Şimdi Ara

Neden Türk Fantastik dizi YOK!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede o efectleri yapabilecek yetenekler var ama onlara imkan verilmesi lazım . Adam gibi bir stüdyomuz olsa neler yaparız kim bilir.
  • ya tamam belki o kalitede yapamayabiliriz. en iyi şekilde uygulasinlar ozaman. 2 saatlik dizi yapacaklarına 45 dklik yapsinlar.
  • leyla ve mecnun var ya + selena ve bez bebek
  • Yanit tek bir kelimeden ibaret, din.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantastik dizi efektleri falan oldukça maliyetli.
    Bizimkiler çekmeye kalksa ortaya Selena gibi birşey çıkar.
    Fantastik dizi olmaz ama belki fantastik film çekilir.( Belki de çekilmiştir de bilmiyorumdur.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yanit tek bir kelimeden ibaret, din.

Bu mudur yani neden? Sen bunda mı buluyorsun.Sen bunun neden olduğunu düşünüyorsan çok komik bence.Şunu sorayım bende Neden holywood u biliyoruz ama rus pek fazla film bilmiyoruz .Ama rusyada hiristiyan amerikada.O zaman bir çelişki var.Senin söylediğinde.
  • Bizimde var fantastik dizilerimiz, ama fantastik oluşunu kabul etmiyorlar, bir nevi gizli fantezi, örneğin bi Kurtlar Vadisi;

Bakınız yüzlerce defa 30 kişinin içinde çatışmaya girmiş ve her seferinde sağ çıkmıştır Polat Alemdar ve ekibi, sen istediğin kadar vampir koy, kurtadam koy, büyücü koy, gene sağ çıkamaz o çatışmalardan... Asıl fantastik olanlar bizim diziler.

Bu dizi içerisinde binlerce fantastik öge bulabilirsiniz.
  • Fantastik edebiyat var mı? Önce bunu sormak lazım.
  • Bir ara Selena vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Bizimde var fantastik dizilerimiz, ama fantastik oluşunu kabul etmiyorlar, bir nevi gizli fantezi, örneğin bi Kurtlar Vadisi;

Bakınız yüzlerce defa 30 kişinin içinde çatışmaya girmiş ve her seferinde sağ çıkmıştır Polat Alemdar ve ekibi, sen istediğin kadar vampir koy, kurtadam koy, büyücü koy, gene sağ çıkamaz o çatışmalardan... Asıl fantastik olanlar bizim diziler.

Bu dizi içerisinde binlerce fantastik öge bulabilirsiniz.

Farklı bir yaklaşım, adam haklı ama.

• çok para ve çok yatırım demekki TR de hemen hemen kimse bu işe kalkışmaz, niye? maddi olmasının dışında bir sebebi yok. adam kıçıkırık polisiye / komedi dizisi yapıyor parayı kırıyor her türlü para yapıyor ve çok basit şekilde, bunu yapabilmek varken niye kendini zora soksun? birde tutup tutmaması olayı var yaptığı o komedi/ polisiye dizilerinden daha az reyting alıp yayından kaldırılırsa yatırdığı paralar boşa gitmiş olacak.. uzun bir süre beklemeyin derim böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerocknuq

quote:

Bu mudur yani neden? Sen bunda mı buluyorsun.Sen bunun neden olduğunu düşünüyorsan çok komik bence.Şunu sorayım bende Neden holywood u biliyoruz ama rus pek fazla film bilmiyoruz .Ama rusyada hiristiyan amerikada.O zaman bir çelişki var.Senin söylediğinde.

Iyi de konu diger yapimlar degil ki. Bizim yapimlarimiz.

Aciklayayim. Soyle ki,
    Fantastik ogeler dinle ters duser. Atiyorum, bir Volverine insan ustudur. Fakat dinlerde insanlarin yetenekleri, sinirlari bellidir. Dolayisiyla Volverine dinle ters duser.
    Bu yuzden de, burada tartisan insanlar ve bu seviyedeki insanlar haricinde Anadoludaki amca dayi teyze yenge su bu Volverine'i bilmez. TVde yapilsa, 'hadi len boyle sey mi olur' denip izlenmez. Bu sebepten de TVde boyle bir yapim tutmaz. Tutmayacagi icin de yapilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aciklayayim. Soyle ki,
    Fantastik ogeler dinle ters duser. Atiyorum, bir Volverine insan ustudur. Fakat dinlerde insanlarin yetenekleri, sinirlari bellidir. Dolayisiyla Volverine dinle ters duser.
    Bu yuzden de, burada tartisan insanlar ve bu seviyedeki insanlar haricinde Anadoludaki amca dayi teyze yenge su bu Volverine'i bilmez. TVde yapilsa, 'hadi len boyle sey mi olur' denip izlenmez. Bu sebepten de TVde boyle bir yapim tutmaz. Tutmayacagi icin de yapilmaz.

