalayanlar var ki... Zamanında aleyhte 2-3 şey görsem belki bende vazgececektim almaktan. Ama gördüğüm tek aleyhte yazı "marketi kötü" diye başlayanlardı. Bende markette baktım bana yetiyor aldım. Ama işin marketten ileri boyutları var. En önemliside windows'un tutumu. Müşterisine , cihazlarına değer vermeyişi.

Rekabet nedir? Şirketlerin bir birlerinin eksiğini bulup bir birlerini ordan vurmalarıdır. Ama windows kendisi telefon üretmiyormuş gibi , androidin ne kadar açığı varsa kapatıyor. Müşterisine yeni ne sunuyor bana söyler misiniz?

Ben ne zaman bir şey alsam , bana getirisi ne diye bakarım , lumia 640lte alırken 600 lira verdim ve bu fiyat beni çeken bir noktaydı. Ama mesela ben ne diye lumia 650 alayım , ne diye 950 alayım? Bana android de olmayan ne sunacak bu telefon? Pil süresi , aman ne şahane.

Market bana yeter diye atlamayın hemen , iş marketle bitmiyor , teknoloji hızla gelişirken siz gerilerden , uzaklardan hasretle izliyorsunuz. 6-7 ay öncesine kadar aklımda sanal gerçeklik yoktu , akıllı saat yoktu. Ama şuan akıllı saate ihtiyacım var. Gel gör ki wp de böyle bir şey yok. Sen nasıl şirketsin , sen nasıl rekabet edeceksin?

Düşük özelliklere sahip android telefonlar kullanıyorsanız ve bunlar sizi çileden çıkarıyorsa, içinizde bir microsoft sevgisi varsa , herkes android alıyor lumia alayım farklılık olsun gibi düşünceleriniz varsa , derin bir nefes alın ve bu fikirden vazgeçin. 1-2 ay daha para biriktirip 1200 lere düzgün bir android alın.

Zamanında 3 sene galaxy ace kullanıp androide sabah akşam söven biri olarak yazdım bunları.
     Neden lumia alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 7 Haziran 2016; 10:29:46 >

• Sırf iyi gibi gösterilmeai yüzünden batması bu kadar uzun sürdü. Hala ortada stabil, ucuz, eksiksiz, kusursuz yalanları dolaşıyor. Microsoft satışını durdurup birimi kapatmayı planlarken bu insanlar daha çok almaya, aldırmaya çalışıyor.

İlk kez bir telefonun bu kadar sattırılmaya çalışıldığını, kusurlarının örtüldüğünü ve hakkında bu kadar yalan söylendiğini gördüm. Artık haber siteleri bile ilgili bölümü kapatmaya başladı. microsoft artık uğraşmayacağını söyledi hala tavsiye edip insanları kandırmaya çalışanlar var nasıl bir iştir anlamadım gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence, insan kendine neden 950 XL almalıyım diye sormak yerine 950 XL alabilir miyim diye sormalı. 950 XL alabiliyorsa zaten s7 de alabilir 6s de alabilir htc 10 da alabilir. Neden 950 XL almalıyım sorusunu sormasının bir gereği kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Bence, insan kendine neden 950 XL almalıyım diye sormak yerine 950 XL alabilir miyim diye sormalı. 950 XL alabiliyorsa zaten s7 de alabilir 6s de alabilir htc 10 da alabilir. Neden 950 XL almalıyım sorusunu sormasının bir gereği kalmaz.

o teşrif etmişsiniz

yine laf kalabalığı dolu bir mesaj , yine konuyu başka yerlere çekme çabaları.

senin konuya yazmadım sildirirsin diye. Gerçi ortadoğunun en hızlı mesaj şikyet eden kişisi bu konuyu çoktan şikayet etmiştir diye düşünüyorum

Neyse konuya dönelim , benim anlatmaya çalıştığımda o işte , 950 alacak paranız varsa almayın, ne diye alacaksınız , 2000 liraya ne muhteşem telefonlar var , 950 size onlardan farklı ne sunuyor? HİÇ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Bence, insan kendine neden 950 XL almalıyım diye sormak yerine 950 XL alabilir miyim diye sormalı. 950 XL alabiliyorsa zaten s7 de alabilir 6s de alabilir htc 10 da alabilir. Neden 950 XL almalıyım sorusunu sormasının bir gereği kalmaz.

o teşrif etmişsiniz

yine laf kalabalığı dolu bir mesaj , yine konuyu başka yerlere çekme çabaları.

senin konuya yazmadım sildirirsin diye. Gerçi ortadoğunun en hızlı mesaj şikyet eden kişisi bu konuyu çoktan şikayet etmiştir diye düşünüyorum

Neyse konuya dönelim , benim anlatmaya çalıştığımda o işte , 950 alacak paranız varsa almayın, ne diye alacaksınız , 2000 liraya ne muhteşem telefonlar var , 950 size onlardan farklı ne sunuyor? HİÇ.

