Şimdi Ara

Nedir bu 3008'in olayı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lithaunans

Hocam yanlış anlamada sen anlamıyorsan ne ediyim vw fanı değilim yalnız beğendiğim yönleri var, beğenmediğim yönlerde var kuru dsg ve tasarım olarak tam oturaklı eskisi gibi dış karoser yapamamaları gibi... sizin gibi toptan itin bir tarafına sokup karşıdaki farklı görüş belirtene saldırmıyorum, bir kere ben şanzımanlar arasında bu daha iyi demedim, iki iyi niyeti sorunsuz diyede övmedim, üç almanın arızasınıda övmedim ama dsg bozulunca şanzıman değişir yada onarılır ama adblue tankı bozuldumu ciddi bir fatura demek bu başınıza gelirse benden daha fanatik pejo düşmanı olursunuz, birde ağırlık konusunda dediğimi anlamamışsınız. Size iyi sürüşler ama illa tiguan veya 3008 arasında kalsam tiguan seçerdim ben.
    istediğinizi seçersiniz bu tercih meselesi..

görselllik tasarım göreceli kişiden kişiye değişir.

DSG şanzıman değişiyorda..kullanıcılar fosfos düşmanı olmuyor

adblue tankı değişiyor ve kullanıcı peugeot düşmanı mı oluyor

bu ne saçma bir arguman..

lütfen ya yazdıklarını önce bir okuyun yada,bir tartın lütfen

ayrıca '' size iyi sürmüşler ama'' ne demektir

uslubunuza bir çeki düzen verin burayı kahvehane ye çevirmeyin lütfen

bende sizin gibi yazarsam çirkinleşir ortam

selametle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Yok ki benim ticari aracım yada SUV'um? O kafada olayım!

Senin varsa o kafada olabilirsin ama!

Alıntıları Göster
    sizin kafalar ön park sensörü ve hız sabitlemesi bile olmayan bir premium c segment bmw de cool takılmak.

ve kendini şirket hissedarı sanmak

aracı eleştirenlere de sürü piskolojisi ile saldırmak

sizin kafalar bunlarda..

kafası kendinden güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

40 yıllık ticariler mpv oldu ha, vay anam vay

Demek mpv'ye yakın fiyattan ticari araç alınca öyle hissediyor insan. Ayrıca sahipleri haricinde bu ticarilere mpv diyeni duymadım...
    bu benim ifadem değil araca ne diye hitap edildiğide değil sadece çarpıtıldığı..

Peugeot Rifter used cars for sale in UK
    With 162 used Peugeot Rifter cars in UK available on Auto Trader, we have the largest range of cars for sale available across the UK.Search
    Peugeot Rifter MPV (2018 - ) review

burası ingilterede bir satış sitesi açın bakın

linki burada
    www.autotrader.co.uk
    Peugeot Rifter used cars for sale in UK on Auto Trader UK
    https://www.autotrader.co.uk/cars/uk/peugeot/rifter

yoksa kamyon, hafif meşref,ayşe tır,minibüs veya uçak demeleri beni bağlamıyor

adı neyse o olmalı değilmi

bize göre yorumu değil

olayı neden çarpıtmak istediğinizide anlayamadım

bu paralar bir x 3 varda bizmi almadık

• Panthér kullanıcısına yanıt
    benim 3008 im var..acaba alamadın da içinde mi kaldı!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

sizin kafalar ön park sensörü ve hız sabitlemesi bile olmayan bir premium c segment bmw de cool takılmak.

ve kendini şirket hissedarı sanmak

aracı eleştirenlere de sürü piskolojisi ile saldırmak

sizin kafalar bunlarda..

kafası kendinden güzel.

Alıntıları Göster
    Yaa! Bırak bu işleri. Bıktı artık bu forum senin gibilerden.

