Şimdi Ara

neden sv98

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla oynadım alışamadım nedir özelliği sks alıp pat pat direk indiriyorum

• Çünkü alışamamışsın daha bolt action silahlara. Gerçek recon böyle olmaz. Öyle yapacağına git engineer kas. Scar-h'ye 8x, bipod, suppresir tak daha iyi. Elini alıştır sv98'e. İleride m40a5 ve m98b açılacak. Bf3'de çok zor zaten sniper olmak. En hakkı yenen sınıf bu zaten. En güçlü silah olan m98b bile tek atamıyor kimseye. 337 magnum mermisi var ama nedense izin vermiyor tek atmaya DICE Bu yüzden headshot yapmaya çalış. Camping yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M98b reconda en iyilerdendir acana kadar sv98 idare et ama dibinde bile m98b adama tek atmıyor gıcık oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

M98b reconda en iyilerdendir acana kadar sv98 idare et ama dibinde bile m98b adama tek atmıyor gıcık oluyorum

Normalde 20m'ye kadar 95 vuruyor m98b. Göğüs bölgesine geirse de hasar 1,06 ile çarpılıyormuş. Basit hesapla yakın mesafede 100,7 can götürmesi lazım ama hep can %0 kalıyor ve sonra ölüyorum malesef. Lanet olsun. Dibime gelen adama tek atamıyorum dediğin gibi. En ezik sınıf oyunda recondur. Kastığıma bin pişman oldum.
  • Ben ilk Assaultu ful açıp geliştirdim sonra Engineeri ful açıp geliştirdim en sonda Reconu ful açıp geliştirdim,Supportada niyetim varda pek uğraşmıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Ben ilk Assaultu ful açıp geliştirdim sonra Engineeri ful açıp geliştirdim en sonda Reconu ful açıp geliştirdim,Supportada niyetim varda pek uğraşmıyom

Oyunda çok mantık hatası var. Mesela m16a3 olması gerekenden aşırı güçlü. Bakıyorum 100 levellik adamlar almışlar ellerine m16a3'ü onunla geziyorlar. Sonra biz de pompalı aldık mı noob damgası yiyip atılıyoruz. Serverda no rules diyor ama yine de atılıyorum. Genelde metro ve canal'da oluyor hep.
  • Ancak kalabalık Conquest haritalarında bolt actionlar ile otomatik sniperların farkı anlaşılır. Otomatik silahların hepsinde düşey bullet dropa ek olarak bir de yatay sekme var. Dolayısıyla mesafe uzadığı zaman merminin nereye gideceğini asla kesin olarak bilemezsiniz. Attığınız yerin sağına veya soluna sekebilir. Ayrıca uzak mesafeden kafadan vursanız bile tek atmaz otomatik silahlar. Recon için en kabul edilemez şey bu. Adamın vurulduğu zaman anlama ve karşılık verme şansı olmaması lazım. Mesafe ne olursa olsun tek mermi atacaksınız ve ölecek. Bolt action silahlarla iyi oynarsanız bunu yapabilirsiniz. Ancak otomatiklerle böyle bir şansınız yok. Yakın mesafede de otomatik sniperlar yerine her zaman Assault silahlarını tercih edebilirsiniz. Aslında otomatik sniperları oyunda kullanmak için hiçbir sebep yok. Özellikle Canals/Metro gibi minik maplerde Assault oynayın. Hatta makro bile kullanın, oralarda göreceğiniz neredeyse tüm colonel 100 assaultlar kullanıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Ancak kalabalık Conquest haritalarında bolt actionlar ile otomatik sniperların farkı anlaşılır. Otomatik silahların hepsinde düşey bullet dropa ek olarak bir de yatay sekme var. Dolayısıyla mesafe uzadığı zaman merminin nereye gideceğini asla kesin olarak bilemezsiniz. Attığınız yerin sağına veya soluna sekebilir. Ayrıca uzak mesafeden kafadan vursanız bile tek atmaz otomatik silahlar. Recon için en kabul edilemez şey bu. Adamın vurulduğu zaman anlama ve karşılık verme şansı olmaması lazım. Mesafe ne olursa olsun tek mermi atacaksınız ve ölecek. Bolt action silahlarla iyi oynarsanız bunu yapabilirsiniz. Ancak otomatiklerle böyle bir şansınız yok. Yakın mesafede de otomatik sniperlar yerine her zaman Assault silahlarını tercih edebilirsiniz. Aslında otomatik sniperları oyunda kullanmak için hiçbir sebep yok. Özellikle Canals/Metro gibi minik maplerde Assault oynayın. Hatta makro bile kullanın, oralarda göreceğiniz neredeyse tüm colonel 100 assaultlar kullanıyordur

