Şimdi Ara

Neden Mobil Telefonlar İçin Temel Bilgilerde Sony P Serisi Anlatılmıyor!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2gündür debeleniyorum p800le temel bilgiler bölümünde bu seri için de bi yazı yazılsa olmaz mı?forumlarda oturup sürekli cevap beklemekten daha yardımcı olur bence..ayrıca negative benim p800ümü usbyle bağladım pcye 6-7 programı güzelce kurdum ama senin sitenden indirdiğim agile messenger ve bikaç programda versiyonumu yükseltmem gerektiği söylendi..şimdi sitendeki bazı programlar yüklü bazıları versiyon hatası verdi ben telefonumun sürümünü yükseltmeli miyim bu programlar için illa başka yolu yok mu? ve sürüm yükseltmek için turkcell merkeze verip ericssona göndermek mi lazım,kendimiz yapamaz mıyız?bu işler bana nekadara patlar?? umarım yardımcı olursunuz teşekkürler...

buarada zil sesini değiştirmeyi-ericsson suitele bilgisayarımdaki mp3leri telefonuma atmayı beceremedim o konuda da bilgisi olan anlatsın lütfen..
    teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkainu

sen gel msnye ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olıyım .... zaten oluyomda nerye kadar bende anlamıyom fazla
  • valla nokiası olan adam uraşıo benle bi tane sonyci çıkmadı gel birader öğretim ne beceremiosun die
  • Arkadaşım forumu biraz incelersen cok detaylı bilgi bulabilirsin..
  • inceledim zaten ama istediğim cevaplar yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.