Şimdi Ara

Neden polis olmak istiyorsun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiçbir şey olamazsan polis ol sözünü yerine getirmek için. Devletin bana sunduğu tüm hakları istismar etmek için. Altıma verilen sıfır arabayı bir kaç ay içinde haşat etmek için. İnsanlara böcek muamelesi yapıp haklı çıkabilmek için. Kendi boyunu resmi kartının arkasına saklamak için. İş yapmadan para kazanmak için. Uzar gider.

Ha bi de şu var, insanlar sana kutsal bi iş yapıyormuş gibi saygı duyar elini ayağını öper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memoli dizisinden etkilendim de

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Hey Mr policemen I don't want to trouble

• Güncel

• sanırım nisanda kpss ile alım vardı onunla mı girdiniz ?

mülakat nasıldı ve şuan ne yapıyorsunuz ne zaman asıl göreve başlayacaksınız ? zorunlu çevik kuvvet görevi ne kadar sürüyor ?

merak ettiğim bir konu ne kadar aydınlatırsanız o kadar sevinirim teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Bi baltaya sap olamadım mecbur de

Kimse mecburiyetten polislik yapmaz hocam.

Kimse 4000 lira için o kadar küfürü hakareti ezilmeyi ölüm tehlikesini kaldıramaz.

Eğer mecburiyetten yapıyorsa bunca şeye rağmen helal olsun hak ediyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowa

sanırım nisanda kpss ile alım vardı onunla mı girdiniz ?

mülakat nasıldı ve şuan ne yapıyorsunuz ne zaman asıl göreve başlayacaksınız ? zorunlu çevik kuvvet görevi ne kadar sürüyor ?

merak ettiğim bir konu ne kadar aydınlatırsanız o kadar sevinirim teşekkürler..

2016 kpss p3 puanımla girdim,mülakat ön sağlık,spor ve sözlü mülakattan geçtim çok güzel geçti mülakatım,şu an karaman pomemde okuyorum bugün çarşı iznine çıktı,7 aralıkta mezuniyet var,18.dönemler mezun olduktan sonra 3 gün içinde göreve başladılar bizde de öyle olur diyorlar,çevik kuvvet sorusu hakkında bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.