Şimdi Ara

Neden resetliyo ben çözemedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlara girmek istediğimde pc reset atıyor. Anlamadığım nokta her oyunda yapmıyor. Bazen masaüstünde durduk yere de reset atıyor. Açıldığı zamanda sistem ciddi hatadan kurtarıldı hatası veriyor.
    LÜTFEN YARDIM EDİN NE İLE İLGİLİ OLDUĞU HAKKINDA. Kafayı yiycem daha 1 ay oldu alalı. Servise gitmek istemiyorum şimdi. Yapabileceğim bişimi acaba. Windows sitesinde hata koduna baktım bulamadım.

Resim burda:
    http://img428.imageshack.us/my.php?image=hata8es.jpg

• öncelikle pc inde gusel bir vırus ve spy taraması. daha sonrada everest programıyla pc değerlerini gözlemle. Garanti ye gitmez umarım gittimi dönüşü uzun sürüyor.

http://www.soft-ware.net/system/steuerung/benchmark/p04240.asp
  • işlemci 39
    anakart 44 derece
    virus spy yok. Bu olayla ilgili bi arkadaş dediki senin biosta ilk önce hdd i görüyo. Önce cdromları görmesi lazım dedi. Optiklerin sıralaması yanlış dedi. Ondan olabilrmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trust_fox

işlemci 39
    anakart 44 derece
    virus spy yok. Bu olayla ilgili bi arkadaş dediki senin biosta ilk önce hdd i görüyo. Önce cdromları görmesi lazım dedi. Optiklerin sıralaması yanlış dedi. Ondan olabilrmi?

muhtemelen ram ve anakart problemi
  • Peki bu hata kodunun ne anlama geldiğiniş bilen varmıdır?
  • BABA PC RESE ATINCA MAVİ BİR EKRAN GELİYOMU 2 SN YELİK BİŞEY BENDEDE VARDI ÖNCEDEN O SORUN
  • yok.Mavi ekran gelmiyor. Bu starforce daemon olayları ile uğraştığım oyunlarda yapıyor. Ama bazı oyunları da açıyor. Açtıktan sonra oyun içinde atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ram hatası ramın bozulmus olabilir
    bide bazı hard dıskler sonal cd rom programlarını calıstırmıyor
    ctrl+alt+del
    yaptıgında sd kullanımı cok hızlımı haraket edıyor
    bidene eger evetse ram hatası
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

ram hatası ramın bozulmus olabilir
    bide bazı hard dıskler sonal cd rom programlarını calıstırmıyor
    ctrl+alt+del
    yaptıgında sd kullanımı cok hızlımı haraket edıyor
    bidene eger evetse ram hatası

olabilir, ram leri teker teker dene istersen...
  • Ses görüntü ve ram bular üzerinde yoğunlaş yeni driver kurduysan vga veya sound için eski driverlere dönmeyi dene kolay gelsin!
  • bence ramlerini başka bir bilgisayarda dene
  • Arkadaşlar ram demişsiniz ama. Bu sorunu sadece oyunlarda yapıyor. Bi de pcyi kapatı tıkladığım zaman kapanmayıp yeniden açılıyor. Ve de sistem ciddi hatadan kurtarıldı diyor. Sanki yazılımsal bişi gibi. Bilmiyorum ama. Pcde bi anormallik, yavaşlama falan yok.
  • RAM'ler birbirinin aynısımı...bir de Ekran kartının driver'ını update etmeyi dene...
  • twinmos ikiside. Aynı ram. Driver en son driver kurulu şu an.
  • hocam bende 1 ay once kurdum canavar gıbı makına aynı hata bendede vardı ram de yoktur dıyordum burayada yazdım hatta aynen senın gıbı oyunda rest atyıodu aradada durduk yere rest atıyordu sonra sıstem cıddı bı hatadan kurtarıldı dıyordu ... 1 gb lık hı-level vardı soktum 2x256 twınmos larım vardı yedekte onları taktım o gunden berı reset falan atmıyor..

ilk ramleri dene sonra vga ..
  • Hıım. Şimdi ddr-2 nerde bulim ben. En iyisi garantiye götirimde adamlar baksın. Daha 1 ay yeni oldu. Ama aldığımdan beri böle.
  • Başka fikri olan yokmu bu hata hakkında

http://img428.imageshack.us/my.php?image=hata8es.jpg
  • bide hepsini tek tek dene bnce, yani sadece birer birer tak bakalım yine olcak mı ikisinde de
  • Neyse yarın aldığım yere götürüp bi baktırıcam. İnşallah ramdedir de hemen değişirler.
  • anakartın o ram i desteklemiyor...kingston ram tak..sorunsuz temiz...cillop
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.