Şimdi Ara

Neden Türk Fantastik dizi YOK!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde aynı şey benimde aklıma geldi aslında çocuk dizisi yapacaklarına sağlam bi fantastik dizi yapsalar tutmaz mı sizce?
  • Para torpil vb döndüğü ülkede sanat bilim nasıl gelişsin ki? Adam diyor bu amca oğlu işe ihtiyacı var alıyolar ışıkcı bu dayıoğlunun şirketi bunda yapalım dublajı diyo onda yapıyolar yetenekli adama sıra gelmiyor.Sonuçta da böyle saçma yapımlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

İlk başta güzel başlar 3. bölümden sonra izlenmez olur izleyici çekmek için aşk, ihanet, entrika üçlüsünü olaya dahil ederler yine değişen birşey olmaz.

Aynen. Bizim dizilerde dram damarı ağır olması lazım. Bi sahnede 3 kelime, 5 dakika bakışma falan olması lazım.
  • Vampir i Osmani geliyormuş
  • Yıllar öncesinde "Uzaylı zekiye" vardı
  • bütçe yok + türk halkı ev hanımları falan beğenmeyecekleri için.

bizimkilere aşk dram olacak
  •  Neden Türk Fantastik dizi YOK!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Neden Türk Fantastik dizi YOK!!!

nalet naleeeeeeeeeet
  •  Neden Türk Fantastik dizi YOK!!!
  • Hiç gerek yok böyle işlere ne güzel yabancı diziler var saçma sapan yerli diziler izlenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Hiç gerek yok böyle işlere ne güzel yabancı diziler var saçma sapan yerli diziler izlenmez.

Ama bazen gelişmemiz gerektiğini düşünüyorum.Ve gelişirken de sadece teknolojik ve bilim alanında olmamalı sanatsal , kültürel değişikliklerde olmalı bence.Neden olmasın demeyi bilmeliyiz.Neden yapmayalım denemeyelim?Bizim ne eksiğimiz var onlardan senaryolar gökten inmiyor.
    Neden animasyon yapmıyoruz?(yapıyoruz aslında az çok ama çok uzun süreli değil.)Neden anime çizgi filmlerimiz yok ? diye sormalıyız aslında.
  • ABD'ye , Hollywood yönetmenlerine , çekim tekniklerine , çekim teknolojilerine hiçbir zaman ulaşamayacağız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 1 Şubat 2012; 14:27:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamjustaAdmin

Neden Türk Fantastik dizi YOK!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: omerocknuq

quote:

Hiç gerek yok böyle işlere ne güzel yabancı diziler var saçma sapan yerli diziler izlenmez.

Ama bazen gelişmemiz gerektiğini düşünüyorum.Ve gelişirken de sadece teknolojik ve bilim alanında olmamalı sanatsal , kültürel değişikliklerde olmalı bence.Neden olmasın demeyi bilmeliyiz.Neden yapmayalım denemeyelim?Bizim ne eksiğimiz var onlardan senaryolar gökten inmiyor.
    Neden animasyon yapmıyoruz?(yapıyoruz aslında az çok ama çok uzun süreli değil.)Neden anime çizgi filmlerimiz yok ? diye sormalıyız aslında.

Düşünceniz çok doğru ama biz daha çok duygusal ve komedi temasını işleyen yapımlarda kendimizi gösteriyoruz diye düşünüyorum.
    Hem izleyicimiz bu dediğiniz şeyleri benimsemez hem de bilgi olarak çok gerideyiz. (Onu da geçtim dizi bütçeleri bölüm başına çok fazla kısıtlı olmasa bile bizim oyuncularımız çok para alıyor bence.) Bazıları hak etmiyor aldığı paraları. (Özel efekt Vs. bunları yapacak dizi bütçeleri de yok zaten yazmayı unuttum. Bu şimdilik hayal gibi görünüyor bence.)

Bir Sihirli Annem'e bakın allah aşkına . (Böyle yapımlar olacak ise hiç olmasın daha iyi.)
    Daha neler neler var da yazmaya üşendim şimdi.

Dediğim gibi, Komedi üzerine uzmanız biz kim ne derse desin. Bizim onu işlememiz lazım.
    Belki 5 yıl sonra durum lehimize işler fakat şimdilik durum bundan ibaret. (Öncelik olarak izleyicilerimizin dizi izleme alışkanlıklarını değiştirmeliyiz.)
    45 yaşında birisine Merlin izlettiğimde bu ne saçma sapan bir dizi diyor mesela.
    Daha çok uzun yazılar yazarım da gerek yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 1 Şubat 2012; 14:28:25 >

• Sır Dosyası'nı hatırlamazsınız tabii.
    Şu yılda bile o ayarda bir yapım yok.
  • quote:

quote:

quote:

Düşünceniz çok doğru ama biz daha çok duygusal ve komedi temasını işleyen yapımlarda kendimizi gösteriyoruz diye düşünüyorum.
    Hem izleyicimiz bu dediğiniz şeyleri benimsemez hem de bilgi olarak çok gerideyiz. (Onu da geçtim dizi bütçeleri bölüm başına çok fazla kısıtlı olmasa bile bizim oyuncularımız çok para alıyor bence.) Bazıları hak etmiyor aldığı paraları. (Özel efekt Vs. bunları yapacak dizi bütçeleri de yok zaten yazmayı unuttum. Bu şimdilik hayal gibi görünüyor bence.)

Bir Sihirli Annem'e bakın allah aşkına . (Böyle yapımlar olacak ise hiç olmasın daha iyi.)

Dediğim gibi, Komedi üzerine uzmanız biz kim ne derse desin. Bizim onu işlememiz lazım.
    Belki 5 yıl sonra durum lehimize işler fakat şimdilik durum bundan ibaret. (Öncelik olarak izleyicilerimizin dizi izleme alışkanlıklarını değiştirmeliyiz.)
    45 yaşında birisine Merlin izlettiğimde bu ne saçma sapan bir dizi diyor mesela.

Evet şimdi daha iyi anladım anladım.
    Bu yıl üniversiteye kazanırsam anime topluluğu kurup yada kendim anime cizicem.İlk yıl hazırlık olursa kendim senaryo yazıp anime çizicem. :) (siyah beyaz olsa bile bir gelişmedir bence :)
    3,4 yıl saten 3dmax öğretiyorlar o zaman da 3 boyutlu bişeyler yaparım :) Küçük adımlar ile :)

• Sihirli annem var....
  • Acemi Cadı vardı.Senaryo özürlüler ya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet şimdi daha iyi anladım anladım.
    Bu yıl üniversiteye kazanırsam anime topluluğu kurup yada kendim anime cizicem.İlk yıl hazırlık olursa kendim senaryo yazıp anime çizicem. :) (siyah beyaz olsa bile bir gelişmedir bence :)
    3,4 yıl saten 3dmax öğretiyorlar o zaman da 3 boyutlu bişeyler yaparım :) Küçük adımlar ile :)

Anime işini iyi yaparsan ortaya izlenecek bir şeyler çıkabilir.

• Sihirli Annem, Acemi Cadı gibi diziler yapıldıktan sonra yapılmasın mümkünse bir daha yapılmasın böyle bir dizi...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.