quote:Orjinalden alıntı: akaras Sıyırdı sonunda. Haci haciyi mekkede hoca hocayi tekkede deli deliyi dakkada bulur. quote:Orjinalden alıntı: respiro Topik açmadan önce "ya destur" deyin o zaman. ilemkeç elemseB quote:Orjinalden alıntı: fuducuk oktrates'in hesabı heklemişler anlaşılan... @Çeşminaz sen ne dersen o.... zayıflaman için önerim az ye quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Taner'in kötü esprilerine kurban olun siz. 2009'da çoook arayacaksınız benim esprilerimi Espirileri arayacaksak yeni gelenler daha berbat olmalı @ Replika Engin bilgilerinden beni mahrum etmediğin için teşekkür ederim.Ben açıklama yapılsın istemedim nedenini yazdım zaten.İyi forumlar.
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Şu gülümseme smiley'nin adını kendimce bir şey y koydum ama buraya yazamayacağım. Beni acaip sinir ediyor.
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Şu gülümseme smiley'nin adını kendimce bir şey y koydum ama buraya yazamayacağım. Beni acaip sinir ediyor. He bende çok gıcık oluyorum. A.E.S o similienin !
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch İnsan şunu transparan yaparda koyar fudişkom yapar Tarum sensiz 2009 nasıl olacak burada
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Şu gülümseme smiley'nin adını kendimce bir şey y koydum ama buraya yazamayacağım. Beni acaip sinir ediyor. Neden Taner bi bu üçünü çok seviyoruz.Anlamları bile var.
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Şu gülümseme smiley'nin adını kendimce bir şey y koydum ama buraya yazamayacağım. Beni acaip sinir ediyor. Neden Taner bi bu üçünü çok seviyoruz.Anlamları bile var. Çok yapmacık smileyler bunlar,zoraki gülümseme <Hele ki bu,aferin evlat işi kapıyorsun smileyi
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Taner'in kötü esprilerine kurban olun siz. 2009'da çoook arayacaksınız benim esprilerimi Bence düzeldi kötü espri yapma durumu.Geçici bir sendromdu demek ki,geldi geçti.Şimdi iyi espri yapabiliyor Taner abi
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Şu gülümseme smiley'nin adını kendimce bir şey y koydum ama buraya yazamayacağım. Beni acaip sinir ediyor. Neden Taner bi bu üçünü çok seviyoruz.Anlamları bile var.
quote:Orjinalden alıntı: kemalton quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Taner'in kötü esprilerine kurban olun siz. 2009'da çoook arayacaksınız benim esprilerimi Bence düzeldi kötü espri yapma durumu.Geçici bir sendromdu demek ki,geldi geçti.Şimdi iyi espri yapabiliyor Taner abi
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: baytar Hadi hayırlı olsun, kayışı koparmışsın. Koparmamak mümkün mü? Müsebbibi kim senin bu meczup halinin?
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: baytar Hadi hayırlı olsun, kayışı koparmışsın. Koparmamak mümkün mü? Sanada yılbaşı hediyesi kayış almak lazım
quote:Orjinalden alıntı: oktrates StranGe_PessenGer ve Taner in kötü esprileri bize neyi ima ediyor........ Strange neden fotolarını ölümleştirdi?....... Neyi olacak??? Espri anlayışınızın çok kötü olduğunu. Fotolarımı ölümlüleştirdim mi? En azından bir parçam ölümlü olsun di mi ama?
quote:Orjinalden alıntı: oktrates Zaten yanlız yaşıyorsun ölsen kimsenin haberi olmaz. Sence öldükten sonra bunu umursar mıyım?
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: oktrates Zaten yanlız yaşıyorsun ölsen kimsenin haberi olmaz. Sence öldükten sonra bunu umursar mıyım? Ben zaten komşuları düşünüyorum kokmuş bi ölüyü nasıl çıkaracaklar