Şimdi Ara

neden psp ye yeni oyun çıkmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _gsliyiz_

ztn oyun yapımcıları bu aralar ps3 agırlık verdii !!!!!!!!! psp ye 1yıl cok fazla güxel oyun cıkmıcak(godd af war gibi oyunlar)) !!!!!!!!

nerden biliyorsun dostum ? sonyden vahiy mi geldi ?
    üstelik ps3 ten çok xbox360 a ağrlık var bu aralar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orjinalden alıntı: _gsliyiz_

ztn oyun yapımcıları bu aralar ps3 agırlık verdii !!!!!!!!! psp ye 1yıl cok fazla güxel oyun cıkmıcak(godd af war gibi oyunlar)) !!!!!!!!

nerden biliyorsun dostum ? sonyden vahiy mi geldi ?
    üstelik ps3 ten çok xbox360 a ağrlık var bu aralar..

O sanırım yapımcı diye Sony Computer Entertainment'tan bahsetmek istedi dostum..
  • O değilde bu Japonca oyunlar çok hoşuma gitmeye başladı. Biraz dil sorunu oluyor ama çözdükten sonra ing'den pek farkı yok.

En son, "Bleach: Soul Carnival" indirdim bütün bleach severlere tavsiye ederim. (Hueco mundo ve Soul society de var.)
  • Ya arkadaş anlamıyorum ki büdük kadar ekranı olan NDS

neden psp ye yeni oyun çıkmıyor?

şu grafikte olan NDS yi getirip de bize övmeyin arkadaş ya! bu ne arkadaşım gidin Gameboy oynayın bu ne ya PSP nin yanında adı anılmaması lazım NDS nin. PSP ki hem hayvanat gibi müzik hem hayvanat gibi film hem de biraz da olsa oyun (hayvanat gibi oyun diyemem), ve yanında trilyonlarca yapılan hayvant gibi çeşitli uygulamalarla neredeyse bir cep bilgisayarı olan PSP yi gidip de büllük kadar ekranı olan saçma sapan pixellerden ibaret grafiği olan NDS ile karşılaştırmayın ya! saçma saçma oyunlar için NDS alanlar bizi ilgilendirmiyor. Benim için taşınabilir cihazlarda teknoloji önemli olandır, kalite önemli olandır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Şubat 2009; 0:52:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Ya arkadaş anlamıyorum ki büdük kadar ekranı olan NDS

neden psp ye yeni oyun çıkmıyor?

şu grafikte olan NDS yi getirip de bize övmeyin arkadaş ya! bu ne arkadaşım gidin Gameboy oynayın bu ne ya PSP nin yanında adı anılmaması lazım NDS nin. PSP ki hem hayvanat gibi müzik hem hayvanat gibi film hem de biraz da olsa oyun (hayvanat gibi oyun diyemem), ve yanında trilyonlarca yapılan hayvant gibi çeşitli uygulamalarla neredeyse bir cep bilgisayarı olan PSP yi gidip de büllük kadar ekranı olan saçma sapan pixellerden ibaret grafiği olan NDS ile karşılaştırmayın ya! saçma saçma oyunlar için NDS alanlar bizi ilgilendirmiyor. Benim için taşınabilir cihazlarda teknoloji önemli olandır, kalite önemli olandır!

Hocam bende böyle düşünüyorum, lakin bir konuda onlara da hak vermek gerekir. Onlar belki bu oyunlardan daha çok zevk alıyorlar. İnsanların zevkini kimse bilemez ve sorgulayamaz. O yüzden bu konu görecelidir ama ben de PSP'nin daha iyi olduğunu savunuyorum.

