Şimdi Ara

nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    psp 3004 almak istiyorum ama sizce 3000 serisimi yoksa 1000 serisimi yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: utasann06

arkadaslar selam
    psp 3004 almak istiyorum ama sizce 3000 serisimi yoksa 1000 serisimi yardımcı olurmusunuz

Eğer internete girmeyecekseniz,psn ve multiplayer merakınız yoksa ve skype kullanmayacaksanız 1000 serisi alın, ama bunlar önemliyse 3004 alın.
    ama asıl tavsiyem şu fırsatınız varsa bir mağazaya gidip ikisinide test edin ve kararınızı kendiniz verin, kendinizin verdiği en kötü karar bile sizin kararınız olacaktır.
    Şimdi bize uyup 1000 alıp sonradan pişman olursanız daha kabul edilemez hata olur. Hayırlısı olsun..
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentese44

quote:

arkadaslar selam

Eğer internete girmeyecekseniz,psn ve multiplayer merakınız yoksa ve skype kullanmayacaksanız 1000 serisi alın, ama bunlar önemliyse 3004 alın.
    ama asıl tavsiyem şu fırsatınız varsa bir mağazaya gidip ikisinide test edin ve kararınızı kendiniz verin, kendinizin verdiği en kötü karar bile sizin kararınız olacaktır.
    Şimdi bize uyup 1000 alıp sonradan pişman olursanız daha kabul edilemez hata olur. Hayırlısı olsun..

1000 serisininde interneti ne kadar iyi be hocam flash desteği bile hala sıkıntı

• piyasada psp 1000 bulabileceğini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

quote:

quote:

arkadaslar selam

1000 serisininde interneti ne kadar iyi be hocam flash desteği bile hala sıkıntı

Arkadaşın bahsettiği 1000 serisi bizim zannettiğimiz psp nin ilk çıkan serisi olan psp1000 değil, onlar fat pspler..
    Biz yeni çıkan ve içinde wifi olmayan yeni psp 1000 serisinden bahsediyoruz, yani bu yeni çıkanlar fat değil..
    Dediğiniz gibi pspnin tüm serilerinde web browser berbat, iyi değil yerlerde zaten. eziyet. tek avantajı psn ve wifi multiplayer olurdu ama yeni psp100 serisinde yok wifi.
    Zaten pspnin web browser failinden sonra vitadada hala flash eksikliği var, video sorunu java sorunları var.
    İnşallah ileride güncelleme ile daha iyi bir browser gelir vitaya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: söny

quote:

quote:

arkadaslar selam

Arkadaşın bahsettiği 1000 serisi bizim zannettiğimiz psp nin ilk çıkan serisi olan psp1000 değil, onlar fat pspler..
    Biz yeni çıkan ve içinde wifi olmayan yeni psp 1000 serisinden bahsediyoruz, yani bu yeni çıkanlar fat değil..
    Dediğiniz gibi pspnin tüm serilerinde web browser berbat, iyi değil yerlerde zaten. eziyet. tek avantajı psn ve wifi multiplayer olurdu ama yeni psp100 serisinde yok wifi.
    Zaten pspnin web browser failinden sonra vitadada hala flash eksikliği var, video sorunu java sorunları var.
    İnşallah ileride güncelleme ile daha iyi bir browser gelir vitaya.

yok bende yeni 1000serisinden bahsetmıstım ama psp wifi veya webte ölü bır yatırım gıbıme gelıyor cunku gercekten bı sıteden dıgerıne gecıs bıle dakıkalarca sürüyor vıta web konusunda su an berbat halde flash destegı yok facebook twıtter uygulamaları dogru duzgun calısmıyorum ıns psp ın sundugu wifi webbrowser deneyınımı vıta sunmaz hız konusunda ıyı olması dısında su an felaket

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    11 yıl önce açıldı
    Bu Sorun Nedir ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.