Şimdi Ara

Neden tr? Tabiki Tr. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerss

quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Üşenmedim okudum.

458F sen misin birader trdeki ?

evet

Ne zaman oyunuma gelsen sacma sacma abidik gubidik hareketler yapyırosun.Yapma birader nidalee felan oynama hele hele teleport sakın alma.Her oyun report yiyorsun ana bacı küfür ediyorlar sana bos yere , acıyorum bende küfür ediyorum nabim :( bu arada ben eQiNox ;)

• Sana iki tavsiyem var;
    Ws değil vs diye yazılır ve açılımı versus tur.
    W/L durumun kötüyse biz napalım arkadaşım elohell in temel özelliklerini yazmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kufur ediyorum karsidakiler anliyordan sonrasini okumadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Kufur ediyorum karsidakiler anliyordan sonrasini okumadim.

Okusaydın keşke adam ironi yapmış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Üşenmedim okudum.

evet

Ne zaman oyunuma gelsen sacma sacma abidik gubidik hareketler yapyırosun.Yapma birader nidalee felan oynama hele hele teleport sakın alma.Her oyun report yiyorsun ana bacı küfür ediyorlar sana bos yere , acıyorum bende küfür ediyorum nabim :( bu arada ben eQiNox ;)

nidalemi ilk eleştiren değilsin.

TP spelli
    rod of ages
    ve mid nidalemi olur

bu 3 ünü defalarca kez söyleyenler oldu. Belkide bu 3 uyarıdada haklısınız ben bişeyleri gözden kaçırıyorumdur.
    Belkide siz doğru bildiğinizi sanıyorsunuz ama benim gördüğümü göremiyorsunuzdur. Bu tartışmanın ne yeri ne de sırası. İstersen nicki biliyorsun ekle uzun uzadıya tartışırız.
    Bu arada seni hiç hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Sana iki tavsiyem var;
    Ws değil vs diye yazılır ve açılımı versus tur.
    W/L durumun kötüyse biz napalım arkadaşım elohell in temel özelliklerini yazmışsın.

müthiş aydınlandım şuanda. Artık versusu biliyorum. mutlaka dikkat edicem w ile değil v ile.
  • Kanım dondu şerefsizim

• Ulan berke bi de ezilmek koydu mu yazmış ahahha cracklinq

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üşenmedim okudum.

evet

TP spelli
    rod of ages
    ve mid nidalemi olur

bu 3 ünü defalarca kez söyleyenler oldu. Belkide bu 3 uyarıdada haklısınız ben bişeyleri gözden kaçırıyorumdur.
    Belkide siz doğru bildiğinizi sanıyorsunuz ama benim gördüğümü göremiyorsunuzdur. Bu tartışmanın ne yeri ne de sırası. İstersen nicki biliyorsun ekle uzun uzadıya tartışırız.

AAAAA hatırlamamış olman cok ilgiç :O Ama sürekli su kullandıgın buildden vazgec lütfeni bosuna küfür yiyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üşenmedim okudum.

evet

TP spelli
    rod of ages
    ve mid nidalemi olur

AAAAA hatırlamamış olman cok ilgiç :O Ama sürekli su kullandıgın buildden vazgec lütfeni bosuna küfür yiyorsun.

metak etme sadece buildden değil herodan da vazgeçtim. Son haftalarda nerdeyse nidale oynamadım.
    Etraftaki insanların sözlerine takılıp pek hareketlerini değiştiren biri değilim ama olumsuz yorumlar nida dan soğuttu beni.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1411763#history
    http://www.lolking.net/summoner/euw/22250942#history

2 hesabımda burda son 10 macta nerdeyse hiç nidale yok

Bu oyunda 15 yaşındaki bebe ne yaparsan yap küfreder. Onların istediği sabit birşey yok çünkü sözle bunu anlatmak çok zor o yüzden bu resim heralde yeterince açıklayıcı olur

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/774676_10151313394906598_1896986924_o.jpg

Rod of kasma kısmına gelincede Bu oyunda ciddi bir kısım için geçerli olan bi şey var oda turnuvada yapılmadıysa doğru değildir.
    mantıklı olsa onlar yapardı. bu mantıktan yola çıkıyorsan ki ben bu şekilde düşündüğünü sanıyorum.

İşin komik tarafı o adamlarla oynadığımızda hiçbiri çıkıpta niye rod of alıyorsun bile demiyor.
    Bu video daki vayneyi tanıyorsundur heralde?

Ha bu arada jax senin tayfadan . 458f nidale aldı gene rod kasıcak oyun gg hiç girmeyelim.Biri dodge atsın. pick pageden başlamıştı flame.

--------------
    Çok sık build değiştiren birisiyim assında
    buildini bizim istediğimiz gibi yap yoksa sana küfrederiz. yerine Rod of da şu özellikler var ama senin buna ihtiyacın yok şuna ihtiyacın var bu yüzden yanlış yapıyorsun. demek çokmu zor?

458f ekleyebilirsin bu güne kadar hiçbir frend davetini red etmedim etmeyide düşünmüyorum uzun uzadıya tartışırız. yaptığımın yanlış olduğunu fark ettiğimde zaten sen demesende onu ben değiştirirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerss -- 11 Ekim 2013; 22:12:27 >

• ''WS''
     Neden tr? Tabiki Tr.
  • Lolde şans %70 yetenek %30 aksini söyleyenin beyninden şüphe ederim.
  • Vayne buildin alacağı şekil karşışında dehşete kapılan bi benmi varım la
  • quote:

Bi kere herşeyden önce herkes türkçe konuşuyor. adama sövsen anlıyor.

Genelde oyunları 5 ila 10 dk arasında bulur. Ne kadar trol gibi her oyundan sonra Play again desenizde 5dk molanız LoL den hediye.

Match faund ekranında 5 biri iptal etmeden oyna girmezseniz. İşiniz varsa Anneniz yemek hazırladıysa ah hero seçme ekranına geldik gibi bi endişeniz olmaz. 5 joker hakkınız var eminmisin. Telefon . seyirciye sorma. ve ebeni arayabilrisin.

ve İşin en güzel yanı En iyi eğitimi alırsınız.

öyle feedlerlerki godlike vayne ler godlike jaxlar nasuslar. dianalar nidaleler
    oyun başından afk olurlar 3ws 5---- 4 ws 5 ler

Bunlardan sonra 5ws 5 farmla late game kalan oyunlar sizin için çerezdir.

Buradan tr dışında oynayan türklere seslenmek istiyorum.

Öyle westte şu ligdeyim böyle iyi oynuyorum şöyle iyi oynuyorum demekle değil bu işler Gel bu ryzeyi taşıda ozaman göreyim seni..
    http://www.youtube.com/watch?v=5Lx28jZANug

+1 katılıyorum ama şu 4 v 5 olayı harbi doğru insan noob klamıo tr de

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.