Aynısı bende de oluyor.Servis Pakedi2'mi yüklü sende.?
Valla desteklemiyor olsa hiç açmaması lazım. Ama işte sapıtmalar var. Service pack 2 yüklü bende. Ondan da olabilirmiki? Bilgisayarcıyı aradım bugün. Dedi ya ram ya ekran kartı ya da işletim sistemi çakışması dedi. Bakıcaz yarın.
Güç girişin topraklı mı?Ayrıca ekran kartın fansız mı? Son olarak power kaynağın kaç watt.
Arkadaşım Bilgisayarım / özellikler / gelişmiş / başlangıç ve kurtarma diye bir seçenek göreceksin. oradan otomatik olarak yeniden başlat ın üstündeki işareti kaldır. Gelecek hata msg göre yeniden konuşalım.
quote:
Orjinalden alıntı: forsaker
Güç girişin topraklı mı?Ayrıca ekran kartın fansız mı? Son olarak power kaynağın kaç watt.
Güç girişi topraklı,prizde topraklı,ekran kartı 6600 gt fanlı, kasa asus 300 w.
Bende de aynı sorun var demiştim ve tahminimce benim ekran kartının fansız olması nedeniyle fazla ısınması veya kalitesiz güç kaynağı nedeniyledir diye düşünüyordum.Çünkü Everest marka kasa var 400watt güç kaynağı yazıyor üzerinde ama bu değer gerçek değeri değilmiş.Topraksız priz kullanıyorum.Bu da bir nedendir belki.
quote:
Orjinalden alıntı: out
Arkadaşım Bilgisayarım / özellikler / gelişmiş / başlangıç ve kurtarma diye bir seçenek göreceksin. oradan otomatik olarak yeniden başlat ın üstündeki işareti kaldır. Gelecek hata msg göre yeniden konuşalım.
Bunu yaptıktan sonra mavi ekran geldi. Resetleme yapmıo artık. Yalnız kapatırken mavi ekran veriyor. Hatada stop bad pool caller die bişiler diodu.
DOSTUM BU DURUMLAR GENELDE RAM VEYA ANAKARTTAN KAYNAKLANIYOR. BAZI DURUMLARDA ÇAKIŞMA OLABİLİYOR.GERÇİ GENELDE OEM RAMLERDE DAHA SIK GÖRÜLÜYOR. AYNI PROBLEM BENDE DE VARDI. ARTIK USANMIŞTIM GÖTÜRDÜM GARANTİYE, ADAM TESADĞF BİR KİNGSTON RAM TAKTI. TAKIR TAKIR ÇALIŞTI MAKİNA. BENCE DE KINGSTON RAM TAKIP BİR DENESEN PROBLEM ÇÖZÜLECEKTİR.
Dostum kopya windows kullanıyorsun mutlaka.Sorun ondandır. Başka bir windows dene ve sürücüleri güncel tut.
VALLA ARKADASIM SENIN ÇEKTIĞINI BEN BILIRIM. BANDE ALDIKTAN BIR AY SONRA AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞTIM.BILGISAYARIMIN DEĞİŞMEYEN PARCASI KALMADI.ONCE RAM SONRA HDD. ANAKART DERKEN SES KARTIMDAN ÇIKTILAR AMA YINE DUZELMEDI. BENIMDE ILK BILGISAYARIM PENTIUM 4 TU. TUM PARÇALAR DEĞİŞTİ AMA TEK DEĞİŞMEYEN PARCA İŞTE OOO PENTIUM 4 3.0 DENEN O DANDIK İŞLEMCI BOZUNTUSUYDU. MEYER TUM PROBLEM OYMUŞ.ŞİMDİ NOLDU DIYE SORARSAN MAKINEM TAMAMEN DEĞİŞTİ. ARTIK BENDE BI ( AMD ) CIYIM... BANA HİÇ KIMSE PENTIUMU ANLATMASIN BEN BILIRIM NE OLDUĞUNU. HA BI DE EĞER ALALI 30 GUN OLMADIYSA BILGISAYARCINA GOTUR BOZUK PARCAYI BIREBIR DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA 30 GUNU GEÇİRİRSEN VE BOZUK PARCA VARSA O ZAMAN ISIN VAR DEMEK CUNKU TAM 30 İŞ GUNUNDE GERI GELIYO O PARÇALAR. BEN YAŞADIM TUM BUNLARI BI ARKADAS TAVSIYESI.
BIRDE ARKADASLAR BENCE O PARCA PROBLEMLIDIR BU PARCA SORUNLUDUR DEMEK BENCE YANLIŞ. BENDE OYLE DEDIM GERCI AMA. BILGISAYAR GORULMEDEN KIMSE BIŞI DIYEMEZ. HEPIMIZ BURDA BAŞIMIZDAN GECENLERI YAZIYORUZ. ARKADASIN PROBLEMI DAHADA FARKLI OLABILIR. BENCE SEN YINEDE BILGISAYARINI BI GOTUR SERVISE DERIM. EN KESIN ÇÖZÜM ORDADIR
Dostum bendede aynı sorun war sanırım daemon-tools neden oluyor o hataya bugün sabah karşılaştım ilk defa o hata ile pc açılışında reset atıyordu kendine. G.K de girip msconfig den başlangıç ayarından kaldırdım D-Tools u pc açıldı 8-10 tane hatadan kurtarıtldı mesajı aldım. d-tools exe sini çalıştırınca reset atıyor d-tools yüklemeye çalışıncada silmeye çalışıncada reset atıyor. 2 yıl önce aldım pc yi hiç bir sorunla karşılaşmamıştım daha öncede d-Tools yukledım neden böyle bir hata verdi anlamadım. Sen sorunun ne olduğunu buldunmu inş. sadece D-Tools la alakalı bi sorundur garanti flan kalmadı pc de :=)
reset ve mavi ekran ile ilgili sorunlar için websitemde yazdığım rehberleri inceleyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme