Şimdi Ara

Neden yurtdışından laptop almıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba... Bende yeni bir laptop almayı planlıyorum. Arada sırada 3dmax render aldığım için ve oyun oynamayı planladığım için performanslı bir şey istiyorum. Tabii fiyatlarda ona göre uçmuş. Ama özellikle Amerika'dan alınınca inanılmaz düşük fiyatlar ( TR ye göre ) var. Özellikle Toshibanın x305 serisi ve tabiki Alienware. SLİ teknolojili yani çift ekran kartlı yüksek çözünürlüklü modeller yaklaşık 2000$ çivarında. Ama Türkiye'de buna benzer laptoplar 6000 TL dolaylarında. Bu kadar bariz fiyatlar olunca neden alınmasın. Ben ciddi ciddi oradan getirebilecek tanıdıklar bakmaya başladım. Acaba getirmek çok mu sorun. Yada uyumsuzluk gibi bir şey mi var? İnternetten bakıp bakıp iç geçiriyorum. Biraz para geçince elime affetmeyeceğim ama pek alan olmayınca acaba sorun mu var diye düşünüyorum. Amerikadan getirtmek mantıklı değil mi?

• mantıklı. tanıdık bulursan bana da haber et:D
  • Herkesin yurtdisindan getirtme imkani olmadigi icin olabilir mi??

Ya da ne bileyim, 2 milyar verdigin aletin turkiyede garantisinin olmamasi da bi faktor olabilir mi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

Herkesin yurtdisindan getirtme imkani olmadigi icin olabilir mi??

Ya da ne bileyim, 2 milyar verdigin aletin turkiyede garantisinin olmamasi da bi faktor olabilir mi acaba??

sony,asus,...gibi büyük firmalar uluslararsı garnti verio.yani bu garantiye hikayemi diyosun
  • sony urunlerini kitaya gore ayirir uluslararasi diye bisey yok. North ve south america, asian-pasific region, birde euro-asia var. Cogu zaman sorun cikartiyorlar. Hadi garantiye kabul ettirdin diyelm ordan alacagin laptop burda cok pahali oldugundan ve az satildigindan yedek parcasini bulundurmuyolar. Bi sorun olursa yedek parca icin 2-3 ay bekliyorsun. Tecrubeyle sabit. Kac kere yazdim forumda basimdan gecenleri. Benden baska bicok arkadas daha var. Bi zahmet arastirip ogrenin. Sagdan soldan duydugunuz laflarada ister inanin ister inanmain artik yazmaktan parmaklarim asinacak :)
  • dostum kızma ya hiç bi ima yok yazdıklarımda tamamen merakımdan sordum.bildiğim konularda asla susmam ama bi konu hakında bişi bilmiyosam susarım ki bişiler öreniyim diye
  • sanirim alienware i almanyadanda getirtme sansin war.. Arastirdigim kadariyla alienware icin orda yazmıs oldugun fiyat standart fiyat en ufak upgradede bile fiyatlar cok fazla oynuyor alienware sahibi olmanin olayi custom made bir makinaya sahip olmaksa eger standart halini almaninda bir esprisini goremiyorum biraz arastırırsan cok orjinal customlar var.. Eger gercekten pesndeysen amerikayı zorlamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuarantineD -- 6 Ocak 2009; 0:32:34 >

• Bencede yurtdışından alın. ondan sonra bunun şu parçası bozuldu varmıdır sizde diye bütün teknoloji satan dükkanları dolaşırsınız. ne güzel. Bacak kaslarınız gelişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.