Ben hiç bir zaman kullandığım "hiç bir aracı övmedim" hiç bir yerde göremezsin, kendin mi sandın bizi? Her fırsatta övgü içindesiniz! Yazık size...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

benim 3008 im var..acaba alamadın da içinde mi kaldı!!!
    Napim ben o kötü arabayı?. Pejo neticede .

Aldım ben zamanında Pejo/Citroen. Düşük kalite araçları zamanında kullandım ben, bu saatten sonra alt kalite marka araç almayı düşünmüyorum.
    Sen bin pejoya sonra premiuma geçersin 5-10 sene sonra .

Sen her yerde yazan Adblue sorununa, "yok yok" diye itiraz edip umutsuzca çırpınan kişiydin dimi?

Çok mu dert ettin kendine?
    Üzülme neticede araba işte, o kadar anlam yükleyip yüceltme.

O kadar büyütme gözünde, sana da yazık .

• quote:

Yaa! Bırak bu işleri. Bıktı artık bu forum senin gibilerden.

Ben hiç bir zaman kullandığım "hiç bir aracı övmedim" hiç bir yerde göremezsin, kendin mi sandın bizi? Her fırsatta övgü içindesiniz! Yazık size...

Alıntıları Göster
    forum kullandığı malı körü körüne savunan ve eleştirenleri de kurşun yağmuruna tutan fanboylardan bıktı.

yine başka bir çarpıtma içindesiniz.1 serisi 2015 makyajlı kasa 116 d aracım için şanzıman haricinde gerisi çöp diye yazan bir benim.

arkadan ve aracın heryerinden gelen trim sesleri ve daha nice eksileri ve kronik arızaları dile getirip yazdım diye linç etmeye çalıştığınız bir kullanıcı profili var burda pasteel tonlarım yok malesef neyse o..

bana laf çarpıtmaktan lütfen vazgeçin yolunuz açık olsun

selametle..

• quote:

forum kullandığı malı körü körüne savunan ve eleştirenleri de kurşun yağmuruna tutan fanboylardan bıktı.

yine başka bir çarpıtma içindesiniz.1 serisi 2015 makyajlı kasa 116 d aracım için şanzıman haricinde gerisi çöp diye yazan bir benim.

arkadan ve aracın heryerinden gelen trim sesleri ve daha nice eksileri ve kronik arızaları dile getirip yazdım diye linç etmeye çalıştığınız bir kullanıcı profili var burda pasteel tonlarım yok malesef neyse o..

selametle..

Alıntıları Göster
    Evet senin gibi fanboylardan ve trollerden bıktık artık. Her yerde aldığın aracı övüpo duruyorsun. Bi de ticari yani .

Boşver sen BMW Mercedes falan, bırak bu işleri sana yaramaz zaten. Almışsın işte ticari mi MPV mi? doblodan hallice aracına ne her ne diyorsan?? Bin keyfine bak .

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Efendiliginize hayran kaldim..bravo size...laf sokmak carpitmak bizlere gore degil.umarim gereken yapilir...bu arada pejo 3008 e bindim yukarida goruslerimi de soyledim.bana gore ateca ya gore cok basik dar geldi.bu sahsi gorusum degil ikisine binen anlar hocam..ikisi de c suv ama bence 3008 parasini hakeden bir arac degil.o dediginiz yuksek donanimli premium olmayan araca binmek pejo ve citroen icin gecerli olursa elektronik elektrik sorunlarıyla bogusuluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

selametle..

Alıntıları Göster
    Öncelikle senin bmw konusunda abuk subuk/özensiz/anlamsız/düşük cümleli yazım tarzın, konuya yazanları hep itti ve sende bozuldun.
    Sonra da gurur yaptın, ona buna sardın. Baktın konuda tutunamıyorsun seni dinleyen bile yok, araba kötülemeye başladın.

Bize mi öğretiyorsun? Geç bu işleri...