+1

dinde de cin var aslında.cinli perili dizi çekebilirler.

• quote:

quote:

quote:

Aciklayayim. Soyle ki,

Din aslında insan aklının düşündüğü her şeyin olabileceğini söyler çünkü Allah,tanrı veya ne diyorsan o sana kalmış Bu senin düşüncenden daha geniştir.Çünkü sen yüce yaratıcıyı somutlayamazsın çünkü senin aklın sınırlıdır.Yüce yartıcı bu aklın sınırlarını çizmiştir.Ama aslında bu aklın dahada üstü olduğu var o zaman senin düşündüğün her şey vardır sadece görmek gerekir.Sihir yok mudur gerçek hayatta vardır.Ama adı sihir değildir teknolojidir.Vampir var mıdır.Olabilir bence mutasyonla her şey olabilir.Xmen deki kertenkele adam bile.Çünkü aslında senin düşündüğün sadece evrende toz tanesi gibidir.Umarım anlata bilmişimdir.Din yani düşünmüyorumki şunu desin sen nin düşündüklerin olmaz.İnsan dünyaya gönderildi ve Düşün dedi Yüce yaratıcı.Oku demedimi.Oku ve ilmi öğren dedi.Kendini geliştir dedi. Birde tutmaz demişsin ozaman çoğu genç neden Harry pottera alaca karanlığa gidiyor.Hadi ama bence ben bir genç olarak gelişen ve az çok kültürel olarak farklı olduğumuzu düşünüyorum bunun etkisinin temel nedeniTvdir.
    Kim 10 yıl önce yada 20 ,30 yıl önce yaprak dökümünü bu kadar çok izliyordu.O kadar çok ahlaksız öge olmasına rağmen izleniyor.Hem düşünce bakımından hemde kültürel açıdan değişik.Yada genco vardı.Orada Hazal kaya gothic bir kızı canlandırıyordu ve izlenmiştide.Bu bir değişikliktir.Daha sonra Aşkı memnu ben hiç izlemedim ama az çok hikayeyi oradan buradan duydum.Ama herkes izliyor.Ama bu tamamen çok ahlaksız şeyler ama biz izliyoruz.O zaman vampiride izleye biliriz.İzliyoruz saten sen izlemiyorsan o başka.Ama 30 yaşın altında olan kişilerin %75 i bu tür filmleri izler.Çünkü gençtir enerjiktir.Hoşlarına gider.Normallik istemez.Çünkü yaş ilerledikçe normalleşir insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 3 Şubat 2012; 13:57:41 >

• önce normal konulu güzel bi diziyi yapmayı becersinler sonra inşallah oda olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aciklayayim. Soyle ki,

Din aslında insan aklının düşündüğü her şeyin olabileceğini söyler çünkü Allah,tanrı veya ne diyorsan o sana kalmış Bu senin düşüncenden daha geniştir.Çünkü sen yüce yaratıcıyı somutlayamazsın çünkü senin aklın sınırlıdır.Yüce yartıcı bu aklın sınırlarını çizmiştir.Ama aslında bu aklın dahada üstü olduğu var o zaman senin düşündüğün her şey vardır sadece görmek gerekir.Sihir yok mudur gerçek hayatta vardır.Ama adı sihir değildir teknolojidir.Vampir var mıdır.Olabilir bence mutasyonla her şey olabilir.Xmen deki kertenkele adam bile.Çünkü aslında senin düşündüğün sadece evrende toz tanesi gibidir.Umarım anlata bilmişimdir.Din yani düşünmüyorumki şunu desin sen nin düşündüklerin olmaz.İnsan dünyaya gönderildi ve Düşün dedi Yüce yaratıcı.Oku demedimi.Oku ve ilmi öğren dedi.Kendini geliştir dedi. Birde tutmaz demişsin ozaman çoğu genç neden Harry pottera alaca karanlığa gidiyor.Hadi ama bence ben bir genç olarak gelişen ve az çok kültürel olarak farklı olduğumuzu düşünüyorum bunun etkisinin temel nedeniTvdir.
    Kim 10 yıl önce yada 20 ,30 yıl önce yaprak dökümünü bu kadar çok izliyordu.O kadar çok ahlaksız öge olmasına rağmen izleniyor.Hem düşünce bakımından hemde kültürel açıdan değişik.Yada genco vardı.Orada Hazal kaya gothic bir kızı canlandırıyordu ve izlenmiştide.Bu bir değişikliktir.Daha sonra Aşkı memnu ben hiç izlemedim ama az çok hikayeyi oradan buradan duydum.Ama herkes izliyor.Ama bu tamamen çok ahlaksız şeyler ama biz izliyoruz.O zaman vampiride izleye biliriz.İzliyoruz saten sen izlemiyorsan o başka.Ama 30 yaşın altında olan kişilerin %75 i bu tür filmleri izler.Çünkü gençtir enerjiktir.Hoşlarına gider.Normallik istemez.Çünkü yaş ilerledikçe normalleşir insan.

