Şimdi Ara

Neden volkswagen alıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konuya seni zorla getirtip mesaj yazdıran yok yiğidim. Blokla geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyahlar -- 9 Ocak 2017; 21:29:22 >
  • "Barzo"nun ayağına giden dövlet erkanına sorsana.
  • Dur şimdi şu Amerikan malı bilgisayarımı Arap servis sağlayıcısından aldığım internete bağlayım da Alman arabası alanlara tripli topik açayım...
  • Şunu unutmayın geçen hafta Trafik Polisi Fethi Sekin'in Teröristlere karşı durumunu duymuşunuzdur. istese kaçardı, kimse umurunda olmazdı, akşam olunca evine, çocuklarının yanına da giderdi. Ama yapmadı. Kim bilir kaç çocuk babası kalacaktı. Ama sadece kendi çocukları babasız kaldı.
    Adam canını feda etmiş ! ama bazıları bir Avrupa araç almaktan vazgeçemiyor.
    Demek ki bir çok kişi bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesini benimsemiş.
    Diyecek söz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Çünkü paramız var evlat.üç kuruşsuz adamların derdi bayıyor beni.

Dedi 1.2 tsi kullanıcısı
    Sizi yollarda, ışıklarda, otobanlarda görmek isteriz. İçinden geçtiğim tüm 1.2 1.4 tsi'cılara act'çılara selam olsun

2,0 tdi la alırım havanı torun

• Bizi bırak bağırıp çağıran siyasilere bak hocam.altlarında mersedes ellerinde iphone
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü paramız var evlat.üç kuruşsuz adamların derdi bayıyor beni.

Dedi 1.2 tsi kullanıcısı
    Sizi yollarda, ışıklarda, otobanlarda görmek isteriz. İçinden geçtiğim tüm 1.2 1.4 tsi'cılara act'çılara selam olsun

2,0 tdi la alırım havanı torun

Adamın hayali bile fakir la 2 litre motora binince havalara binmiş, bir de tdi
    Size bir bilgi Bu fanboyun hava attığı 2litre motorun ve aracın teknolojisi o kadar dandik ki 0-100 değeri, 70.000tllik araçlardan geride
    Aynen kardo kralsın geçersin, ama rüzgarıma girerek (yetişebilirsen)
    blocked vw fanboyu . Neden:imzam

Manyağa bak bizde çeşit çok aslanım forduda var vw si de mersosuda

• bmw mercedesten audiden, sonra kalite olarak onlara yakın olduğundan fiyat olarakta daha uygun.
  • marka model beğenildikten sonra alınabilir. hiçbir markanın fanatikliğini yapmaya gerek yok
  • Rus ilyuşin yerine Airbus alan

Japon Lexus yerine Mercedes Bmw alan

Devlet erkanına soracaksın...

Mitsubishi plc yerine siemens plc kullanan

Sanayicine soracaksın.

Vs. Vs. Vs.
  • kocatepe K kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın
  • bu alemde herkes bilir, premiumlardan sonra vw gelir
  • Almıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransa ermeni soykırımı var dedi, italya antalyada, rusya karsta hak iddia ediyor, isveç-norveç pkk'nın sığınağı, abd bizdeki bütün terör örgütlerini besliyor, ingiltere musulu bize yedirmiyor,israil her taşın altında... söyle hangi birine kızalım, yoksa kendimize mi? sen söyle, bu pirincin taşı ayıklamakla bitmez.
  • Valla wolksvagen tiguan varda Ben almadim zaten Peder almis yoksa Ben alsam wolksvagen almazdim.Vag grubundan nefret ediyorum.
  • Hyundai derim susarım..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.