Bişey olmaz ya. Takmayın bu kadar kafanıza. Altı üstü bir telefon altı üstü 2600 lira. Hem de, sizin telefonunuz sizin paranız değil. Ben bu kadar takmıyorum kafaya, siz de takmayın. Boş verin.

• seni takan yok zaten. Şurda elinde 3-5 kuruş biriktirip telefon alacak adamlar var , senin kafandakiler adamlara wp yi öyle bir övüyor ki adamlar gaza gelip alıyor , bizim derdimiz onlar. Bizim derdimiz onların parası. Biz hata ettik onlar hata etmesin. Edeceklerse bile uyaran olmadı demesinler.

herkes 6 ayda bir telefon alacak paraya sahip değil.

hadi sana evrensel uygulamaların ile mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 6 Haziran 2016; 12:48:49 >
  • quote:

seni takan yok zaten. Şurda elinde 3-5 kuruş biriktirip telefon alacak adamlar var , senin kafandakiler adamlara wp yi öyle bir övüyor ki adamlar gaza gelip alıyor , bizim derdimiz onlar. Bizim derdimiz onların parası. Biz hata ettik onlar hata etmesin. Edeceklerse bile uyaran olmadı demesinler.

Peki sen öyle diyorsan öyle olsun. İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

seni takan yok zaten. Şurda elinde 3-5 kuruş biriktirip telefon alacak adamlar var , senin kafandakiler adamlara wp yi öyle bir övüyor ki adamlar gaza gelip alıyor , bizim derdimiz onlar. Bizim derdimiz onların parası. Biz hata ettik onlar hata etmesin. Edeceklerse bile uyaran olmadı demesinler.

eyvallah , bende sana teşşekkür ediyorum , tartışmayı uzatmadığın için.

-sen kullandığın telefondan memnunsun , mutlusun , bunu da yazarsın , yazıyorsun.

-biz memnun değiliz , mutlu değiliz , bunu yazabiliriz , yazıyoruz.

mevzu bu kadar basit. Bizim yorumlarımızı okuyanlarda +,- yönlerine bakıp karar veriyorlar. Bazen sinirleniyoruz gaza geliyoruz , tartışıyoruz ama durum bu yani "kime ne"

hadi selametle. hayırlı ramazanlar.

• quote:

quote:

quote:

eyvallah , bende sana teşşekkür ediyorum , tartışmayı uzatmadığın için.

-sen kullandığın telefondan memnunsun , mutlusun , bunu da yazarsın , yazıyorsun.

-biz memnun değiliz , mutlu değiliz , bunu yazabiliriz , yazıyoruz.

mevzu bu kadar basit. Bizim yorumlarımızı okuyanlarda +,- yönlerine bakıp karar veriyorlar. Bazen sinirleniyoruz gaza geliyoruz , tartışıyoruz ama durum bu yani "kime ne"

hadi selametle. hayırlı ramazanlar.

Size de hayırlı Ramazan'lar. 11 ayın sultanı Ramazan ayınıın hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Takdir ettim, eski kırıcı mesajların gitmiş.

Lumia bu saatten sonra ancak anne babaya ve de ucuz android telefon alamayacaklara önerilir.

Ben aldım, canını çıkarana kadar kullanmaya kararlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Takdir ettim, eski kırıcı mesajların gitmiş.

Lumia bu saatten sonra ancak anne babaya ve de ucuz android telefon alamayacaklara önerilir.

Ben aldım, canını çıkarana kadar kullanmaya kararlıyım.

Yok nineye dedeye önerilir. Anne babaya 950 XL önerilir mi? Önerildi diyelim. 2500 lirayı verecekler mi? Yoksa hayırlı evlatları hediye mi edecekler 950 XL? Takdirinize şayan olmak benim için mutluluk verici bir gelişme. Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun. Nice Ramazan'lara. Görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 6 Haziran 2016; 17:54:15 >
  • Şahsen bu platformu ne kadar çok sevsem de üzülerek söylüyorum bundan sonra windows phone asla almam aldırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden lumia almamalıyım olsa daha iyi olurdu

• Kendi görüşündür diyip, saygı duyup sessizce geçerdim fakat konu açıyorsun, lanlı lunlu konuşuyorsun, yakışmıyor Eğer bir görüş bildireceksen (varsa)edebin ve adabınla bildir. Şiddetle kimsenin bir yere vardığı görülmemiştir. Yeri gelince "ama biz görüşlerimizi bildiriyoruz" demeyi biliyorsunuz
  • Pişman olmak için alınabilir mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Kendi görüşündür diyip, saygı duyup sessizce geçerdim fakat konu açıyorsun, lanlı lunlu konuşuyorsun, yakışmıyor Eğer bir görüş bildireceksen (varsa)edebin ve adabınla bildir. Şiddetle kimsenin bir yere vardığı görülmemiştir. Yeri gelince "ama biz görüşlerimizi bildiriyoruz" demeyi biliyorsunuz

Ciddi ciddi dönüp tekrar okudum nerde lan kullanmışım acaba diye.

