Bildirim
Neden volkswagen alıyorsunuz? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sana ne?. -
Almanlar kazaninca biz de kazanmis olmuyor muyduk?
Sonucta kaybedince kaybetmistik;) -
Aynen İlk adımı devlet erkanının atması gerek. Merak ettiğim bir konu aslında, kia hyundai veya toyota yapmıyor mu böyle zırhlı makam arabası. -
quote:
Orijinalden alıntı: as2642
piyasadaki en iyi marka da o yüzden. japon tenekelerini araba diye alacak paramız yok malesef
-
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
Peki siz neden BMW-Mercedes ve Audi hatta seat, skoda hatta ve hatta opel demediniz de Voswos dediniz, hepsi aynı değil mi? Gayet de satıyorlar memlekette. Demek ki işleyen demir teöre yardım etse bile para çıkarıyormuş, ne zaman üreten oluruz(kaliteli) o zaman bunlara mecbur bırakılmayız.
on numara kapak olmuş kaleminize sağlık. -
Psikolojik olarak satılıyor başkada bi esprisi yok.Hani en çok gördüğü araç en iyi araç mantığı. -
Türk arabası vardı da biz mi binmedik?
Edit: Türk diye yutturulan tofaş fiat lisanslı, Anadol Ford lisanslıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsane -- 9 Ocak 2017; 11:51:48 > -
2016 yılında en fazla volkswagen satıldığından volkswagen dedim. Volkswagen grup değil sadece volkswagen 140bin satmış. -
Tok kapi sesi....
gerci olaya almanya pkk iliskisi uzerinden bakarsak tum alman markalarini ayni kefeye joymak lazim. Bir tek vw'yi degil. -
Almanya başta olmak üzere Avrupa açıkça Türkiye ye karşı terörü desteklemektedir. Aşağıdaki habere bakabilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=SrRRgMSUhy4
http://www.ensonhaber.com/sirnakta-yakalanan-cek-vatandasi-ypglilerin-itirafi-2016-11-17.html
Alınan her Avrupa aracı bizlere bomba olarak dönmektedir, Gözü yaşlı Anneler, Çocuklar ve yetimler bırakmaktadır.Anasız babasız kalan çocukları düşünün. Devlet Avrupa aracı kullansa da kullanmasada sen vatandaş olarak bilinçli ol. Alma Aldırtma. Çocuklar Anasız babasız kalmasın.
E seğment ve üstü araçlar hariç, (B,C,D) grubu için gayet güzel uzakdoğu araç alternatifleri mevcut.
-
Esasen tüm avrupa markaları öyle. Kore ve japon alınabilir -
az yakıyor,turbo motor, motor vergi avantajı var, değer kaybetmiyor,özellikle içi rakiplerine göre daha kaliteli ve sade daha ne olsun -
ben almıyorum almayada niyetim yok -
Ben Vw aldım. Hatta Vw fanlarına da zamanında çok söz ederdim. İçine binince azıcık şöyle sağını solunu elinizle zorlayın. Ne kadar sağlam olduğunu anlıyorsunuz. Gram trim sesi yok. Kalite hissi yüksek. Renoda çok kullandım, Ford da kullandım, Citroen de kullandım. Malzeme kalitesi olarak en başarılısı almanlar... -
Mecliste maaş alan pkk lılar var. Fazla uzağa gitme bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
Millet parayı sokaktan toplamıyor da ondan.
Vag alone enerjin yerine bakiyorum -
Tok kapı sesi sevdiğim için alıyorum hocam -
Dostum dünya kapitalizm sayesinde artık küçük bir mahalleye döndü sen o hesaplara girersen giydiğimiz markalardan ellerimizdeki telefonlara içtiğimiz sigaralara kadar paraları nerelere gidiyor Allah bilir neden volkswagen alıyor millet passat jetta ve caddy bence sınıflarında rakipsiz golf desen çok güzel alternatifleri var ama golfte öyle yabana atılacak bir araba değil aynı şekilde polo ee millet neden almasın kardeşim vw yi -
Çünkü paramız var evlat.üç kuruşsuz adamların derdi bayıyor beni.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X