teşekkürler peki makro nedir son olarak

• Knk yaz youtube ye BomBinoSniper izle birkac video bf3-4 farketmez sonra gaza gelir açarsın zatrn silahları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonlu Maden Suyu -- 1 Kasım 2014; 13:31:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yakın mesafede de gayet rahat recon oynanabilir.

scout elite/fy-js/sv98 gibi silahlarla aggressive recon olarak oynanabilir. bu tür bir oyun genel olarak bence tüm klasların en zor halidir ama alışınca harika olur.

SV98 konusuna gelince 50 rof ile gayet iyi olup damage model ile ortalamadır. Hip fire gayet iyidir. Aggressive recon olarak kullanabilirsiniz.

Sniper ın en önemli özelliği accuracy olduğu için siz de kafaya nişan alın. Yoksa sniper kullanmanın çok bir anlamı kalmaz. Diğer sınıflardan farklılaşamazsınız.
  • M98B, SRR-61 ve JNG-90 açıldıktan sonra SV98 kullanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Kasım 2014; 12:56:47 >
  • Dün gol magnumu açmak fırsatını yakaladım nihayet. Başlarda hep long rage kasıyodum. M40a5 ve 338 recon dan sonra bununla aggressive olayına daldım çok hoşuma gitti
  • ADANAL1 kullanıcısına yanıt
    Zaten support teamdekilerin yapcakları belli güzel bir sote köşe bulup orada bipodu açar, L-Sat- yada benzer bi (LMG) agır makineli, hemen yanına birtane smoke yada flare atıp kendini sniperlera göstermediğini zanneder. Bunları çerez niyetine avlamak mümkün 2x termal durbunu çakın ,secondary olarak ironsihgt al yakın mesafe agressive de hiç bir şansları yok.Yerde direk açık hedef. metro haritasında sayamam kaçtane bunlardan var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

M98B, SRR-61 ve JNG-90 açıldıktan sonra SV98 kullanılmaz.

neden ki?
    CQB oynayacaksan neden m40a5/sv98 kullanmayasın? locker metroda gayet iyi oynanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADANAL1

quote:

neden ki?
    CQB oynayacaksan neden m40a5/sv98 kullanmayasın? locker metroda gayet iyi oynanabilir.

CQ için en iyisi bence M40A5 çünkü reload süresi kısa, yukarıdaki silahları uzun mesafede sniper olarak oynamak için demiştim. CQ'da M40A5'i 4x dürbün, laser, muzzle brake, straight pull eklentileri ile kullanıyorum.
  • Muhakkak paylaşılmıştır ama ben gene hatırlatma babında paylaşayım.

Ben yakın mesafe için bi kıyaslama yapmıştım.Detaya bakmak isteyenler buyursun.

http://symthic.com/bf4-multi-comparison?w1=338-Recon&w2=GOL_Magnum&w3=Scout_Elite&w4=SV98&w5=M40A5&a11=None&a21=None&a31=None&a41=None&a51=None&a12=None&a22=None&a32=None&a42=None&a52=None

• quote:

M98B açık oldugu halde sv98 kullanıyorum alışkanlık meselesi sv98 çok rahat geliyor m98b de önümdeki adamı zor vuruyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.