Şimdi Ara

Neden Windows Phone Kullanıyorsunuz ki? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows Phone dezavantajı uygulama yok ve olanlar da arızalı. Akıllı telefon için yeteri kadar eksiklik bu iÅŸte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar gelişmekte olan işletim sistemlerinin gelişimlerini izlemeyi seviyor. Yeni şeyler bazı insanlara daha ilginç gelebiliyor. Gelişimini tamamlamış bir sistem artık yenilik getirmediği için insanlara heyecan vermez.

Windows olayına gelince evindeki Windows ile elindeki Windows işletim sistemli bir telefon tam tamamen senkronize hem mesajlar hem bildirimler anlamında.

Ek olarak fotoğraf çekmeye önem verenler için en ucuz bir Nokia/Windows telefon doğal renklerinde fotoğraf çekebiliyor. Apple telefonlar Android telefonlardan daha iyi fotoğraf çekebiliyor ama Lumia'lar kadar iyi değil.

Her üç işletim sistemli telefonumda mevcut. Iphone hiç kullanmıyorum. Android günde bir kaç kere işim oluyor ama dışarı çıkarken yanıma aldığım telefon Windows'lu telefon oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

Windows Phone dezavantajı uygulama yok ve olanlar da arızalı. Akıllı telefon için yeteri kadar eksiklik bu işte.

Hocam her yere böyle saçma sapan bozuk yazılar yazıyorsunuz. Forumu çöplüğe ceviriyorsunuz ve inanılmaz bir kirlilik oluyor. Ayrıca gözlerimiz bozulacak bu nedir yahu.

Artık tarayıcınızımı değiştirirsiniz yoksa telefonunuzu çöpemi atarsınız bilemiyorum ama çok sınır bozucu bir durum. Forumda bir sorun yok emin olun. Dikkat ettim sadece sizin mesajlarınız böyle. Büyük ihtimal UC browser ama başka bir nedenide olabilir. Sorun tamamen sizde, sadece sizin mesajlarınızda var bu sıkıntı, forumda falan bir sorun yok yani. Bilginiz olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barocker kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla alakalı değil forum turkce karakterleri algılayamıyor bazen

• Nokia lumia 735 kullanıyorum. Uc muce filanla foruma girmiyorum. Kendi tarayıcısı ile giriyorum. Bu sitenin mini sürümünde sorun olabilir. İlla reklamlar arasında boğulmamız mı gerek? Bazen siteye bile girilmiyor. Çok zorlanınca yazılar böyle oluyor işte. Sen kendi telefonunu çöpe at, sana mı kaldı millete akıl vermek, hoca? Yada sana satayım hem ben kurtulayım hem sen kurtul benden. Saygılarımla. Forumda sıkıntı var ilgisiz kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

Nokia lumia 735 kullanıyorum. Uc muce filanla foruma girmiyorum. Kendi tarayıcısı ile giriyorum. Bu sitenin mini sürümünde sorun olabilir. İlla reklamlar arasında boğulmamız mı gerek? Bazen siteye bile girilmiyor. Çok zorlanınca yazılar böyle oluyor işte. Sen kendi telefonunu çöpe at, sana mı kaldı millete akıl vermek, hoca? Yada sana satayım hem ben kurtulayım hem sen kurtul benden. Saygılarımla. Forumda sıkıntı var ilgisiz kalmış.

Yani var ya forum platformunda ''sanamı kaldı millete akıl vermek" diyen bir kişi bizim memleketten başka bir yerde olamaz herhalde. Hocam forum demek insanların toplanıp birbirine akıl verdiği ve paylaşımda bulunduğu yerdir zaten. Mantığa bak yani:D

Dediğim gibi sorun neden kaynaklanıyor emin değilim ama ben 2007 den beri bir kere bile böyle bir şey yaşamadım ama sizin son 3-4 Mesajınız bu şekilde. Dolayısıyla büyük ihtimal sorun sizden kaynaklanıyor diye düşündüm, böyle düşünmemde gayet normal.

İyi forumlar, saygılar.

Edit: Bu arada eski telefonum 735 idi, aldıktan 3 gün sonra iade etmiştim. Yoksa kurtulamazdim herhalde. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 28 Şubat 2016; 15:57:55 >

• barocker kullanıcısına yanıt
    Kırılmaca darılmaca yok ama. Bazı insanların yaklaşımları böyle olabilir. Ben de şakayla karışık muhabbet ederim. Cihaz beni sinir etti artık. Bugün düzelir yarın düzelir diye konuşuyorlar ya o ayrı sinir bozukluğu 😒 kusuruma bakma kırdıysam 😉 Windows çöp leş 💩 yazayım da konu kapansın 🙋

Satılık 735 400₺ 😎 (bir aya kalmaz bedava yazarım buralara) (navigasyon yada araç kamerası olarak kullanılabilir aslında)

• Yok hocam kırılacak darılacak birşey yok.

Zamanında bende çok umutluydum wp platformundan ama görüyorumki hala kayda değer bir ilerleme yok ne yazıkki. Wp cihazlar fiyat performans cihazlarıydı, bu anlamda iyiydiler. Ama bu arada Çin li markalar girdiler piyasaya, xiaomi oneplus meizu letv zuk vs derken wp cihazların f/p olayıda kalmadı. 700-800 liraya çok güzel android cihazlar var artık, parmakizi okuyucusundan tut, kamerasına kadar herşeyiyle donanım olarakta çok güzel cihazlar girdi piyasaya. Dolayısıyla bende bu cihazlara yöneldim. Sizde bıkmışsınız belliki. Darısı sizin başınıza.

İyi günler..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.