Şimdi Ara

Nedir bu 3008'in olayı ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ön yargı dolu tr de bile yer edinmiş bir aracın olayını, yüzlerce binlerce insan sosyal medya da paylaşmıştır, birilerinin bu markalara gereken saygıyı göstermesi gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psa değişti artık

Egea haricinde kötü araba kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    " Mesela 1 serisine binene kadar Ticari denen Rifter'a binmeyi tercih ederim" cümlemi alıntı yapıp "Bir şeyler söylenirdi elbette ama bazen en güzeli yok saymak oluyor.
    Söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır." yazmak mı insanların kendi tercihlerine göre araç seçebileceğinden bahsetmeniz oluyor.. Burada 1 serisi ya da Rifter mı karşılaştırmışız da saçma saçma fanboyluk yapıyorsunuz ? 1 serisi yerine Rifter tercih etmenin nesi hatalı tercih ve ihtiyaç olamaz mı ? 2 mesaj önce yazdığını unutup kendini yalanlıyorsun.

yukarıdaki yorumun talihsiz yapıldığını bende üzülerek belirttim malesef.yapan üyeye

tercihlere neden bu kadar saygı duyulmadığı ve bunun sonucunda

yapılan linç,eğitim ve zeka durumum vs herşey hakir görüldü...

bir malı eleştirmek bu ülkede yasak malesef.

premium algısı dışında bir marka kullanmakta öyle..

1 serisi bmw yi aldım ve donanımları ve sorunları beni araçtan bezdirdi hacimde bunlardan bir tanesi

buna başka bir ifade yazmak ta aslında istemedim konu bu değil.

donanımlı bir fiyat performans aracı olarak ben rifteri daha doğru bir tercih olarak gördüm

buna saygı yerine başka sıfatlar sadece empati

denen kelimeyi anlamakta zorlanan zihinlerin ürünü

saygılar herkese..

• İyice okuyup anlamadan konuya sonradan girince bir takım yanlışlar sonucu, ilerlemeler ve ısrarlı tutumlar sürekli o yanlışlar üzerine devam ediyor!

Konuda Rifter sahibi arkadaşımız, bu aracı almadan önce BMW 116d kullanıyordu. Rifter yeine BMW ye bin durumu, zaten hepten yanlış. Biniyordu zaten!

Konu 3008 den Riftere, oradan da neden BMW1'e geldi? İşte bu sebepten!
    BMW konusunu, bir BMW sahibi gelip "Riftere bineceğine BMW'ye bin" diyerek başlamadı. Yanlışı yanlışla devam ettirmeyin.

Premium konusuna gelirsek:
    BMW 1-2-3-6 vs. herneyse! Bu marka premium sınıfta mı? Evet.

Bir markanın başlangıç seviyesi olsa dahi, premium premiumdur.
    Çok da kafaya takan var ise, bayide yanyana duran yeni 1 serisi Sport line ile X2 MSportX araca yakından baksın. Bu kafayı da orada bıraksın.

Şu anda millet baz model B sınıfı araçlara mahkum olmaya başlamış ve neredeyse A sınıfına düşmeye yakın iken, kavgalar boşa!

BMW 5'ten başlar, Mercedes E'den başlar vesire geyiklerini bir kenara bırakalım.
    Premium bir markanın bu tip serisi burdan başlıyor olsaydı, marka 2 ayrı isimde sunardı diğer alt araçlarını; aynen PSA'daki gibi. Bkz: Citroen'den logosu kopartılarak ayrı markaya dönüştürülen DS gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Sabah yazılan mesajı okudum. Cevap yazmadım. Şimdi sizin mesajınız ile farkettim. bu öneriniz ile birlikte bir önceki mesaja da bakıyorum ki devamı da gelmiş :)

Sadece şunu söylemek isterim

“ 1 serisine binene kadar, ticari denen x modele binerim. 1 serisini premium mu zannediyordunuz? İnsanlar bu araba karne hediyesi alıyor.” gibisinden basit ve alaycı ifadeler kullanılmış. Şunu iyi kavramak gerekir :

Ben rifter tercihine mi ; yoksa biraz önce bahsetmiş olduğum hitap ve tavıra mı söylenmişim. Tekrarlıyorum, kimin ne marka ne model araba tercih ettiği beni bağlamaz. İster Lamborghini’ye binsin, ister at arabasına.

Mesajları silme konusunda, bunun bir çözüm olacağını düşünmüyorum. Bu konuda kapanacak, başka bir konuda yine patlak verecek. Bir payda da buluşamadığımız ortada. En son cevap vermediğim kişiyi engelledim, bir kişiyi daha engellerim. Onlar da beni engeller veya engellemişlerdir bile belki. Bir problem olarak görmüyorum bunu. En azından benzer yorumları tekrar tektar görmemiş oluruz, bu durumu da tekrar tekrar yaşamamış oluruz. Benim çözüm yolum bu oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 sayfa okudum 3008 haricinde her tip yorum var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.