Şimdi Ara

Neden Olmasın Fenerbahçe? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fenerbahçe Cl ye hazır değil. Bence turu atlarsak hüsran yaşarız. Real madrid - dortmunt - barca - psg bunlardan biri gelir . Tarihi farklıar yeriz ağzıma bile almak istemiyorum ama Beşiiktaşın yediği 8 tane falan yeriz mazallah.
  • evinde 3 yemişin sen diyorsun ki ingiltere'de turu geçeriz. yavaş geçelim
  • ilk 10 dakkada gol bulamazsak
  • Yenmesine belki yenebiliriz ama 4 gol de imkansız kimse hayal kurmasın
  • ılk 10 dakıkada bır gol bulursak gerı cekılırız saglam ve sert savunma yaparsak ve sow ve emenıkeyı kontralarda etkılı kullanırsak aston vılla gıbı bır 3-1 4-1 lık galıbıyet alabılırız ama orta sahaların sow ve emo ya saglam uzun top atmaları lazım ınsallah turu gercerız ama ımkansız a yakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan-gg77-ego-aves-caner-raul-alper-salıh-sow-emo-kuyt ınsallah bu 11 le cıkarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı. Küçükte olsa hepimizin içinde bir umut olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son maçta iyi oynasak anlardım da,çok kötü top oynuyoruz.kadro kalitesine baktığımızda "neden olmasın" diyebiliyoruz ama oynadığımız topa bakınca gerçekleri görmek zor değil
  • İçimde tabiiki umut var ama ben oyunculara güvenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

İmkansızın tanımı.

Takımda bir ışık olsa, hani çok mücadele edip şanssızlıktan 3-0 kaybetmiş olsak tamam da

• quote:

Orijinalden alıntı: Lisbon

ilk 10 dakkada gol bulamazsak
    quote:

Orijinalden alinti: Lisbon

ilk 10 dakkada gol bulamazsak

Erken gol gelirse asyl o zaman geçmen imkansyz olur,Geçen sene Arsenal ilk 4e girebilmek için kusura bakmada bi yerini yyrtty o kadar u?ra?yn ardyndan Wenger turu öyle byrakacak yata yata geçirticek adam de?il bir gol geldi?i anda hemen taktik de?i?ikli?ine gider feneri alt üst eder üstüne daha fazla gol yersiniz, yukardaki arkada?yn söyledi?i gibi arsenal gibi bir takymy 3-0 gibi farkly bir skorla geçebilmek için tek ?ans son 30 dakikada bi anda arka arkaya gollerin gelmesi.

• Eskiden birinci maçtan sonra rövanşaa kadar hergün maçı düşünür acayip heycanlanırdım her gün ne yapıcağımızı düşünürdüm, ama şimdi iki gün sonra maç var aklıma şimdi geliyor içimde ne heycan, ne umut hiç birşey yok takıma karşı.
  • ortaya toto koyan yok, olmaz yani
  • 1-0 2-0 kaybedelim lütfen fark olmasın diye dua ediyorum adam tutmuş galibiyet diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Seviyorum Fenerbahçe taraftarlarını

Neden Olmasın Fenerbahçe?

Heidi değilde Polyanna koysaydın daha iyi olurdu bea üstad :)

• Her zamanaki gibi erken bir gol ve yine 3 farklı bir sonuç olur diye düşünüyorum. UEFA'da yola devam edilir.
  • Adam gibi top oynayalım 5-0a razıyım.
  • Hadi Fatih Terim'in aslanları.
  • geçen sene avrupa da oynadığımız oyun olsa ben de ümitlenirdim ama bu futbolla çok zor fark yemezsek şükredelim
  • 9-1 diyorum maç sonrası alıntılayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.