Şimdi Ara

Neden Windows Phone Kullanıyorsunuz ki? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoşuma gittiği için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Ordaki adamlar lumia üzerinde android kurmuş adamlar

Zaten işin içinde xda olunca başka bir şey beklememek lazım :)

Ama var olan bu emulator desteği ilerleyen zamanlarda wp ye çok şey katar buna eminim.

Bunlar sdece söylenti seviyesinde scream hocam. 525 kullanmıştım, çok ama çok memnundum. En ufak takılma yok, hızlı. iosun ucuz alternatifi gibi. Ancak sıkça kullandığım uygulmaların hiçbiri olmadığı i,çin kutusuna koyup kaldırmak durumunda kaldım.

Note serisi kullandıktan sonra bir daha başka bir telefo kullanmam sanırım. Ama windows phonedan çok güzel 2. telefon olur. Ancak;

525 geçen yıl 400 liraya almıştım. Yanında
    1. here drive
    2. radyo
    3. nokia kasa kalitesi(şebeke çekme vs derdi yok)
    4. hızlı stabil bir işletim sistemi.(bu fiyata alacağınız android, epey üzer.)

windows phone platformu ucuza kaliteli bir platform olacaktı. 500 serisiyle iyi bir yol tutturmuşlardı ama sonra ibreyi iphone 5slere,note4lere çevirdiler ve 2.000tllik cihazlar çıkarttılar. 930, tasarımıyla,kalite ve kamerasıyla sükse yaptı ama platform diğer 2 işletim sisteminden çok geride olduğu için, o fiyatlarda ancak 2-3 ay dayanabildi. Sonra ucuzlayarak piyasadan çekildi. Vatanbilgisayar windows phone satışlarını tamamen durdurdu. teknosada da artık pek bulunmuyor. Bimeks ve mediada çok eski cihazlar var.

Durum iç açıcı değil ama bu apk ile android marketin kurulabilme ihtimali gerçekleşirse ve continium deinlen(pcde yaptığınız işi telden devam etmek) özellik gelirse kendini toparlar. Windows 10 sürümü sözüm ona bu yıl başında çıkacaktı, şimdi aralık konuşuluyor. Sanırım 2016ya kaldı o iş.

Dediğim gibi, 2. tel olarak kullanılır, ama ana tel olarak kullanmak yürek ister

• Kutucukları sevdiğim için birde aldığım da navigasyon Office kamera en iyisi olduğu için. Ama artık tüm telefonların iyi. Fakat bizim ana ekran çok hoşuma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Ordaki adamlar lumia üzerinde android kurmuş adamlar

Zaten işin içinde xda olunca başka bir şey beklememek lazım :)

Ama var olan bu emulator desteği ilerleyen zamanlarda wp ye çok şey katar buna eminim.

Bunlar sdece söylenti seviyesinde scream hocam. 525 kullanmıştım, çok ama çok memnundum. En ufak takılma yok, hızlı. iosun ucuz alternatifi gibi. Ancak sıkça kullandığım uygulmaların hiçbiri olmadığı i,çin kutusuna koyup kaldırmak durumunda kaldım.

Note serisi kullandıktan sonra bir daha başka bir telefo kullanmam sanırım. Ama windows phonedan çok güzel 2. telefon olur. Ancak;

525 geçen yıl 400 liraya almıştım. Yanında
    1. here drive
    2. radyo
    3. nokia kasa kalitesi(şebeke çekme vs derdi yok)
    4. hızlı stabil bir işletim sistemi.(bu fiyata alacağınız android, epey üzer.)

windows phone platformu ucuza kaliteli bir platform olacaktı. 500 serisiyle iyi bir yol tutturmuşlardı ama sonra ibreyi iphone 5slere,note4lere çevirdiler ve 2.000tllik cihazlar çıkarttılar. 930, tasarımıyla,kalite ve kamerasıyla sükse yaptı ama platform diğer 2 işletim sisteminden çok geride olduğu için, o fiyatlarda ancak 2-3 ay dayanabildi. Sonra ucuzlayarak piyasadan çekildi. Vatanbilgisayar windows phone satışlarını tamamen durdurdu. teknosada da artık pek bulunmuyor. Bimeks ve mediada çok eski cihazlar var.

Durum iç açıcı değil ama bu apk ile android marketin kurulabilme ihtimali gerçekleşirse ve continium deinlen(pcde yaptığınız işi telden devam etmek) özellik gelirse kendini toparlar. Windows 10 sürümü sözüm ona bu yıl başında çıkacaktı, şimdi aralık konuşuluyor. Sanırım 2016ya kaldı o iş.

Dediğim gibi, 2. tel olarak kullanılır, ama ana tel olarak kullanmak yürek ister

@nightsoldier hocam yorumunuz için teşekkür ederim..