• Ya tabii ki göreceli konular da, taşınabilir oyun konsollarında bariz üstün teknolojiye sahip bir cihaz olan PSP'yi, hem de PSP bölümünde gidip de saçma şekilde NDS ile karşılaştırmak doğal olarak tartışma çıkartır. NDS önce pixellerini düzeltsin de öyle çıksın psp nin karşısına. abidik gubidik oyunlarla satış rakamlarıymış da şuymuş buymuş. görüyoruz wii de satış rakamlarında en iyisi. ama teknolojiye önem veren insan gidip de ps3 xbox 360 alıyor grafiğin dibine vuruyor. sanki oyunlarında sıkıntıdan patlıyoruz

bizi satış rakamları ilgilendirmez, neyin ne olduğunu iyi biliyoruz. gelip de psp bölümünde nds yi övmek..
  • den bayadir oyun cikmiyor gow butun zorluk derecelerinde bitirdim tekkeni silmiyorum ama oyun istiyorum biraz saricak gorsel olarak beni senlendiricek bi oyun ama yok malesef
  • Her tartışmanın bir üslübu olmalıdır, haklı yada haksız farketmez, herkesi kibar olmaya davet ediyorum, aksi halde ceza-i yaptırım uygulanacaktır.
  • gow gibi oyunlar çıksın sürekli diğer oyunlar sarmıyo
  • Arkadaşlar daha ne çıksın çıkıyo arada bir sizin hoşunuza gitmiyosa ne yapalım.İlk başta 2 tane final fantasy çıkacak Dissidia + FF13 Agito
  • Herkes konuşmuş ama sadece varsayımlar üzerine.
    Yaklaşık 1.5-2 yıldır psp elimden ayırmaksızın oynuyorum mâlum tabiiki cfw ile birlikte.
    UMD oyunlarının fiyatları bizim Türk toplumuna göre pahalı oyunlar heleki bizde aldığı gün sabahlayıp geceleyip 1-2 gün içerisinde oyunu bitirme heveside girince... 2günde bir 30-50-80-100 gibi rakamlar verip hergün yeni bir oyun alamıyor mecburen illegal yöntemlere başvuruyor herkes gibi.
    Oyunlar elbet çıkıyor hergün bir iki oyun indiriyorum ve hepsininde oynuyorum.Çok iyi grafikleri olan ve bi o kadar eğlendiren birton oyun var acayipde bir arşivim var.
    Güzel araştırma ile güzel araştırma dediğimde "10dakkalık gamespot vb sitelerden grafiklere oyun akışına vb. şeylere bakma." Çok nefis oyunlar bulabilirsiniz.Ee yani size cfw imkanı sunulmuş bazı kişiler tarafından , zaten orjinal oyun almıyorsunuz bari bi kaç dk ayırıpda araştırma yapıpda bakın bi ya.
    Sonra GOW'dan sonra oyun çıkmadı filan.. Eminim ki araştırmadım ama 50den fazla oyun çıkmıştır gowdan sonra toplam oyun değil güzel zevk veren oyunlar.

• Arkadaşlar konu açılalı çok uzun zaman olmuş fakat ben bir yorum yazmak istedim.

PSP'ye oyun çıkmaması yalan değil doğrudur. PSVİTA çıktığında sony gerçekten psp'yle ilgilenmediğini nasıl olsa çok sattığını itiraf ettmişti, ama bunu PSVİTA'DA OLMAYACAĞINI 3 yıllık bir ön çalışma yapıldığını açıklamıştı. o yüzden PSP gelişmemiş sadece versiyon geliştirilmiş ,bunun üzerine 5000 versiyon geçmiştir. Bu yüzden yapımcılar psp'ye oyunu seyrek çıkarmışlardır. Ama oyunlar çıkmaya devam etmektedir. Güzel oyunlar yine psp'ye çıkacaktır...

İşte güzel oyunlardan birkaçı:

-GOD OF WAR GHOST OF SPARTA
    -NARUTO ULTİMATE NİNJA İMPACT
    -GOD OF WAR CHAİNS OF OLYMPUS
    -TEKKEN 6
    VE BENZERİ

EĞER O KONUŞMAYI BİR DAHA BULABİLİRSEM BURADA PAYLAŞACAĞIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

pspnin yerini ne ds ne başka bişey tutar.gerçi psp3000 kırılmadığı için belki daha çok oyun çıkabilir

tarihi görmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikcik -- 26 Mayıs 2012; 22:36:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.