Şimdi Ara

Neden RAM'lerin kit olarak değil de ayrı ayrı alınması öneriliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ADATA AX4U320038G16-DR41 RAM lerin kodları bunlar Neden RAM'lerin kit olarak değil de ayrı ayrı alınması öneriliyor?Neden RAM'lerin kit olarak değil de ayrı ayrı alınması öneriliyor?Neden RAM'lerin kit olarak değil de ayrı ayrı alınması öneriliyor?Neden RAM'lerin kit olarak değil de ayrı ayrı alınması öneriliyor?

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    vallahi 2 3 gündür uğraşıyorum bios ile akraba olduk artık daha fazla zorlamıyacam kas gecikmeleri voltage falan sistem kitleniyor 2x16gb 3200mhz kullanıyordum fakat aldım artık 3000mhz 32gb daha daha fazlasıyla çözücektir sistemi bile bozdum sayılır windows düzgün çalışmıyor ses sürücüsü hizmeti başlamıyor mesela temiz bir kurulum yapıp 4x8 3000mhz de kullanıcam artık ilerde bios olur bişiyler yaparlarsa düzelir belki bizim kısmetimizde böyleymiş napalım ram konusunda bu kadar prof değildim şimdi cepte bu bilgi tecrübede oldu :D güzel tarafından bakmakla yetinicez hayat işte öğretiyor zora gelince :D
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    vallahi 2 3 gündür uğraşıyorum bios ile akraba olduk artık daha fazla zorlamıyacam kas gecikmeleri voltage falan sistem kitleniyor 2x16gb 3200mhz kullanıyordum fakat aldım artık 3000mhz 32gb daha daha fazlasıyla çözücektir sistemi bile bozdum sayılır windows düzgün çalışmıyor ses sürücüsü hizmeti başlamıyor mesela temiz bir kurulum yapıp 4x8 3000mhz de kullanıcam artık ilerde bios olur bişiyler yaparlarsa düzelir belki bizim kısmetimizde böyleymiş napalım ram konusunda bu kadar prof değildim şimdi cepte bu bilgi tecrübede oldu :D güzel tarafından bakmakla yetinicez hayat işte öğretiyor zora gelince :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiptar1992

bende aslında yukarıda verdiğin olayı istemiştim neyse arkadaşın dediği gibi şansına sonradan hynx ile anlaşmış ve cihip değişmiş bu da senin şansızlığın çünkü ben 2 yıl sonra aldım 2 rami kit olrak aynı cihip çıktı samsug b-die sadece üretim tarihleri farklı senin yapacağın ya düşük mhz de sorun yoksa öyle kullanıp devam edeceksin yada 2 ram takıp 3200 mhz de kullanacaksın veya son aldıklarını iade edeceksin. şu da var son aldıkların 2 ram olarak takınca 3200 mhz de çalışıyorsa ilerde kullandıkların arıza yaparsa yedek olarak son aldıklarını kenarda bekletebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mayıs 2019; 20:4:20 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Valla Bi dünya iş o kadar uğraştım 4 tanesini takıp 3000mhzde kulkanıcam temiz bir format attım şimdi Bi dünya iş çıktı steam kütüphanesi origin kütüphanesi 200 300 gb oyun yedeği aldım onları bu sisteme entegre etmesi var 32 gb 3000mhz devam ilerde büyüklerimiz Bi uptade yapar derki bu sorunu ortadan kaldırdık çekeriz ayarı 3200mhze devam ederiz uğraşmak istemiyorum artık sistemi kurcalarken bir dünya sorun çıkıyor sağlıklı olan sistemimde düzeni bozuldu Bi dünya oyun vardı senkron ayar kütüphaneleri eşleştir Bi dünya iş çıktı sağlık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.