Şimdi Ara

Neden Nokia haberleri DH'de sansürleniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

DH den bir açıklama gelmediğine göre..

Umurlarındamıyız sence?
  • ben bir yere kızdığımda ve yanlış gördüğümde gidip kendi sitemi açarım. ngagerz.com a 5 yıl önce kızdığımda n-gageturkiye.com u actım. daha az üyem vardı belki ama kaliteliydi ve dünyanın en iyi ngage fan sitesi ödülünü almıştım ve pek çok yarışma yaptım ödüller dağıttım. Şimdi aynısını yapıyorum ve Türkiyede profesyonel bir mobil içerik sitesi kurdum
    Ben ngage fan sitemin forumunda üyelerime artistlik yapan moderatörlerin işine son verdim. ve sanırım sadece 1 kişiyi banladım siteden.
  • Açıkcası hani söyle apple yada iphone reklamları kaynasa site diyebiliriz ki sponsor firma olduğu için ancak görülen o ki art niyetli değiller. Her marka için ayrı başlık iphone için ayrı başlık fikri bu kadar rahatsız etmemeli bence nitekim burası sadece bir forum. Bir ülke yada resmi bir hükumet sayfası değil.

Edit: bir de forum yönetimi belki iphone ağırlıklı bir mobile bölüm yapmak istiyordur gücenecek bir şey yok bunda. Ama haberlerin yayinlanmamasi doğru değil. Elbette sonuçta forumun mottosu teknoloji haberleri üzerine kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 23 Ocak 2010; 20:50:41 >
  • Şimdi olaya şu açıdan bakmak lazım.

Bende bir telefona neredeyse 2000 TL vermiş olsaydım (henüz o kadar şuursuzlaşmadım) kendi telefonumda olmayan ama naşka telefonlarda olan özellikleri gördüğümde o telefonları kötülemek için elimden geleni yapardım.

Bir telefonla sınıf atladığını sananların bolca yaşadığı ülkede, iphone nirvana noktası iken siz ne bekliyordunuz?

DH sahipleri / yöneticilerinin bu tip insanlarda farklı olduğunu mu sanıyorsunuz.

üzücü gerçekten aşağılık duygusu ve ilgi ihtiyacının bir telefona indirgenmiş olması.

Ne diyeyim herkes sahip olduklarına şükretmeyi bunlara sahip olmayanlara da saldırmamayı bir gün öğrenir umarım.
  • Yalnız ben bir eleştiriye katılmıyorum.

iPhone'a özel bölüm var. N97 ye veya i8910HD ye neden özel bölüm yapılmıyor gibi eleştiriler haksız.
    Zira Model bazında özel bölüm açmak imkansız. Nokia ve Samsung'un yüzlerce alt bölümü açılmak durumunda kalınırdı.
    Apple'ın sadece tek bir modeli oldugundan iPhone diye özel bir bölüm açılmıştır. Apple bir başka model çıkarırsa o da aynı bölüme konulacaktır.
    Tıpkı Nokia ve diğerlerinde oldugu gibi.
  • nokiacilar o zaman sizin markaniz cep tlfnu ve aksesuarlari bölümünde 1.sirada ve 2.sirada sonyericsson 3.sirada samsung var DH FORUM SIZE AYRICALIK MI YAPIYOR NE SUCU VAR SONYNIN SAMSUNGUN herseyin en iyisini nokia yapar dimi nokia niye tekrar bi yapilanma sürecine girdi peki ha? niye cünkü apple ile bas edemedi maemo falan denedi cünkü üst sinif modeli olarak sundugu ilkel symbian yetersiz kaldi sunu kabul edin ya apple piyasayi adam etti kardesim ama appleninde hatalari var yok degil
    Apple iphone nokianin olsaydi böyle ayri bir sayfa acsaydi nokia hic sesinizi cikarir miydiniz Allah askina
  • Kerem_Usta adlı kullanıcı yeni bir konu açmış !!
    Yönetimle alakası var mıdır yok mudur ???
    Tanıyan var mı arkadaşlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

nokiacilar o zaman sizin markaniz cep tlfnu ve aksesuarlari bölümünde 1.sirada ve 2.sirada sonyericsson 3.sirada samsung var DH FORUM SIZE AYRICALIK MI YAPIYOR NE SUCU VAR SONYNIN SAMSUNGUN herseyin en iyisini nokia yapar dimi nokia niye tekrar bi yapilanma sürecine girdi peki ha? niye cünkü apple ile bas edemedi maemo falan denedi cünkü üst sinif modeli olarak sundugu ilkel symbian yetersiz kaldi sunu kabul edin ya apple piyasayi adam etti kardesim ama appleninde hatalari var yok degil
    Apple iphone nokianin olsaydi böyle ayri bir sayfa acsaydi nokia hic sesinizi cikarir miydiniz Allah askina

Nokiacı yok burada !!! Nokiacı ne demek açıklar mısınız ??? Yorumlar çok ilginç...
    Nedir bu yarış , neden bu kıyaslamalara giriyorsunuz ??? Sorabilir miyim ???

