Şimdi Ara

Neden Olmasın Fenerbahçe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu Fenerbahçeli arkadaşımız ve ben Fenerbahçenin turu geçeceğine inanmıyor.Ancak birşey oluyor maç vakti geliyor ve biz neden olmasın diye düşünüyoruz.Evet bu kötü oyuna rağmen herşeye rağmen maç vaktinde neden olmasın diye düşünüceğiz bunu herkez biliyor...Neden Olmasın Fenerbahçe?

• Gereken tek sey ilk 15-20. Dakikalarda bir gol.Gerisi gelir zaten ben inanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansız turu geçmemiz. Galip gelinir belki 1-0 2-1 ama imkansız turu geçmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umitlenmeyelim çok fazla
  • Seviyorum Fenerbahçe taraftarlarını

Neden Olmasın Fenerbahçe?
  • neden olsun diye baksak?evimizde rezil bir oyunla 3 tane yedik.ayrıca bu oyun 3-4 maçtır böyle düzeleceğe de benzemiyor.
  •  Neden Olmasın Fenerbahçe?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milletin ağzına malzeme veriyorsunuz turu geçemeyeceğiz boşuna iyimser olmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yemez isek şükret.

• Star tv bize uğurlu geliyor :) iyi bir oyunla erken gol bulabilirsek turu geçeriz bazılarına göre inanması zor ama herkesin içinde azda olsa bir umut vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

Gereken tek sey ilk 15-20. Dakikalarda bir gol.Gerisi gelir zaten ben inanıyorum

Hep yazdım yine yazıyorum. İlk 15 - 20 dakikada gol bulursan 8 lik yapar seni arsenal. Arsenala 4 gol atman gerekiyorsa son yarım saat içinde atacaksın. Hayal kurarken buna göre kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Gereken tek sey ilk 15-20. Dakikalarda bir gol.Gerisi gelir zaten ben inanıyorum

Hep yazdım yine yazıyorum. İlk 15 - 20 dakikada gol bulursan 8 lik yapar seni arsenal. Arsenala 4 gol atman gerekiyorsa son yarım saat içinde atacaksın. Hayal kurarken buna göre kurun.

Hocam su forumda gordugum en karamsar insansın

• ilk 15-20 dk dua edin de gol bulmayalım yoksa asıl o zaman tur tamamen hayal olur gerçi şimdi de farklı değil. ama illaki bi mucize arayacaksak ortalarda bi gol atıcaz onu tutucaz arsenal de asılmayacak 80 den sonra da 2 gol sıkıştırcaz felan da filan da anca öyle ki bu da illa ki polyannavari bir hayal kurmak istersek
  • Ne turu arkadaş fark yememek için dua et de rezil olmaylım

• quote:

quote:

quote:

vallahi ben hiç bir şey istemiyorum tur falan. Sadece gs nin geçen yılki real madrid maçında ki oha yoksa olacak mı moduna girelim yeter. Olmayacağını bilsek bile o heyecanı yaşayalım. Gerisi önemli değil. Bu maçtan çıkaracağımız öutluluk bu olur en fazlada zaten.

• samplus kullanıcısına yanıt
    Ya vallahi demek istediğimi tam olarak açıkladın yemin ederim şu moda girelim yeter bize helal olsun kardeş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi ben hiç bir şey istemiyorum tur falan. Sadece gs nin geçen yılki real madrid maçında ki oha yoksa olacak mı moduna girelim yeter. Olmayacağını bilsek bile o heyecanı yaşayalım. Gerisi önemli değil. Bu maçtan çıkaracağımız öutluluk bu olur en fazlada zaten.

Bende cok istiyorum o moda girmek.Madrid macimda bile nasilmheyecanlandigimi bir ben bilirim.

Ama o moda girdikten sonra elemek..
    İmkansız ama keske olsa

• İmkansızın tanımı.

Takımda bir ışık olsa, hani çok mücadele edip şanssızlıktan 3-0 kaybetmiş olsak tamam da
  • )İlk yarıyı 1-0 kapasak.80'de 2'yi atsak, 90+3'te 3'yü atsak. 3-0'dan maç uzatmalara gitse
    Arsenal uzatmaların ilk dakikalarında atar golü sonra yine son dakikalarda 120de felan yani bir tane daha atarız turu geçeriz.

Tabi Arsenal kendi oyunumuzu oynamamıza izin verecek bir takım değil. Maçın başlarında gol bulmak için saldırcaklardır. Daha sonra Totthenham maçı için kendilerini yormayarak oyunu soğuturlar. Geri kalan dakikalarda fb en fazla 2 gol bulabilir. Skor tahminin 1-1 (Giroud dk 8, Kuyt dk 67)
  • Arsenal genc takim bize ilk macta bizimde etkisiz oyunumuzla havaya girip iyi oynadilar erken bulanacak bir gol sikintiya sokar gol yemeden atilacak 2. Gol durumu esitler. Ama bunun icin bizim cok iyi oyun cikarmamiz takimin motivasyonu kendine guveni ust duzeyde olmasi lazim bir de GG lutfen oyna

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.