Şimdi Ara

Neden müslüman ülkelerde hep savaş var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
11.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chp'nin içindeki pkklıdanda akpnin içindeki pkklıdan da iğreniyorum ve hepsine lanet olsun diyorum.

Ben Chpli veya Akpli değilim anlatamıyor muyum sana ?

Bunu okuyarak başla.

• adama 2 defa müslüman mısın diye sordum,
    cevap yok
    çekiniyor herhalde
    utanıyor
    veya idda ettiği fikirlerle ters düşeceği için saklıyor herhalde.

partisini söyleyemeyecek kadar
    inancını söylemeyecek kadar zayıf tutarsız vasat.

bak benim alnım açık
    bak ben şu anki iktidarı destekliyorum, ak partiyi destekliyorum
    ve müslümanım.
    bu kadar net.
  • yav eleman erdoğandan çok erdoğancı ne anlatıyorsun ki ? Erdoğan kendisi bak itiraf ediyor. Ne istediyseler verdik de dedi ? daha neyin mevzusu ? akboylar erdoğan ile el ele cennete gideceğini falan sanıyor takma gül geç.
  • Çünkü başımızda bir halife yok halifelik bitirildi. Bu terör örgütleri veya bazı ülkeler kafalarına göre kendilerine halife ilan edip kukla oynatıcılarının emirlerine uyup at koşturuyor. Asıl amaç birlik beraberliği bozup İsrail’in işgal sürecini kolaylaştırmak zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kimsin de benden hesap soruyorsun arkadaşım.

Sana söylemek zorunda mıyım partimi veya varsa yoksa inancımı ?

Kimsin sen ? Ahlak zabıtası mısın ?

En cins olduğum insan tipi müslüman mısın ? Sen bırak benim müslümanlığımı falan da yazdıklarıma yanıt ver !
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Eleman operasyon yapmıyordu diyor pkk için bu eleman derin bilgiler alıyor bence bulaşmayın molotof falan atabilir bloklayın rahatınıza bakın. dağ kadrosundan olabilir operasyon yapmıyor falan ne demek yahu pes pes.
  • yav erdoğan itiraf etmiş bunlar böyle dese ne olur. erdoğan kaç kez kendisi itiraf etmiş daha neyin mevzusu bu meçzupları takma blokla geç...

bu forumdaki şahıs gitsin maklubeye kaşık bansın muhtemelen hala hocasının geri gelmesini istiyordur hocasının din adamı olduğunu düşünüyordur her cuma hocası ülkeye dönsün diye göz yaşı döküyor da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 16 Şubat 2020; 20:48:18 >
  • Dostum sen cildirmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Sen kimsin de benden hesap soruyorsun arkadaşım.

Sana söylemek zorunda mıyım partimi veya varsa yoksa inancımı ?

Kimsin sen ? Ahlak zabıtası mısın ?

En cins olduğum insan tipi müslüman mısın ? Sen bırak benim müslümanlığımı falan da yazdıklarıma yanıt ver !
    deminden beri söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yapıyorsun, hesap sormak falan..bak bu algılar bana sökmez haberin olsun.
    sana hesap sormadım, soru sordum..müslüman mısın?
    bu kadar basit bir soruya bile cevap verEmiyorsan burda tartışmada ne işin var??????

ben senin yazdıklarına cevap verdim, sürekli cevap vermeyip kaçan sensin.
    AKP öncesi PKK'ya ne yapılmış da PKK bitmiş diye defalarca sordum, bana kitap gösterip kaçıyorsun.
    NE yazıyor içinde bilader bu saaatte kitap almaya sokağa mı çıkacağım 500 sayfa kitap mı okuyacağım, söyle, söyleyemyiorsan da sus otur.