• DH eski DH deil desem başka söze gerek kalmıyor herhal..
  • katılıyorum sonuna kadar nokia en basitinde nokia başlığının altınada hala TR nin şuan en çok satan ve cep telefonları bölümünde en çok konuşulan 5800 alt balşığı açılmadı buna n79 ve n97 yide ekleyebiliriz,,

• DOGUHAN nokiaci sensin burdaki nokia fanatikleri
  • quote:

DOGUHAN nokiaci sensin burdaki nokia fanatikleri

yahu arkadaşım ben anlayabilmiş değilim sendeki nokia düşmanlığını.konuları pasif bir biçimde takip ediyorum ve sende saçma bi nokia düşmanlığı gördüm yok sizi kandırıyolar yok nokia fanatikleri nokiacılar vs.niye tartışma çıkarmaya çalışıyorsun ki insanlar burada şikayetlerini dile getirirken bunu sorgulamak sana düşmez.nokia fanatiği ya da değil seni alakadar da etmez.nokia konu başlığı altında tarafsızım diyerek nokia ya hakaret etmen ve kendi çapında ezmen,durup dururken tartışma ortamı yaratman senin acizliğini gösterir.bu mesaj yalnızca alıntıdaki için değil bu konudaki ve diğer konulardaki başlattığın veya başlatmaya çalıştığın apple nokia çatışması içindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

iPhone'a özel bölüm var. N97 ye veya i8910HD ye neden özel bölüm yapılmıyor gibi eleştiriler haksız.

Evet "iPhone'a özel bölüm" var. Diğerleri ise "kendi markalarının alt forumları" altında takılıyor.

quote:

Zira Model bazında özel bölüm açmak imkansız. Nokia ve Samsung'un yüzlerce alt bölümü açılmak durumunda kalınırdı.

İlginçtir ki o imkansızı başaran bir yönetimimiz var. Bakınız:

http://forum.donanimhaber.com//forumid_568/tt.htm -> Nokia N95
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_569/tt.htm -> Nokia N96
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_570/tt.htm -> Tüm Xpress Music Serisi
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_571/tt.htm -> Nokia N78
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_572/tt.htm -> Nokia N85
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_573/tt.htm -> Nokia N82
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_574/tt.htm -> Nokia N73
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_607/tt.htm -> Nokia N79
    http://forum.donanimhaber.com//forumid_575/tt.htm -> Diğer Modeller ve konular

quote:

Apple'ın sadece tek bir modeli oldugundan iPhone diye özel bir bölüm açılmıştır. Apple bir başka model çıkarırsa o da aynı bölüme konulacaktır.
    Tıpkı Nokia ve diğerlerinde oldugu gibi.

Yönetim Apple iPhone sevdiği için bu forumda birşeyler Apple iPhone'a özel yapılmaktadır. Apple bir başka model çıkarırsa onun haberini yapması için bir başka editör daha alınacaktır. Tıpkı Nokia ve diğerlerine hiç önem verilmediği gibi.

canuygar'a ise söyleyecek hiç bir sözüm yok, zira troll beslemeyi sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

Açıkcası hani söyle apple yada iphone reklamları kaynasa site diyebiliriz ki sponsor firma olduğu için ancak görülen o ki art niyetli değiller. Her marka için ayrı başlık iphone için ayrı başlık fikri bu kadar rahatsız etmemeli bence nitekim burası sadece bir forum. Bir ülke yada resmi bir hükumet sayfası değil.

Edit: bir de forum yönetimi belki iphone ağırlıklı bir mobile bölüm yapmak istiyordur gücenecek bir şey yok bunda. Ama haberlerin yayinlanmamasi doğru değil. Elbette sonuçta forumun mottosu teknoloji haberleri üzerine kurulu.

yahu iphone un türkiyede pazar payı ne ki bu kadar iphone üzerine düşülüyor ve herşey iphone için özelleştiriliyor. ilginç bu millet çok ilginç.

