Şimdi Ara

Neden Yabancı Dizi İzliyoruz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
2
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv dizilerinin özeti bile neredeyse 1 saat.
  • Gerçekten kaliteli oldukları için. İlk izlediğim yabancı dizi How I met your mother'dı .Ama yarım bırakmıştım
    İlk bitirdiğim yabancı dizi Prison Break'ti
  • Revolution ile başlamıştım ben. O günden bu yana iliğimizi kuruttu nomıssız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü elitiz biz, elitler gavur işi sever (!)
  • ben hem türk hem yabancı karışık izliyorum. hepsinin tadı farklı hepsi farklı bir dünya. bide şu türk dizileri 1 saat özet + 2 saat 15 dk dizi + 1 saat reklam toplam 4 saat 15 dakika sürmese çok iyi olacak.netten izlesen bile 2 saati geçiyor. bir tek kardeş payı 60 dk gerisi uzun.
  • 1. İnsanların bir bölümüne hitap eden politik mesajlar içirmiyorlar
    2. 10 dk ya varan reklam araları yok
    3. Sırf iki saat dolsun diye uzuuuuuuun uzunnn bakışmıyorlar
    4. Yarım saate varan falashbackleri yok
    5. Azami 50 dk sürüyo bölümleri
    6. Her bölüm sinema filmi tadında kaliteli çekiliyo.
    Vs vs örnekleri çoğaltılabilir.

Ben neleri izledim izliyorum. Fringe, How i met your mother, Friends, Spartacus, Walking Dead, Dexter, Doctor Who, Prison Break, Suits, Arrow, House of cards, Sherlock holmes, believe, Atlantis, Vikings veee Game of thrones tabi ki de
  • Çunku Turk dizileri saçmlıktan ibaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk dizim losttu. Lost daha devam ediyordu o zamanlarda bolum bolum takip ediyordum heyecanlanıp. O zamandan beridir Türk dizilerinden keyif ve kalite alamadım. Leyla ile mecnun gibi bazı diziler hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez yabancı dizi izlemeye star tv'de yayınlanan türkçe dublajlı prison break'le başlamıştım.Sonrası koptu gitti zaten.Şu anda kendimi alamıyorum izlemekten.
  • Kalite
  • bi behzat ç birde kardeş payı başkada türk dizisi izlemem 2 saat dizi 35 dk reklam 1 saat boş boş bakışma sahneleri falan filan
  • başlayanların çoğu prison breakle başlamış benim gibi :D sonra lost supernatural devam ettim . şuan 19 dizi oldu hey gidiii
  • Supernatural ile başladım türk dizilerinden şuan sadece Poyraz Karayeli izliyorum kesinlikle çok güzel dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoABjk1903

bi behzat ç birde kardeş payı başkada türk dizisi izlemem 2 saat dizi 35 dk reklam 1 saat boş boş bakışma sahneleri falan filan

Kardeş payı behzat ç bide leyla ile mecnun vardı cok absürt komediydi izlerken cok eğlenirdim onuda unutmayalım broo oda kaliteliydi
  • 2 sebebi var..

1- Biz yabancı kültür hegomanyası altında büyüdük.
    2- Yerli diziler çok kötü.. Aile ve mahalle temalı olan birkaç tanesi hariç.. Bknz: Geniş aile - Ekmek Teknesi

Neden Yabancı Dizi İzliyoruz ?

Şimdiki diziler aşağıdaki gibidir:

Neden Yabancı Dizi İzliyoruz ?

• Zevk ve kalite.
  • bilmiyorum aradıgım zevki türk dizilerinde çok nadir bulabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bizde diziler 2 saat ve o sürenin yarısı reklam zaten.

yanlışın var hocam reklamsız 2 saat örnek karadayı 2 saatten bile fazla
    reklamlar hariç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Kalireli Türk dizisi mi? var izliyelim
    Burda herkes Türk dizilerine giydirmiş ama çoğu kişinin yeni yapımlardan haberi olduğunu sanmıyorum. Mesela TRT'de Filinta diye bir dizi başladı, ilk haftasından beri hastasıyım, kaç kişi biliyordu? Aksiyon sahneleri, efektler, oyunculuklar yabancı dizileri aratmayacak kalitede ve öyle abuk sabuk aşk üçgenleri dörtgenleri çokgenleri de yok. On numara bir Osmanlı polisiyesi ama diğer bayık Osmanlı dizilerinden de değil. Daha anlatırdım da neyse...

Soruna cevap olarak da yabancı dizilerin farklı konulara ve farklı hayatlara cesur yaklaşımını sevdiğim için izliyorum hocam. Mesela Türkiye'de Shameless gibi bir dizi çekilemez, adamlar tek bir bölümde bir sürü tabu olan meseleye değinebiliyor. İlk izlediğim yabancı diziyi de uğraştım hatırlayamadım malesef

• Çünkü kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.