Senin ki yükseliş değil düşüştür. Boş yere kendini kandırma.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Çoğu kaynakta da van/aktivite aracı diye geçiyor, tek tek link arayamam.

Bu aracın kapalı kasası, yük atılan versiyonu var mı var. Peki c-max, picasso, scenic gibi gerçek mpv'lerin böyle versiyonları var mı, yok. Ayrıca siz rifterı bu araçlarla yan yana koyunca aynı sınıfta diyebiliyor musunuz ? Bu konu bu kadar basit. Mpv sınıfı artık yok oldu, ama bazı markalar ellerindeki malzeme ile iki kulvarda at koşturmak istiyor, kapalı kasayı ticari diye satıyor, cam ve koltuk koyduğunu da ayrı satmaya çalışıyor, bu kolay para getiren bir ticari hamle.

O iç mekan kalitesi, o kazık yutmuş gibi oturulan arka koltuklarla lafta ve yazıda istediği kadar mpv olabilir, özü van/ticari araç. Rakipleri doblo, caddy, connect...

Dediğim gibi çok para bağlamanız veya rakiplerinden daha fazla donanımı ve konforu falan olması bu aracı mpv yapmaz, pahalı bir ticari yapar. 2010 yılında doblo elektrikli arka cam, arka koltuklar için havalandırma çıkışı ve arka tam bağımsız süspansiyon koydu da mpv mi oldu...

Araç güzel, sınıfında çıtayı yükselten bi model ama fazla anlam ve segment yüklemeye gerek yok.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Ticari araç alırsam, ticari araç aldım derim. Ezikliğe gerek yok. İnsanların mal taşıdığı araçları ülkemizde mpv veya suv diye lanse edenler her ne hikmetse ticari araç sahipleri oluyor.

Bu arada fanboy falan konuşulmuş. Adamın nicki "Tepee Premium Pack"...
    Bilmem anlatabildim mi?

:)

• quote:

Öncelikle senin bmw konusunda abuk subuk/özensiz/anlamsız/düşük cümleli yazım tarzın, konuya yazanları hep itti ve sende bozuldun.
    Sonra da gurur yaptın, ona buna sardın. Baktın konuda tutunamıyorsun seni dinleyen bile yok, araba kötülemeye başladın.

Bize mi öğretiyorsun? Geç bu işleri...

Senin ki yükseliş değil düşüştür. Boş yere kendini kandırma.

Alıntıları Göster
    provakasyon işinden bir vazgeçsen artık burası edebiyat klübümü..

güzel betimleme ve doğaçlama yapmayanı sınıftamı bırakıyorlar,o takımda aracın sorunlarını kaç kişi dile getiriyor hiç..

ses getirenleri kim asimile ediyor, sizin liderliğinizde herkes..

kullandığı malı acımasızca eleştiren birini görmek siz dahil bir çok kitleyi mutlu etmez.

bunu kabullenemiyor ve lafı çarpıtıyorsunuz insanların bunu görmeside ayrı bir güzellik oluyor

gerçekler adına.

batan imajınız ve sahte yüzünüz.

1 serisi bmw deki o donanım fakirliğinden sonra rifter çok ayrı bir konfor zenginliği

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sende takmışsın bmw ye? Bane ne yahu!

Konu 3008 pejo sende ticari araç almışsın, ne bmw'si sayıklıyorsun?
    Ticari arabanı öveceğim diye ne yapacağını şaşırdın?

Bindim ben o donanımlı araca, sen daha bilmiyorken, haberin bile yokken.
    Baktım bişey yok olmasada olur, marka da alt sınıf, sattım geçtim. Anlamıyormusun hala?

Bırak hadi bu işleri, baydın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Efendiliginize hayran kaldim..bravo size...laf sokmak carpitmak bizlere gore degil.umarim gereken yapilir...bu arada pejo 3008 e bindim yukarida goruslerimi de soyledim.bana gore ateca ya gore cok basik dar geldi.bu sahsi gorusum degil ikisine binen anlar hocam..ikisi de c suv ama bence 3008 parasini hakeden bir arac degil.o dediginiz yuksek donanimli premium olmayan araca binmek pejo ve citroen icin gecerli olursa elektronik elektrik sorunlarıyla bogusuluyor.
    bu sakin halimle, 1 serisi takım sayfasında bir düzine ye karşı savaştım anlayın artık ve ordan

hızını alamayanlar ise burdalar.

yıldıramadılar üzücü.

3008 e bende baktım malesef dar rakiplerine göre..

tank meseleside kronik bir arıza

kullandığım araçta bu altyapıyı kullanıyor.

zaten fitre bakımlarını kendim yapıyorum.servise ciddi veya ağır bakım harici gitmiyorum.

kullandığım araç tam otomatik aısın 8 ileri tork konvertörlü bir şanzıman kullanıyor.

ve donanım seviysi de zengin neler olacağına bakacağız.

bu 2. peugeot aracım daha öncekini 5 sene kullandım bir sorun yaşamadım.

şuan 30 bindeyim herşey güzel hayırlısı olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Ticari araç alırsam, ticari araç aldım derim. Ezikliğe gerek yok. İnsanların mal taşıdığı araçları ülkemizde mpv veya suv diye lanse edenler her ne hikmetse ticari araç sahipleri oluyor.

Bu arada fanboy falan konuşulmuş. Adamın nicki "Tepee Premium Pack"...
    Bilmem anlatabildim mi?

:)
    Yahu! Biliyor herkes ne olduğunu. Boş işler peşinde koşuyorlar işte .

• quote:

provakasyon işinden bir vazgeçsen artık burası edebiyat klübümü..

güzel betimleme ve doğaçlama yapmayanı sınıftamı bırakıyorlar,o takımda aracın sorunlarını kaç kişi dile getiriyor hiç..

ses getirenleri kim asimile ediyor, sizin liderliğinizde herkes..

kullandığı malı acımasızca eleştiren birini görmek siz dahil bir çok kitleyi mutlu etmez.

bunu kabullenemiyor ve lafı çarpıtıyorsunuz insanların bunu görmeside ayrı bir güzellik oluyor

gerçekler adına.

batan imajınız ve sahte yüzünüz.

1 serisi bmw deki o donanım fakirliğinden sonra rifter çok ayrı bir konfor zenginliği

Alıntıları Göster
    Bu kafa gerçekten iyiymiş .

Hangi hayal dünyasında yaşıyorsun sen?

İyice daldın hayali fantazi konulara.
    Seni de bilmese millet inanacak yani!

Geç hadi geç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Şubat 2020; 2:11:53 >

• quote:

bu sakin halimle, 1 serisi takım sayfasında bir düzine ye karşı savaştım anlayın artık ve ordan

hızını alamayanlar ise burdalar.

yıldıramadılar üzücü.

3008 e bende baktım malesef dar rakiplerine göre..

tank meseleside kronik bir arıza

kullandığım araçta bu altyapıyı kullanıyor.

zaten fitre bakımlarını kendim yapıyorum.servise ciddi veya ağır bakım harici gitmiyorum.

kullandığım araç tam otomatik aısın 8 ileri tork konvertörlü bir şanzıman kullanıyor.

ve donanım seviysi de zengin neler olacağına bakacağız.

bu 2. peugeot aracım daha öncekini 5 sene kullandım bir sorun yaşamadım.

şuan 30 bindeyim herşey güzel hayırlısı olsun diyelim.

Alıntıları Göster
    Ya ne savaşması milleti bezdirdin orada, bıktı senden herkes. Ölü numarası yaptı tüm sayfa. Arabayı sattın da oh çekti herkes.

İyi ki de şu 8 ileri şahane ticari aracı aldın, kurtuldu herkes .

İyiki varsın rifter, MPV/SUV...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.