Şimdi Ara

Neden tüm arkadaşlarımı kaybediyorum yardım edin lütfen! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde böyle ama yeni arkadaşlar edinmek istiyorum nasıl yapıcam
  • blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    Hocam cok iyi cok guzel yazmissin da sorularim olucak. Bu tartma isini nasil yapmaliyim ne yapmaliyim yani bunlari da yazarsan buyuk yardimin olur gercekten. Bi de bu tek dostu nasil bulucam bazilari var herkesle iyi kimsenin ona bisey dedigi yokm benim her hareketim batiyo insanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgnskmnnn

Sonra birbirlerini kiskanmaya basliyolar. Benle kusuyolar sonra onlar yine iki ebedi dost oluveriyolar

Tek bir tanesi ile o kadar samimi ol diğer kızlar ile de ol ama o kadar samimi olma bak bu tavsiyelerimi unutma çok işine yarayacak. Kizlar dostluga onem verirler,sevgiliden daha cok. Sevgiliyken yaptirmadiklarini samimi dostken yaptirir. Saka bir yana kiz dost cok iyidir,cok pompaci olmadigin surece.

• Arkadaşların arasında sosyal ol. Sosyal ol dediğimide böyle sulu, cıvık ,ergen tiplilerden olma. Her şeyin sırası vardır yeri geldiğinde güleceksin ve bi espri de sen patlatıp eğlenceye renk katacaksın. Ama bu durumu cıvıtırsan senden uzaklaşmaya ve seni kendilerinden uzaklaştırmaya başlarlar ve o uzaklaştıran arkadaşlar kendi arasında bir grup kurarsa ve seni bu olgun olmayan tavırların yüzünden dışlarlarsa sana çok acı verir. Haa bak şöyle bir şeyde var cıvıklıktan uzak, çok katı ağır abi takılırsan bu sefer de çok resmi ve sivri bir dil kullanırsan yine arkadaşlarını kaybedersin. Sana tavsiyem yaşıtların ol ve ortamına göre takıl sakın cıvıklık,boş boş konuşan tiplerden olma ama bulunduğun ortam öyle ise oradan yavaşça uzaklaş.
  • U.S Hero kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın. Mesela şimdi bi kaç gündür eski bi arkadaşımla konuşuyoruz. Beni çok iyi tanıyo. Ben de onu çok iyi tanıyorum. Aşıktı bi ara bana. Şimdi normal iki arkadaş gibi konuşuyoruz. Bu olay zevkli. Sence iyice dost mu olayım bununla?
  • Ahbabim ol bence.Kaybedersen alt tarafi bir arkadas adayi kaybedeceksin ama kazanirsan ve birbirinize iyi davranirsaniz sevgiline tercih edecegin ebedi bir dost kazanacaksin. islerini pek onemseme dostum. Eger kizla gercekten dost olursan inan bana opme sarilma kucaklamaya izin verir bak.Haa,pompayi dusunme sakin. O kadar kucaklamaya opmeye kucagina yatmaya izin veren kiz onu da yaptirir diyorsun haklisin evet yaptirirstum.Ama eskisi gibi olamayabilir dostlugunuz.Hem olsa bile o arkadasliktan hayir gelir ? Ol hocam kiz biraz guzelse super olur ! Bebegim,birtanem,askim gibi sozleri mesajlari duyunca biraz da yakin temas izin verdiginde cok mutlu olacaksin ve dostlugunuz gercekten pekisecek.

Bunu yaparken digerleriyle konusmayi birakmali miyim? Cunku kiskanclik soz konusu

• İmkanin varsa kesme.Diger kizlarla da takil ama bahsettigin kizi veya yakin hissettigin kizla daha cok vakit gecir.Hem sanslisin,kiskanilan birisin. Ama dedigim gibi iste sana daha cok yakin davranan kafana uyan biraz da guzel kizla samimi ol.Onla klasik arkadastan farkli seyler yap,diger kizlara gore daha cok aktivite yap.Kibar ol,kiz bu dostlugun karsigilini verecek.Her anlamda Gercek kiz dost gibisi yok,bak sozumu dinle hata yapma..

Hocam peki erkekler?
  • Erkeklerle dikkatli olmani oneririm.Kankanla arkadan laf cikarabilirler..

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunu yeni gördüm affedersin. Çok güzel yazmışsın. Bu tavsiyelerini mutlaka uygulıycam. Gerçekten çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgnskmnnn

Hocam ben bunu yeni gördüm affedersin. Çok güzel yazmışsın. Bu tavsiyelerini mutlaka uygulıycam. Gerçekten çok teşekkür ederim.

Ne demek. Hayatınıza ve çevrenize olumlu bir etkide bulunmak bana da mutluluk verir. İnşallah çevreni düzeltirsin. Burada yazılan mesajları dikkate al ve hayatında yavaş yavaş denemeye başla :)

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    alttaki arkadaş gibilerini kaale almıyorum tabii ki. teşekkür ederim inşallah hocam
  • zor günler seni bekliyor kardeş kendini fazla suçlamamaya bak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.