Geçtiğimiz günlerde forumun geçmişe dönmesinin anlamı neydi ?....... Neden YazılımcıOnline konulara en son yazan oluyor?........ StranGe_PessenGer ve Taner in kötü esprileri bize neyi ima ediyor........ Strange neden fotolarını ölümleştirdi?....... Kuzi konusu neden hala gözde konu?....... İçi sevgi dolu olan Replika_Gun_Snatch neden n.m.t den nefret ediyor.?....... B.S.S ile Yazılımcı Online arasındaki dostluk nasıl aşka dönüştü?...... Akaras nasıl genç kalabiliyor sırrı ne? WeeDSmoKa nasıl baba oldu?....... Baytarı neden sevmiyorum?...... Cennetten_cehenneme nin bıyıklarının batması nasıl açıklanır?............. Kız konularının vermek istediği mesaj ne?...... ''Kasayı yan yatır '' size neyi çağrıştırıyor.
Hepsinin cevabı aşağıda
Daha in daha in
Gereksizlerde yatır var.
Sıyırdı sonunda.
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
Topik açmadan önce "ya destur" deyin o zaman.
Mum mu dikeceğiz tel mi bağlayacağız senin antartikaya tayininin çıkması için.
quote:
Orijinalden alıntı: akaras
quote:
Alıntıları Göster
oktrates'in hesabı heklemişler anlaşılan...
quote:
Orjinalden alıntı: oktrates
Geçtiğimiz günlerde forumun geçmişe dönmesinin anlamı neydi ?.......herkesin içinde bulunan geçmişe duyulan özlemin bir enerji salarak açığa çıkması Neden Yazılımcı Online konulara en son yazan oluyor?........ağanın ...sı üstüne bknz Şener Şen Kemal Sunal filmi StranGe_PessenGer ve Taner in kötü esprileri bize neyi ima ediyor........bu hayatta ağlanacak tek şeyin bizim dertlerimiz olmadığını Strange neden fotolarını ölümleştirdi?.......yaşarkenki halimden ne hayır gördünüz ki bundan göresiniz mesajını somutlaştırdı Kuzi konusu neden hala gözde konu?.......Kuzinin kendisi gözde zaten İçi sevgi dolu olan Replika_Gun_Snatch neden n.m.t den nefret ediyor.?....... B.S.S ile Yazılımcı Online arasındaki dostluk nasıl aşka dönüştü?......kardeşim burçların takvimi değişmiş bu neki Akaras nasıl genç kalabiliyor sırrı ne? bunun bir sırrı varsa bana da vermeli WeeDSmoKa nasıl baba oldu?....... Baytarı neden sevmiyorum?...... Cennetten_cehenneme nin bıyıklarının batması nasıl açıklanır?............. Kız konularının vermek istediği mesaj ne?......kız olmanın günümüz şartlarında ne kadar zorlaştığı ''Kasayı yan yatır '' size neyi çağrıştırıyor.büyük bir kandırmaca olduğunu
quote:
Orijinalden alıntı: Çeşminaz
quote:
Orjinalden alıntı: oktrates
Geçtiğimiz günlerde forumun geçmişe dönmesinin anlamı neydi ?.......herkesin içinde bulunan geçmişe duyulan özlemin bir enerji salarak açığa çıkması Neden Yazılımcı Online konulara en son yazan oluyor?........ağanın ...sı üstüne bknz Şener Şen Kemal Sunal filmi StranGe_PessenGer ve Taner in kötü esprileri bize neyi ima ediyor........bu hayatta ağlanacak tek şeyin bizim dertlerimiz olmadığını Strange neden fotolarını ölümleştirdi?.......yaşarkenki halimden ne hayır gördünüz ki bundan göresiniz mesajını somutlaştırdı Kuzi konusu neden hala gözde konu?.......Kuzinin kendisi gözde zaten İçi sevgi dolu olan Replika_Gun_Snatch neden n.m.t den nefret ediyor.?....... B.S.S ile Yazılımcı Online arasındaki dostluk nasıl aşka dönüştü?......kardeşim burçların takvimi değişmiş bu neki Akaras nasıl genç kalabiliyor sırrı ne? bunun bir sırrı varsa bana da vermeli WeeDSmoKa nasıl baba oldu?....... Baytarı neden sevmiyorum?...... Cennetten_cehenneme nin bıyıklarının batması nasıl açıklanır?............. Kız konularının vermek istediği mesaj ne?......kız olmanın günümüz şartlarında ne kadar zorlaştığı ''Kasayı yan yatır '' size neyi çağrıştırıyor.büyük bir kandırmaca olduğunu
Yazılımcı Online bayanmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: fuducuk
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Haklamışlarda diyebiliriz buna
quote:
Orijinalden alıntı: akaras
quote:
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
Taner'in kötü esprilerine kurban olun siz. 2009'da çoook arayacaksınız benim esprilerimi
Geçtiğimiz günlerde forumun geçmişe dönmesinin anlamı neydi ? Biri yanlış düğmeye basmış olmalı. Göçen forumu kurtarmak için son yedeği yüklemişler. Son yedek de gece 3'te alınmıştı.
Kuzi konusu neden hala gözde konu? Çünkü egzantirig cici bir kız.
İçi sevgi dolu olan Replika_Gun_Snatch neden n.m.t den nefret ediyor.? Bu sorunu çözmüştük ama sebebi üzerine basa basa "ben kızım" mesajı vermesiydi. Kızlığını kullananları sevmem.
Akaras nasıl genç kalabiliyor sırrı ne? Sır.
WeeDSmoKa nasıl baba oldu? İlişkiye girerek.
Baytarı neden sevmiyorum? Çünkü baytar'a aşıksın. Önce sık sık sevmediğini söylüyor, sonra aşkını ilan ediyorsun.
Kız konularının vermek istediği mesaj ne? Evlilik dışı seks.
''Kasayı yan yatır '' size neyi çağrıştırıyor. Bayat espri.
Geçtiğimiz günlerde forumun geçmişe dönmesinin anlamı neydi ? Biri yanlış düğmeye basmış olmalı. Göçen forumu kurtarmak için son yedeği yüklemişler. Son yedek de gece 3'te alınmıştı.
İçi sevgi dolu olan Replika_Gun_Snatch neden n.m.t den nefret ediyor.? Bu sorunu çözmüştük ama sebebi üzerine basa basa "ben kızım" mesajı vermesiydi. Kızlığını kullananları sevmem.
Baytarı neden sevmiyorum? Çünkü baytar'a aşıksın. Önce sık sık sevmediğini söylüyor, sonra aşkını ilan ediyorsun.
ben kız olmamı kullanmıyorum
@oktrates sorunun benle alakalı olan kısmı içinse herkezin hoşlanmadığı kişiler vardır
quote:
Orijinalden alıntı: n.m.t.
ben kız olmamı kullanmıyorum
@oktrates sorunun benle alakalı olan kısmı içinse herkezin hoşlanmadığı kişiler vardır