beyler oyuna girmek için id ve şifreyi yazıp server seçiyorum ama connect diyinde disconnect verio neden?
yaw dedik ya server dolu oluo o da seni atıo iste herkeste var bu sorun bede giremiorum yaaaa
valla dc sorunun çözümü yok çok fazla oyunu oynayan kişi var serverlar yeterli gelmiyor o yüzden.
eet hep dc hep dc sıkıldım ya böle şey mi olur
bencede buna çözum bulmaları lazım yoksa millet sinir hastası olur
daha fazla server açsalar aslında böle sorunlar yaşanmas sanıyorum.
Walla bence bu sorunlar yaşanır. Çünkü millet char.ını bırakıpta yeni server pek geçmiyo. BABEl en yeni 2. server. Ama en dolu olanda o.. Allahatan hergün denetim , inceleme diye herkesi dc ediyolar. Yoksa girmen imkansız gibi bişey. Ben dün dc oldum ve 6 saat ugraştım yeniden girmek için. Şimid yine ugraşıyorum.
ya millet bu 1 2 serverla olacak iş deil adamlaraın kendi serverlerinde 300 küsür sever var bizde 5 olmaz bu iş bule
quote:
Orjinalden alıntı: 0aragon0
ya millet bu 1 2 serverla olacak iş deil adamlaraın kendi serverlerinde 300 küsür sever var bizde 5 olmaz bu iş bule
Bizde böle kardeş o 5i bulduğumuza şükretmek lazım... 3 saattir bende giremiyom. Bu böle olmaz ama...
sinir hastası oldum walla 3-4 kez deniorum dc dc sonra çıkıorum açmıorum knight de ki gibi olsa bari dolu dese serwere almasa dc werio oyundan çıkıosun tekrar giriosun vs vs vs
allah allah ben gırdımmı dc fln yemedım 3 gun oldu garıp wallaha
2 gündür Log in olamadım lütfen yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme