Arkadaşlarımı kaybetmekten çok sıkıldım artık. Erkeklerle genelde egoları yüzünden anlaşamıyorum. Kendilerini hep bi büyük görme çabası falan filan. Konuştuğum kızlarla da arkadaş olamıyorum. Hemen ısınıyoruz birbirimize sevgili ayağına doğru gidiyoruz. Şu an konuştuğum tek bir insan bile yok. Bunun çözümü nedir? Ne yapmam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok sıkıldım artık bu yalnızlık olayından
Kusursuz dosta arayan, yalnız kalır
Ahahahah haklisin ama nick iste her yerde bunu kullaniyorum
W1SDOM
kullanıcısına yanıt
Kusursuzunu da aramiyorum ki hic kimse yok derdim bu
quote:
Orijinalden alıntı: ProInvincible
Ahahahah haklisin ama nick iste her yerde bunu kullaniyorum
Benimde öyle hocam ne yapacağımı bilmiyorum
JuDgLe
kullanıcısına yanıt
Konustukca kaybediyorum hocam bildigin. Konusmayinca zaten kaybediyorum. Arada yazanlar var mesela. Bulusalim diyolar. Tamam diyorum bi daha konusmuyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: cgnskmnnn
Konustukca kaybediyorum hocam bildigin. Konusmayinca zaten kaybediyorum. Arada yazanlar var mesela. Bulusalim diyolar. Tamam diyorum bi daha konusmuyoruz
Aynen kesinlikle hocam 1 arkadaşım var buluşalım diyorum buluşmuyor pek mesaj atmıyor ben atmasam bi arkadaş grubumuz var onlada ayda bir görüşüyoruz en fazla samimi olmadığım arkadaşlarım var anca okulda falan mecburiyetten
JuDgLe
kullanıcısına yanıt
Okuldaki arkadaslarimla ayda 1 den bile az gorusuyoruz konusuyoruz. Iste kizlarla falan da konusamiyoruz anlattigim gibi. Ben senden farkli olarak yazmiyorum kimseye hocam. Civikliga kaciyo bi yerden sonra. Ben de engelliyorum bunu
Kendini frenlemeyi bileceksin. Kızla samimi konuşursan arkadaşlıktan çıkar iş, normal konuş. Erkeklere gelince de sen de kendini gösterebileceğin bir alan bul. Altta kalma.
quote:
Okuldaki arkadaslarimla ayda 1 den bile az gorusuyoruz konusuyoruz. Iste kizlarla falan da konusamiyoruz anlattigim gibi. Ben senden farkli olarak yazmiyorum kimseye hocam. Civikliga kaciyo bi yerden sonra. Ben de engelliyorum bunu
Sonradan değişti hocam eskiden böyle değildi artık bende yazmıyorum
neselihayalet
kullanıcısına yanıt
Hocam en basta normal konusuyoruz sonra sevgilina var mi olayi falan basliyo soruyo anlatiyorum falan iste sana kiyamam falan baslayip gidiyo ondan sonra. Erkeklere ezilmiyorum ama mesela sinifta 2 tane dalkavuk var onlar kendi aralarinda takiliyo benim yanimda oturan arkadasim da bi oyle bi boyle sonra onlara katilmayi deniyorum ama olmuyo yani onlar kendi dunyalarini yaratmis. Sonra kizlarla konusmaya basliyorum cok afedersiniz bi cok kizla konusunca yavsak diyolar cunku onlarla konusmayip benle konusuyolar her yonden kitleniyorum anliycaginiz.
JuDgLe
kullanıcısına yanıt
S4'üm var eskiden 6-7 saat gitmezdi mesela sarjim simdi 2 gun sarja takmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ProInvincible
S4'üm var eskiden 6-7 saat gitmezdi mesela sarjim simdi 2 gun sarja takmiyorum
Eskiden çok arkadaşım vardı kaybediyorum nerdeyse hepsini
Kizlarla takil bosver.Onlarla samimi seviyeli dostluk hicbir yerde bulunmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: JuDgLe
Eskiden çok arkadaşım vardı kaybediyorum nerdeyse hepsini
Alıntıları Göster
Sorunu kendinde ara
hocam yanlış anlama da ezik olma. şahsen ezik daha kendine değer vermeyen insanı ben de sevemiyorum.
he durum böyle değilse bilmiyorum.
U.S Hero
kullanıcısına yanıt
Sonra birbirlerini kiskanmaya basliyolar. Benle kusuyolar sonra onlar yine iki ebedi dost oluveriyolar
shrorl
kullanıcısına yanıt
Sorunu kendimde aradigim icin actim zaten konuyu. Bulamiyorum yardim lazim
quote:
Orijinalden alıntı: W1SDOM
Kusursuz dosta arayan, yalnız kalır
aga bu ara iyi yorumlar yapmaya başkamışsın dedim içimden, sonra lan bu blokluydu dedim, sonra nike baktım ve ...
quote:
Sonra birbirlerini kiskanmaya basliyolar. Benle kusuyolar sonra onlar yine iki ebedi dost oluveriyolar
Kendi kendine arkadaşlarını ölç , tart , biç . gerekirse onları dürüst ve nazikçe dene. eğer kafanda oluşturduğun doğru arkadaş stiline uymuyorsalar hiç çekinmeden koy ağırlığını ve onlara hatalarını söyle. onlar bunu kabullenmiyorlarsa yolver gitsin. şunu unutma 1000 tane arkadaşın olacağına 1 tane adam gibi arkadaşın olsun daha iyi.