Şimdi Ara

Nedir bu 3008'in olayı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
9.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    senin gibi desene!!
  • 3008'i tipine ve oyuncaklarına bakıp öven arkadaşlar, forumdaki 3008 Ana Konusunda teyit edilen bu liste halindeki sorunların hangilerini yaşadılar veya yaşamadılar bilemiyorum ama Peugeot Peugeot'luğunu belli ediyor şunlara bakınca.

Edit: AdBlue sorunu da yeni aklıma geldi.

Nedir bu 3008'in olayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Şubat 2020; 22:57:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Çift kavrama bir şanzımanı, tork konventörlü tam otomatik bir şanzıman ile mi savunuyorsunuz ? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?

Baya talihsizlik olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

3008'i tipine ve oyuncaklarına bakıp öven arkadaşlar, forumdaki 3008 Ana Konusunda teyit edilen bu liste halindeki sorunların hangilerini yaşadılar veya yaşamadılar bilemiyorum ama Peugeot Peugeot'luğunu belli ediyor şunlara bakınca.

Hocam kul yapımı neticede 950 sayfalık bir konuda elbet sorun yaşayanlar çıkacak. Bentley bile olsa en azından yarısı kadar bişeyler çıkar yani :) çok da genellememek lazım sanki

• szgnunl859612 S kullanıcısına yanıt
    Cok ferah..o yuzden atecadan inip 3008 e binincr boguldum resmen..arkada oturan eşim de ayni seyleri hissetti....hele o focal gibi kaliteli marka tweeteri sol on tarafa çin mali gibi yamuk yerlestirilmesine acayip sinir oldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

senin gibi desene!!
    Yok ki benim ticari aracım yada SUV'um? O kafada olayım!

Senin varsa o kafada olabilirsin ama!

• quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Hocam kul yapımı neticede 950 sayfalık bir konuda elbet sorun yaşayanlar çıkacak. Bentley bile olsa en azından yarısı kadar bişeyler çıkar yani :) çok da genellememek lazım sanki

Alıntıları Göster
    Bentley'de bunların sadece 1 tanesi çıksın, firma anında özür dileyip hemen yeni araç verirler ve o soruna neden olan mühendisi ve ekip liderini kapı dışarı koyarlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Şubat 2020; 22:53:52 >
  • quote:

Bentley'de bunların sadece 1 tanesi çıksın, firma anında özür dileyip hemen yeni araç verirler ve o soruna neden olan mühendisi ve ekip liderini kapı dışarı koyarlar :)

Alıntıları Göster
    Doğru bak servisin duyarsızlığına bişey diyemem tabi ki eğer öyleyse durum haklısın.. ben arızalar özelinde düşünerek yazdım..

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Her zaman öyle olmayabiliyor.

Uzak doğuda bir yerde bi adam s class'ını çözülemeyen sorunları nedeniyle bayi önünde parçalamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Her zaman öyle olmayabiliyor.

Uzak doğuda bir yerde bi adam s class'ını çözülemeyen sorunları nedeniyle bayi önünde parçalamıştı
    Onu biliyorum hocam. Meşhur video. Ya adam ani tepki gösterip çözüm süreci için sabırsız davranarak birden cinnet getirdi ya da bayi cidden şerefsiz çıktı orada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Şubat 2020; 22:55:53 >
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yok okadar arac satilmis illaki olacak diye birsey yok.kul yapımı da bukadar adblue hatası nalaka yada yukarıda yazılanlar.sacma arizalar cikarttigi aşikar...cok var sorunlarini cozemeyip satan 13 bin km de illallah edip ateca almis arkadasim var.cunku sorunlarini cozememisler..dsg de sikinti olsa cozecekler mesela..bak bende dsg ateca var..sikinti cikabilirmi bilmiyorum bisey diyemem dsg sine.. savunmam da...garanti dahilinde biniyorum sikinti cikarsa gozlerine sokarim o arabayi.su an dahi ikame kullaniyorum...fara orumcek girmis far değişimi geldi...fandan 3.kademede -3 dereceden assagidayken gıcırtı geliyor ona da bakılacak.

• quote:

3008'i tipine ve oyuncaklarına bakıp öven arkadaşlar, forumdaki 3008 Ana Konusunda teyit edilen bu liste halindeki sorunların hangilerini yaşadılar veya yaşamadılar bilemiyorum ama Peugeot Peugeot'luğunu belli ediyor şunlara bakınca.

Epey sorun varmış.

AdBlue sorunu da her yerde yazıyor, kullanıcıları da yazmış. Ama buna rağmen inkar eden çok?

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    o değilde tiguain olsaymış daha güzel havalı bir isim olurdu. (düzeltiyorum)

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Yağlı çift kavrama yine kuru dsg'ye göre daha uzun ömürlü onu ifade etmeye çalıştım yoksa yukarıda belirttiğim gibi ford kuga yada focus, mondeo tarzı araçlar varken yok alman spor, yok Fransız, japon şahsen onlara girmem ama üçünden vw grubu beni daha çok cezbediyor (lexus hariç) neden derseniz alman araçlarında iç malzeme dayanımı yada motor ömrü yada malzeme kalitesi, performansı daha çok cezbedici vw araçlarında bunların hatrına dsg'ye katlanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 19 Şubat 2020; 23:34:19 >
  • Yine 2 yıl sonra yüzün bakılmayacak pejo tasarımı ,
    Bir iki oyuncak dizel motor derken millet bindikçe biniyor

• Ben 3 yıl önce Passat dan 3008 e geçtim ve arabanın motor şanzıman ve sessizliğinden çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ticari araç kullanıp 3008/5008 SUV kafası yaşayan bir kesim var. Anlamaazlar! Boşuna çabalamayın.

Alıntıları Göster
    bana sataşmayın diyorum rahat durmuyorsunuz niye..

bir derdiniz varsa şahsıma yazın laf vurmayın çarpıtmayın laf ebeliği yapmayın kenarından dolaşmayın

kullandığım aracın kullanım sınıfı MVP açın okuyun bakın öğrenin bu ayıp değil..

bu ülkede veya ruhsatta neyin yazdığı değil

park sensörü olmayan bmw ye bineceğime

şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitlemesi olan rifrete binerim.

ben aldığım araçla şirkete hissedar olmadığımı bilen bir profilim bunu kafanıza yazın.

ve bu beslenme alışkanlığınızı değiştirin laf sokma ve vurup kaçma liseli ergen tavırları.

bazı şeyleri artık kabul edin yada sessiz kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Çift kavrama bir şanzımanı, tork konventörlü tam otomatik bir şanzıman ile mi savunuyorsunuz ? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?

Baya talihsizlik olmuş.
    doğru anlamışsınız fos fos fanı değil ama gizli fanatik ifadesine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Helal olsun hocam uzun yıllardır bu kadar boş yapan birisini görmemiştim, uzay boşluğu gibisiniz maşallah
    sen diğer galaksideki samanyolundan sana gelen meteoru göze

paralel evrenler kuşağında..

seni bulacak

dolu yorumunda.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    40 yıllık ticariler mpv oldu ha, vay anam vay

Demek mpv'ye yakın fiyattan ticari araç alınca öyle hissediyor insan. Ayrıca sahipleri haricinde bu ticarilere mpv diyeni duymadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Şubat 2020; 1:8:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.