• quote:

nokiacilar o zaman sizin markaniz cep tlfnu ve aksesuarlari bölümünde 1.sirada ve 2.sirada sonyericsson 3.sirada samsung var DH FORUM SIZE AYRICALIK MI YAPIYOR NE SUCU VAR SONYNIN SAMSUNGUN herseyin en iyisini nokia yapar dimi nokia niye tekrar bi yapilanma sürecine girdi peki ha? niye cünkü apple ile bas edemedi maemo falan denedi cünkü üst sinif modeli olarak sundugu ilkel symbian yetersiz kaldi sunu kabul edin ya apple piyasayi adam etti kardesim ama appleninde hatalari var yok degil

Sony Ericsson P1i kullanıyorum!!!

Sizin gibi önyargılı herşeyi bildiğini sanan ama sırf bu yüzden olabildiğince şuursuz davranan insanlardan da ölesiye sıkıldım.

Nokiacıymış, kişi karşısındakini kendi gibi bilir demişler. Bir fanatik karşısındakinide fanatik zanneder. Herkesi çerçeveleyen sınıflandıran acayip bir bakış açısı.

Senin çerçevende olmayanlarda var arkadaşım dünyada etrafında dönmüyor.

• quote:

Sağol Vallahi bilmiyordum öğrenmiş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 23 Ocak 2010; 23:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

yahu arkadaşım ben anlayabilmiş değilim sendeki nokia düşmanlığını.konuları pasif bir biçimde takip ediyorum ve sende saçma bi nokia düşmanlığı gördüm yok sizi kandırıyolar yok nokia fanatikleri nokiacılar vs.niye tartışma çıkarmaya çalışıyorsun ki insanlar burada şikayetlerini dile getirirken bunu sorgulamak sana düşmez.nokia fanatiği ya da değil seni alakadar da etmez.nokia konu başlığı altında tarafsızım diyerek nokia ya hakaret etmen ve kendi çapında ezmen,durup dururken tartışma ortamı yaratman senin acizliğini gösterir.bu mesaj yalnızca alıntıdaki için değil bu konudaki ve diğer konulardaki başlattığın veya başlatmaya çalıştığın apple nokia çatışması içindir.

tabi az biraz sikistiniz mi köseye kedi gibi tirmalarsiniz adami yahu ben nokia adam gibi tlfn cikartsin onuda kullanir desteklerim neo niye gocunuyorsunuz nokianiza toz kondurduk demi nokiayi pohpohlasam benden iyisi yok dimi kardesim herkes istedigini yazar gocunuyorsan yazma

• hangi firma parayı bastırırsa onun haberleri çıkar o telefon en iyi olur bu kadar basit ondan dolayı burdaki her yorumu dikkate alma onlar zaten söyledikleri ve yaptıkları ile kendini belli eden insanlar. çoğu mesajlarda görürsünüz kendi telefonu överek özendirerek en iyi telefon oymuş gibi devamlı kıyas içine girerler milletede aldırmaya çalışırlar. ben bu tip insanlara o firmaların para askerleri gözüyle bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipergts -- 23 Ocak 2010; 23:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

Açıkcası hani söyle apple yada iphone reklamları kaynasa site diyebiliriz ki sponsor firma olduğu için ancak görülen o ki art niyetli değiller. Her marka için ayrı başlık iphone için ayrı başlık fikri bu kadar rahatsız etmemeli bence nitekim burası sadece bir forum. Bir ülke yada resmi bir hükumet sayfası değil.

yahu iphone un türkiyede pazar payı ne ki bu kadar iphone üzerine düşülüyor ve herşey iphone için özelleştiriliyor. ilginç bu millet çok ilginç.

İlginç olan bir forum sitesinin her markaya eşit davranması gerektiğini düşünüyor olmanız. Pazar payları gibi mantıklı açıklamalara ihtiyacınız yok. Bu bir tercih meselesidir. Başlığı açan arkadaş haber yayınlanmıyor ve ayrı sayfa açılıyor diyor. Bu mantıklı bir soru ama sizin yaklaşımız sitenin hatalı olduğu bir durum varmış gibi. Bende bunda hata falan yok yaklaşımdır. Nasıl isterlerse öyle yaparlar diyorum. Konu aslında net.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

tabi az biraz sikistiniz mi köseye kedi gibi tirmalarsiniz adami yahu ben nokia adam gibi tlfn cikartsin onuda kullanir desteklerim neo niye gocunuyorsunuz nokianiza toz kondurduk demi nokiayi pohpohlasam benden iyisi yok dimi kardesim herkes istedigini yazar gocunuyorsan yazma

tamam seni anlıyorum nokianın adam gibi telefonu yoksen bu mantıkla devam et bakalım nereye kadar gidiyor.merak etme kimsenin gocunduğu yok.nokia nında telefonunun kalitesi için senin gibilerin onayına ihtiyacı yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.