• 28 şubatta fetöcüler atılmışmışş..
    15 temmuzda darbeyi yapanlarda gökten inen uzaylıların askerleriydi çünkü orduda fetöcü komutanlar yoktu hepsi 28 şubatta atılmıştı..
    faciasın resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

Bu mesaj silindi.
    hezeyan değilde çok daha sağlam bi kelime varda hukuken başımı ağrıtmayayım...

4 kelime..
  • Sonu perişan ülkelere bakın lideri ya öldürülüyor ya da darbe yapılıyor. Gel de şimdi dış güçler deme. Doğru dürüst adam başa geçti mi bir işler dönüyor.

• çünkü müslümanım dese "cihatçççı" diye lakap taktığı müslüman kişilere cihatçççı diye kötülemenin hesabını veremeyecek.

müslüman değilim dese bu sefer ben laikçi seküler pkk diyeceğim tıpkı CHP'nin hafter'e seküler laik diye sahip çıktığı gibi.
    cevap veremeyecek.

karın ağrısı bu yüzden.

iki ucu otlu değnek, ne acı adam particilik yapacağım diye inancını bile söyleyemiyor..
    işte bir insanın hezeyanı budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Şubat 2020; 21:43:32 >
  • Dostum sana cidden üzülmeye başladım.

Yokluğumda roman yazmışsın yine : D

Konumuzla alakasız şeylerde yanıt verme ihtiyacı duymuyorum. özellikle bana böyle tanımadığım biri tarafından doğrudan soru sorulmasını hiç sevmem.

Yani sadece kişisel bir mesele.

Bakalım bu sefer bu sözlerimden hangi hain emellerime ulaşacaksın : D
  • Açıklayayım Fransa Afrika kıtasındakileri sömürürken Afrikadakiler mal mı sömürüyordu.Fransızlar güç kullanıyordu.Bu da diğer devletlerin ve müslüman denilen devletlerin başındakilerin para denilen zıkkım için yapılan iş birliğinden dolayı halk acısını çekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Din devletleri kurmak adina Akdeniz'e kıyısı olan herkesle düşman olmasaydık . Libya ya bu konuda muhtaç kalmayacaktır...

Ama neydi onemli olan değerli yalnizlikti sanırım değil mi ?

Her neyse bizimle anlaşmadan zaten oradaki doğalgazı bir yerlere götürmeleri mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Şubat 2020; 22:7:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Dostum sana cidden üzülmeye başladım.

Yokluğumda roman yazmışsın yine : D

Konumuzla alakasız şeylerde yanıt verme ihtiyacı duymuyorum. özellikle bana böyle tanımadığım biri tarafından doğrudan soru sorulmasını hiç sevmem.

Yani sadece kişisel bir mesele.

Bakalım bu sefer bu sözlerimden hangi hain emellerime ulaşacaksın : D
    Sen zaten hiçbirşeye yanıt vermedin ki.
    AKP'den önce PKK'ya ne yapıldı da PKK bitti dedim, kitap linki atıp kaçtın.

"merak ettim acaba müslüman mısın?" diye çok basit bir soru sordum ona da cevap vermedin.

"konumuzla alakasız şeylere yanıt vermeyeceğim" demek akla ziyan,
    sen konu ile alakalı / alaksız hiçbir şeye cevap vermiyorsun,
    cevap veremeeyeceksen burda ne işin var?

bak hepsini geçtim buna cevap ver kafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Şubat 2020; 22:12:12 >

• Ben senin ayaklı kütüphanem değilim dostum. En basit şeyleri bile birilerinin sana anlatmasını bekliyorsan oooo işimiz var.

Bildiğim konular var evet ama bunları anlatmak yerine senin kendinin bulmani tercih ederim çünkü bu sayede belki müridi olduğun hacı hoca takımının sözlerinden çıkıp belki gerçekten kendin araştırma yapmayı ogrenebilirdin diye umuyorum.

Ben sana burada hazır balığı versem bile bir halta yaramıyor o nedenle artık balık tutmayı öğrenin biraz. Balık vere vere iyice yorulduk...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.