Şimdi Ara

Neden Yabancı Dizi İzliyoruz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: megi21

Yabancı dizi izlemekten film izleyemiyorum artik

Aynen ne zaman film izledim hatırlamıyorum, arkadaşlar hep film muhabbeti yapıyor, ben de dizi varken film mi izlenir diyorum ama benim gibi düşünen olmuyor.
  • Çünkü süreleri ideal ve kaliteli.Bizimkiler gibi 1 saati bakışmalarla,telefon görüşmeleriyle geçmiyor..PB ile başladım bende.
  • Kaliteli olduğu için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Aynen ne zaman film izledim hatırlamıyorum, arkadaşlar hep film muhabbeti yapıyor, ben de dizi varken film mi izlenir diyorum ama benim gibi düşünen olmuyor.

Dizi kalmadığı zaman da filme sarıyoruz yalnız. Yokluk, birbirlerini karşılıyor

• quote:

aynen artık hiç film izleyemiyorum bile sadece dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

Tam olarak izleyip bitirdiğim dizi sayısını bilmiyorum 40 vardır yada 40a yakındır, şu an bile hemen bitirmek istediğim on civarı dizi var, hiç araya bir film bile sıkıştırasım gelmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

Tam olarak izleyip bitirdiğim dizi sayısını bilmiyorum 40 vardır yada 40a yakındır, şu an bile hemen bitirmek istediğim on civarı dizi var, hiç araya bir film bile sıkıştırasım gelmiyor.

Mesela bu ay pek dizi yoktu film ile kapattım arayı. Böylesi daha iyi

• Anılarım depreşti. Benimde ilk dizim Prison Break. Star TV'de izlerdim
  • Bütçeler büyük.Bu yüzden kalite ve oyunculuklar iyi.Türk dizileri gibi her şeye sansür koymuyorlar.İzledikçe izleyesin geliyor.Böyle gider liste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoiciyiz -- 11 Ocak 2015; 20:46:54 >
  • Neden yabanci dizi dersen adamlar bu isi biliyor derim neden dizi dersen sadece keyif almak icin izliyorum eger yapmam gereken daha onemli seyler yoksa ama sen biraz abartmissin gibi geldi bana
    Lostla basladim Sopranosla ara verdim en son.

Dizi konusunda secici oldugum icin izleyip de keske izlemeseydim dedigim dizi olmadi Twd nin son sezonlari haricinde. Oz, Sopranos, Boardwalk Empire gibi demirbaslardan sonra seciciligim daha da artti, bu dizilerden sonra ilk izledigim diziler biraz basit gelmeye basladi. Ama bunlar kadar kaliteli oldugunu dusundugum House of Cards, Sherlock, The Wire, Hannibal gibi diziler var daha sirada, umarim oyledirler

Ayrica yukaridaki muhabbete katilmiyorum, bir dizi asla filmin yerini tutamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 12 Ocak 2015; 0:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Zevk. İlk izlediğim yabancı dizi star tv'de prison break. 2009 ya da 2010 olması lazım.

Bende de aynı durum
    Hapishanede geçen bir bölümü görmemle bütün diziyi baştan sona izlemem kısa sürede tamamlanmıştı. Ama ah o final

• Şu leyla ile mecnunu ve behzat ç.yi beğenmeyen bir ben varım herhalde.

• yeni gençlik prsion breakle başlamış biz de Zeyna ve Sabrina ile başlamıştık , ne günlerdi ama...
  • Because so fantastic.

• Because of donkey
  • Dizi ile filmin verdiği zevk arasında dağlar kadar fark var nitelik bakımından. Dizide daha çok bir karakter üzerine yoğunlaşıp sırf onun için bile diziyi izleyebilirsiniz. Film gibi süreye değil sezona odaklıdır, ayrıca iskelet dizi oyuncuları film oyuncuları kadar popüler değiller. Film daha farklı. Bazı şeyleri saate odaklamak zorundasınızdır. Ayrıca yönetmenler her diziyi kendilerince dizayn edip onlara kendi zevklerince sinematografi katarlar. Bütçe yönünden de yüksek gider taşıdığı için seyir zevki dizilerden daha yüksektir modernizmin katkısıyla.

Gelelim neden yabancı dizi izlediğime. Bu herkese göre değişir ama en önemli şey kalite, bu kadar basit aslında.
  • Senede 10-20 bölüm yayınlıyorlar ve 40-60 dk ve haliyle her bölümünü film tadında izliyoruz Türk dizilerinde ise bir bölüm 2 saate kadar gelebiliyor bu 2 saat genellikle boş sahnelerden özellikle boş boş bakışmalardan oluşuyor haliyle bunun farkında olan insanlar da vakitlerini yabancı dizilere ayırıyor
  • Bi dizi var biz de her gün yeni bölüm yayınlanıyor?
    unut beni ya da unutma beni ismi,ne zaman açsam ya tekrarını ya da "yeni bölüm" ünü görüyorum
  • Kurgu, oyunculuk.Dizide bulabileceğin herşey
  • İlk izlediğim Yabancı Dizi PB idi. Sonradan izlemeye başladım sormazsınız heralde neden yabancı dizi diye :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.