Hayir dinler insan aklinin dusundugu her seyin gerceklesebilecegini falan soylemez. Dinler Allahin her istediginin gerceklesebildigi soyler.
    Evet din bize 'oku' demistir, ama bunun yaninda insanin sinirlari da bellidir. Birakin dini, bilimsel olarak bile sinirlar asilabilir diye birsey yok. Gerci bilimle din ic icedir orasi ayri.

Ve ayrica, kastettigimi anladiginizi sanmiyorum. Ben izleyici kitlesinden bahsediyorum, sizse tamamen farkli seylerden.
    Harry Pottera Alacakaranlika giden kitle burada tartisan ve bu seviyedeki insanlardir. Genc insanlardir. Tekrar soyluyorum, Anadoludaki amca teyze gitmez.
    Ve yapimcilar da tek bir kesimi goz onunde bulundurarak bir ise girmezler.
    Ve sinemayla TV birbirine yakin gibi gorunen ama aslinda cok cok uzak sektorlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

quote:

quote:

Aciklayayim. Soyle ki,

+1

dinde de cin var aslında.cinli perili dizi çekebilirler.

sihirli annem var perili :)
    Perili köşk var :)

• Sizin bakış açınız tek bir noktaya saplanmış ama siz tamamiyle oraya yoğunlaşmanız çok saçma olduğunu söylemek istemiştim.Sizin söylemek istediğiniz şey aslında cehaletirki.Din cehaleti istemez.Bakın ben fetocu cemaatçi değilim ve bu tür dini sömüren insanları sevmem ama bazı konularda dini suçlamak çok saçma ve tiksinç geliyor bana.En iyisi konuyu fazla uzatmamak.Ama izlediğim animelerde vampirler flan vardı ve vampirin boynunda haç vardı.Ve onlara göre normal bir şey.Halbuki incil de ne vampir var ne cadı.
    Neden bizimde cadı olup ama boynunda allah yazan yazı olmasın diyesim geliyor açıkçası.Animemiz olsun veya.Burada bunların olmamasını dine suçlamak yanlıştır.Sonuç olarak herkes bir şeylere inanır.Senin dediklerin cahil veya yaşlı kesimdir.Dediğim gibi insanlar yaşlandıkça normalleşir farklılık istemez.
  • Aksine ben de inancli bir insanim.
    Ve bu tur yapimlarin cikmamasinin suçunu dine atmiyorum, bu bir neden. Suc degil. Nasil ki Arap toplumlari yuzyillardir sadece diger dunyaya calistiklari icin geri kaldiysa, bu da boyle bir durum.

Fantastik yapimlarin cikmasini ben de isterim, dediginiz gibi boynunda Allah yazan bir kolye olmasinin da hicbir mahzuru yok. Bana gore.
    Ama tabiri caizse cahil kesimce bu hos karsilanmaz.
    Birakin mistizmi, gercekici yapimlardan bahsedeyim.
    Mesela, neden hic bir zaman hicbir yapimda kotu bir karaktere sahip kadinlar türbanli degildir? Atiyorum, bir 'Ferhunde' karakteri neden turbanli degildir? Yine bu bakis acisi yuzunden.

Evet bir dediginiz gibi aslinda, cehalettir bu. Fakat bu cehaletin sebebi de insanlarin dini Arap toplumlari gibi yorumlamasidir. Daha dogrusu, yorumlayamamasidir.

Iyi gunler.
  • Şimdi daha açıklayıcı oldu.Gerçekten katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.