Mesaj bildiriminiz gelmemiş bana. bu aralar bayağı bildirim alamıyorum nedense. Gelip konuya girmesem yine göremeyecektim yorumunuzu..

Evet aslında bende sizin gibi düşünüyorum WP ile ilgili. Ancak 950 Xl beni bayağı heyecanlandırdı. Windows 10 sürümünün bu platforma çok şey katacağından şüphem yok. Biraz da market genişler ve Android uygulamalarının port edilebilme ihtimali gerçekleşirse bence çok başarılı olur WP..

Bakalım, bekleyip görcez sonucu. Tabi bu arada biraz ucuza satmaları lazım ki ibre biraz da olsa kendilerine dönsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 13 Ekim 2015; 2:03:03 >

• DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    +yan yatmış sekiz özellikle 6. madde.

Samsung s6 edge ve note edge için o tarz bişey yaptı (tam olarak aynı olmasa da benzer bişey) ve gerçekten "vay be" dendi.

• 2 sene önce nokiaya güvendiğim için windowsu deneyelim diyerek aldım. Aldığımda kamerası zamanının en iyisiydi (özellikle düşük ışıkta) ve bence en çekici tasarımı olan telefondu (925). Kasa kalitesi olarak zaten nokianın üzerine yok. Bugün telefonun yan tuşlarını değiştirdim 1-1.5 sene daha kullanırım, 950 için kenara biriktirmeye başladım şu an

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Ki yıllardır olan bir özellik Nokia tarafında :) Ah popüler kültür ah :)

• -41 mp kamerası
    -sağlamlığı
    -kasmaması
    -güvenliği
    -şekli
    -klavyesi (note 2 ekranından çok daha küçük olduğu halde daha rahat yazıyorum)

androidde yaptığım herşeyi yapıyorum. ayrıca microsoftun kendi yaptığı uygulamalarda bana ayrıca avantaj sağlıyor. birde pc ile senkron olmasıda güzel. androidde tek ilgimi çeken lg g4 ama note 2 den sonra android diyince insan bir daha düşünüyor.
  • Fiyat\performans urunu olması..

Telefondan isteğiniz temel uygulamalaraa ve bir cihaza 1000tl falan vermek istemiyorsanız wp telefonlar biçilmiş kaftan..

1.5 yıl olacak 525 kullanıyorum tek bir sıkıntı yaşamadım... 400e almıştım şuanda bile 400 tlye alacağınız bir androidi 2.cinhaftasında duvara fırlatırsınız...

Fiyat\Performans.. Budur.

950 tarz bakımından güzel değil XL düşünün derim tabi değer mi bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 15 Ekim 2015; 18:48:16 >
  • Onun ekran ve fiyat biraz fazla gelir hocam bana ama ben alana kadar ucuzlarsa aklımda o da var tabi

İkiside güzel diyelim.

925'ten sonra resmen ilaç.

• Anlasilan android alininca direk buraya konu aciyor...bu neyin ezikligi ya da neyin yarisi...
    Bu foruma yas siniri konsun...

• Ucuz ve hızlı.

kardeşim bende wp kullanıcısıyım vakit bulamadığımdan port olayını hiç denemedim. mesela snapchat falan çalışıyor mu bu port olayıyla windowsphone da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

-41 mp kamerası
    -sağlamlığı
    -kasmaması
    -güvenliği
    -şekli
    -klavyesi (note 2 ekranından çok daha küçük olduğu halde daha rahat yazıyorum)

androidde yaptığım herşeyi yapıyorum. ayrıca microsoftun kendi yaptığı uygulamalarda bana ayrıca avantaj sağlıyor. birde pc ile senkron olmasıda güzel. androidde tek ilgimi çeken lg g4 ama note 2 den sonra android diyince insan bir daha düşünüyor.

Kardeş 41 mp dediğine göre 1020 kullanıyorsun. Senden bir ricam var, sana zahmet sim kartını çıkarıp benim için üzerinde çizik izi varmı kontrol edebilirmisin?

Portlama dediğin işlem için detaylı bilgi alabileceğimiz bir adres verebilir misiniz?
    Ben ilk defa duydum. Konu hakkında yardımcı olabilirsen memnun olurum.

• Microsoft fanboy olduğum için.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1983

Portlama dediğin işlem için detaylı bilgi alabileceğimiz bir adres verebilir misiniz?
    Ben ilk defa duydum. Konu hakkında yardımcı olabilirsen memnun olurum.

Şuan rafa kaldırıldı
  • dark1983 kullanıcısına yanıt
    Portlamayı bilmiyorum da çapraz geliştirme diye bir şey visual studio da. Aynı kodlar ufak değişikliklerle diğer sistemlere uyarlanabiliyor yamulmuyorsam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.