Her yönüyle kaliteli bir firmadır. Bu firmayı diğer firmalardan ayıran en önemli özellik 7/24 ne zaman destek talebi açılırsa açılsın anında cevap gelmekte ve bu kaliteyi uygun fiyata bulabiliyorsunuz. fiberserver.net.tr firmasıyla çalışmamış iseniz muhakkak hizmet almanızı tavsiye ederim. Gözünüz arkada kalmayacağına adım gibi eminim
fiberserver ( fiberserver.net ) berbat bir firma sağda solda yok şöyleyiz yok böyleyiz yazdıklarına kanmayın olumlu yorum yazan kişilerin de fake olma ihtimali çok yüksek hatta ve hatta 10 tane olumlu yorumdan 2 si anca doğrudur
ilk başlarda bende memnundum fakat sonradan inanılmaz bozuldu kalite açtığınız ticketlara bile gelen cevaplar bu firmadan hizmet almamanız gerektiğini kanıtlıyor 1 kere reseller aldığınızda madem para verdik kullanalım diyorsunuz bunlar da fırsat biliyor... 2.yıl yeniledikten 3 gün sonra vazgeçip iade istedim fakat olumsuz cevap aldım hemde ilk yıl aldığım fiyatın 2 katını ödedim... 1 yılda %100 ZAM fatura falan hak getire zaten istiyorsunuz he he tamam yollıcaz diyorlar kibar dille ama gelen giden yok bunların sunucuları merdiven altındadır kesin datacenter falan hak getire
2 yıla yakındır reseller hizmeti alıyorum ve 2 yıldır her seferinde mevcut siteleri taşımaya üşendiğimden hizmetimi sonlandırmadım ama sanırım şu 1-2 gün içerisinde firmayla irtibatı koparacağım
telefonla falan ulaşmanız imkansız hayatta cevap vermiyorlar vermedikleri gibi onlar da aramıyor zaten asla illa destek bildirimi açın diye zorluyorlar hadi neyse destek bildirimi açayım diyorum ona da cevap çok uzun sürelerde geliyor 1 saati bulduğu oluyor gelen cevapların
sürekli bir taşıma sürekli bir nameserver değişikliği vs ikidebir ayarlarda değişiklik yapmaya zorluyorlar insanı
whm panel olarak satın aldığım hizmeti bana sormadan directadmin olarak değiştirler bundan birkaç gün önce dolayısıyla sitelerimin database ile çalışanları açılmaz oldu kendilerine whm panel için ödeme yaptığımı söyleyip beni geri whm panele döndürün dediğimde ise hiç umursamadılar birçok sitemin yedeğini alamadım taşımak için haram zıkkım olsun
webmaster-mt
kullanıcısına yanıt
Merhabalar;
Aldığınız hizmetten memnun değilseniz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Sitelerinizi ücretsiz olarak taşımakta ve aktif etmekteyiz. Memnun kalmazsanız 15 gün içerisinde koşulsuz iade garantisi de sunmaktayız.
cPanel/WHM sistemleri kullanmakta ve sizin onayınız olmaksızın panel değişikliği yada sunucu değişikliği yapmamaktayız.