"Lan olum bilgisyardaki dosyaların hereyin anında burda , tek platform , aaaoouuuvv ,fena uluuu... "

buna takıldıysanız bu alıntı , hata bende tırnak işareti koymamışım. Bu alıntıda abartma sanatı kullanılarak , sıradan bir insan taklit edilmiştir , üzerinize alınmaya gerek yok.

• quote:

quote:

Kendi görüşündür diyip, saygı duyup sessizce geçerdim fakat konu açıyorsun, lanlı lunlu konuşuyorsun, yakışmıyor Eğer bir görüş bildireceksen (varsa)edebin ve adabınla bildir. Şiddetle kimsenin bir yere vardığı görülmemiştir. Yeri gelince "ama biz görüşlerimizi bildiriyoruz" demeyi biliyorsunuz

"Lan olum bilgisyardaki dosyaların hereyin anında burda , tek platform , aaaoouuuvv ,fena uluuu... "

buna takıldıysanız bu alıntı , hata bende tırnak işareti koymamışım. Bu alıntıda abartma sanatı kullanılarak , sıradan bir insan taklit edilmiştir , üzerinize alınmaya gerek yok.

Ortaya 25 tane laf atın, sonra "üzerinize alınmayın" Ona değil bana değil kime bu laflar o zaman ? Şu 6-12 içinde Allah aşkına kaç tane telefon tavsiye konusu açıldı WP bölümünde de buradakiler telefon süper, şöyle, böyle dedi ? 3-5 tane açıldı onlar da zaten mevcut telefonu Lumia olanlar ve bir üst modele geçmek isteyenler.

Üslubun yanlış, kusura bakma ciddi bir şekilde cevap yazamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ortaya 25 tane laf atın, sonra "üzerinize alınmayın" Ona değil bana değil kime bu laflar o zaman ? Şu 6-12 içinde Allah aşkına kaç tane telefon tavsiye konusu açıldı WP bölümünde de buradakiler telefon süper, şöyle, böyle dedi ? 3-5 tane açıldı onlar da zaten mevcut telefonu Lumia olanlar ve bir üst modele geçmek isteyenler.

Üslubun yanlış, kusura bakma ciddi bir şekilde cevap yazamıyorum.

Hocam bu fazla alınganlığın tıb lisanında bir adı, sanı var mıdır? 950 aldın diye sana sahip olmadı o telefon kardeşim, esaslı bir tavsiye istiyorsan bu alınganlığının üzerine gir ileride çok sıkıntı çıkabilir.

Örneğin bazen e-mili'' ile birleşip bana laf atıyorsunuz alıntı yapmadan hepsini okuyorum ama hepsine cevap vermiyorum neden vereyim ki? Sonuç olarak telefonum bana hükmetmiyor ben ona hükmediyorum ki bundandır eksiğini gediğini eksiksiz duyurmaya çalışmamız.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 7 Haziran 2016; 11:29:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Diyip diye Türkçe bir sözcük yok hocam 'deyip' olabilir ama.

Şikayet et o zaman TDK mıyım ben, aklıma geldiği şekilde yazarım. Ama tavsiye için eyvallah Bir de mesajıma cevap verebilseydin iyiydi..

Bizde her şeyi şikayet etmeye başlarsak sizden ne farkımız kalır?

• Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız , yada ben çok yanlış anlatmışım.

orda "-" işareti ile gösterilenler , neden lumia almanız gerekir sorusuna cavaplar. Şöyle düşünelim ben kendi kendimle konuşuyorum ve diyorum ki neden lumia alayım? -"Şarjı iyi dayanıyor" diye bir görüş atıyorum ortaya sonra bun üzerine düşünüyorum ve bunun cevabını "+" işareti ile veriyorum.

Şöylede düşünebiliriz , hayalimde 2 kişi var , biri bana lumia öneriyor sebelerini "-" ile başlayan cümlelerde belirtiyor. Diğeri de ona cevap veriyor "+" ile.

Yani sonuç olarak benim hayal dünyamda gelişen bir olay. Hayallerde gerçeklerden esinlenir , sonuçta o kafamdaki adamlar uzaydan getirmedi o cümleleri , gel gelelim çoğu dizinin başında yazar "Dizide geçen olayların hiç bir gerçek kurum veya kişi ile alakası yoktur" diye , benimde bu tarz bir şey yazmam lazımdı sanırsam.

Ayrıca neden kötü yorumlara bu kadar takılıyorsunuz ki? Hani bazen bize diyorsunuz ya " neden övenlere bu kadar takılıyorsunuz" diye , aynısını sizde yapıyorsunuz.

Sonuçta ortada bir ürün var , kimi beğenir kimi beğenmez. Bir çok mesajda bizim aleyhimizede şeyler yazılıyor , ben hepsini üzerime alınsam çıkamam forumdan , ama bir çoğunu okuyup geçiyorum.

Babamızın şirketi değil sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 7 Haziran 2016; 11:40:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.