Şimdi Ara

Neden Sürekli Wizard Itemları Düşüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana karakterim wizard, witch doctor kastım yakın zamanda bir sürü wand düşüyordu. Şimdi dh kasıyorum yine aynı şekilde, bir legendary bracer düştü int ve vit var itemda. Bunun sebebi ne olabilir, neyle oynuyorsak ona uygun düşmesi gerekmiyor muydu? Rarelar hadi neyse de üzerinde int olan bir leg düşmesi iyice şaşırttı.

• ilginç.. ben 3 tane karakter kastım 70 yaptım zorla, hem de öyle sabah akşam aynı yerleri oynayıp, deli gibi xp kasark ta değil, hiç wizard itemi görmüşlüğüm yoktur. ha ben de deli gibi daibo(monk sopası) görüp ağzıma geleni söylüyorum.

bu item geyikleri tamamen account ile ilgili diye düşünüyorum.. ne zamanı, ne zorluğu ne de başka bi dalaveresi var.. her account için hem de her gün ayrı ayrı hesaplanan bir item düşürme şansı ya da seçeneği işte ne halt ise o var.. aynı rift içerisinde 4 tane plan düşürüp te (ki zorluk hard) ama başka bir gün t2 de 2 tane kıytırık kalkan düşüren witch doctor oynamışlığım var..

oynayın gitsin, kafa yormaya gerek yok kanımca..
  • Demon Hunter ile oynarken bana Bul-Kathos set item düştü. Sözde düzelmişti loot sistemi.
  • Solo oynarkenmi düştü bunlar public gamedemi gecen banada public gamede düşümüştü mage itemi..
  • Solo oynuyorum.
    Valla haklısınız Blizz'in işine akıl sır erdirilemiyor bu oyunda.
  • hem item düşme sisteminde sıkıntı var hemde ne zaman t1-t2 solo rift yapsam mob olmuyor bildiğin en iyi ihtimalle dağınık halde oluyorlarki ondada bir grup en fazla 6-7 mobtan oluşuyor.Elite falan görürsem kendimi şanslı hissediyorum.Legandry hak getire zaten o konuya değinmicem
    wizard oynarken 3-4 tane crusader yada barbar da kullanabileceğim item düştü benimde...
  • 2gündür bende legendary yüzü görmedim. Partidekilere 2şer 2şer düşerken bana düşmemesi biraz ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

2gündür bende legendary yüzü görmedim. Partidekilere 2şer 2şer düşerken bana düşmemesi biraz ilginç.

Sen townda falanken ya da split farm yapiyorsanız adamlar chest ya da corpse açtığında yanlarında değilsen leg düşmüş olabilir sana. O zaman da leg sayacın sifirlaniyor. (Leg düşmedikçe leg düşürme şansını artıran sayaç)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok split farm yaptım ama dediğin gibi hiç gidip bakmadım. şimdiki aklım olsa her seferinde bakardım. barbarımın itemleri resmen rezillik millet 3. seti fulledi ben daha ilk setin 1. parçasındayım. ve resmen oyun bana küstü hiçbişey vermiyor deli gibi farmlıyom. paso blackthorn don ve kemer var belki 10ar tane oldu. ama şunu diyeyim townda kesmediğim yaratıktan nasıl loot verir onu da çözebilmiş değilim. bence saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiraykanka

çok split farm yaptım ama dediğin gibi hiç gidip bakmadım. şimdiki aklım olsa her seferinde bakardım. barbarımın itemleri resmen rezillik millet 3. seti fulledi ben daha ilk setin 1. parçasındayım. ve resmen oyun bana küstü hiçbişey vermiyor deli gibi farmlıyom. paso blackthorn don ve kemer var belki 10ar tane oldu. ama şunu diyeyim townda kesmediğim yaratıktan nasıl loot verir onu da çözebilmiş değilim. bence saçmalık

Yaratıktan değil chestten veriyor sadece.
  • chest verdıgıne emin misiniz? cunku ben tp olurken arkadas actiginda chest acik ve etrafta hic item gozukmuyor...

Bence dedigin gibi degil cunku ben yokken loot atarsa orada olmasi gerekiyor... eger loot yoksa dusmemistir... mantigima gore...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

chest verdıgıne emin misiniz? cunku ben tp olurken arkadas actiginda chest acik ve etrafta hic item gozukmuyor...

Bence dedigin gibi degil cunku ben yokken loot atarsa orada olmasi gerekiyor... eger loot yoksa dusmemistir... mantigima gore...

http://forum.donanimhaber.com/m_90585145/tm.htm
    Burada açıklanıyor durum hocam, Act 3'deki chestler genelde boş atıyor artık belki ona denk gelmişsinizdir.
  • act 3 degil replanted chest midir nedir(yanlis yazdim sanirim. su buyuk olanlar var ya... 3 sari atanlar)... ACT3tekilerin nerflendigini herkes biliryo

EDIT: ayrica oray arkadasin paylastigi linklerde sadece leg timerdan bahsediyor.... bahsi gecen chest konusundan bahsetmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 25 Nisan 2014; 16:20:05 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    quote:

Yani split farm yaparken kasa açmamanız gerekiyor. Mob kesmede bir sıkıntı yok, ama kasa, corpse loot vs kesinlikle açmayın. Hem kendi şansınızı hem de başkalarının şansını düşürüyorsunuz. Çünkü kasa açılınca oyundaki herkese birden açılıyor.
  • Hayır atsa ne bekliyon ki 2 set var oynadığın oyunda BT,invoker çöpleri diğerlerini über ötesi bir şansın varsa görürsün ki playerlıklada alakası kalmamış oyunun pek fazla bir beklenti içine girerek farmlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 26 Nisan 2014; 2:51:55 >
  • Bence böyle düşünmeyin ya,leg düşerse evet timer sıfırlanacak eyvallah da,ya düşmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Bence böyle düşünmeyin ya,leg düşerse evet timer sıfırlanacak eyvallah da,ya düşmezse

Yok ben split farm da yapmıyorum zaten, arkadaşa cevap verdim orada o kadar. Yoksa o kadar ince meselelere dikkat edecek kadar oynamıyorum oyunu.
  • dostum bende onu diyorum... kasanin yaninda degilken baskasi kasayi actiginda sana drop atmiyor.... dolayisiyla ben goremedigim legenddan neden sifirlansin???

internette bakindim ama senin dedigine dair bir kanit bulamadim... yada bi mavi post bulamadim... bende o kadar incik boncuk takilmiyorum ama bu akdar ayrintida bir hata yapacaklarini sanmiyorum...
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Kasanın ya da kırılan nesnelerin yanında değilseniz bile drop atar yalnız. Söylediğiniz sadece kesilen moblar için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Kasanın ya da kırılan nesnelerin yanında değilseniz bile drop atar yalnız. Söylediğiniz sadece kesilen moblar için geçerli.

ya dostum split farm yapilirken kac kere denedim.... adamlar bountyleri tamamladiktan sonra teker teker gittim baktim.. sandiklarin yada kirilan esyalarin etrafinda tek bisey yok.. oynamamis gibiydim.....

COTA gorevinde mesela... arkadas bitirince hemen teleport olunca mutlaka sandik oluyor(yani buyuk ihtimalle) o acik ve etrafta mavis sari turuncu yesil hic bisey yok... hattta, health potion yada gem bile yok.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.