Hocam iki senedir Ankara kampüsündeki epelerde'de de çok kişi kalıyor. Bu kadar insanın kalmasının bir sebebi prof exam'leri hazırlayan hocalarla hazırlık eğitimindeki mock examleri hazırlayan hocaların farklı olmasından kaynaklı deneme sınavlarının epe'den alakasız sonuçlar vermesiydi.(Geçen yıl en azından buydu.)
TatsT
kullanıcısına yanıt
Hocam aynısı bu yıl da oldu.Mocku rahat bir şekilde geçen ben epe de bariz kaldım yani.Ben bir kasıt aramaya başladım bu işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam ne ODTÜ ile ne de ODTÜ KKK ile bir bağlantım yok övme,gömme gibi bir çabam yok, ama attığınız site üniversiteleri üniversitlerin internet sitelerinin popülerliğine göre sıralama oluşturan bomboş bir site. Bu okulun ODTÜ'nün bir kampüsü olduğunu unutmayın ranking i ODTÜ'nün ranking i yani .d
"The aim of this website is to provide an approximate popularity ranking of worldwide universities and colleges based on the popularity of their websites. This can especially help international students to understand how popular a specific university/college is in a foreign country."
Hocam geçmiş olsun.
Ama ben bu yıl ya da geçen yıl epe'nin haddinden zor veya art niyetli sorularla hazırlandığını düşünmüyorum bundan ziyade Mock Exam yanıltıcı bir sınavdı ve Covid döneminde doğru düzgün ders yapılmamasına bağlıyorum.
İçimden atmak için eklemek isterim ki ODTÜ genel olarak uzaktan eğitim dönemini çok kötü geçirdi. Özellikle bazı bölümler için hem ortalama çok düştü hem de öğrenciler için acayip yorucu ve okuldan nefret ettirici bir süreçti. Art niyetten ziyade bence dümdüz beceriksizlik/umursamazlık hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme