Şimdi Ara

Nedir bu aknelerden çektiğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım.Sivilceler kolumda ve sırtımda başladı.Sonra omzuma ordanda göğüsüme.Cildiye ye gittim.Azelderm ve Nadixa diye krem verdi.Gerçekten çok fazla çıkıyor.Çözümü varmı bunun bir arkadaşlar? Cildiyeci 1 ay sonra yine göreyim dedi beni ama hergün fazlalaşıyor.1 aya heralde bütün vücuduma dağılır bu akneler.Kremin endikasyonlarını okudum ikisininde ikisindede akne ve sivilce tedavisi için diyor ama 3-4 gün oldu hiç bir işe yaramadı aksine daha fazlalaştı.Cevabı bilen varsa lütfen söylesin

Not:Tatilde havuza girdim ondan sonra kolumda başladı orda fazla çıkmadı ama bir anda sırtımda çıktı.küçük küçük bacaklarımdada var ama cok az.4-5 tane en fazla.

• güncel
  • güncel | arkadaslar lütfen yardım edin.
  • sık sık banyo yap günde 2 kere en az belki düzelir
  • Kükürtlü sabun ve Zeytinyağlı sabun, akne hastalığının tedavisinde doğal yöntemlerdendir. Kaynak
  • Mastürbasyondan olabilirmi?
  • bende yüzümde var sivilce değil derinin altında yağ tabakası çıkmıyorda namussuzlar anca tırnakla bastıracan 2 taraftan öyle yoksa garip sadece beyaz bi leke ne varsa altta var neyse vesselam 18ime girdim bunlar hala duruyor.
    tahminlerime göre en en en büyük sebep cips yemekten dolayı
    çnk:yanağımda çıkan sivilcemsi yağların hepsi doritos renginde turuncu bildiğin DH turuncusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

bende yüzümde var sivilce değil derinin altında yağ tabakası çıkmıyorda namussuzlar anca tırnakla bastıracan 2 taraftan öyle yoksa garip sadece beyaz bi leke ne varsa altta var neyse vesselam 18ime girdim bunlar hala duruyor.
    tahminlerime göre en en en büyük sebep cips yemekten dolayı
    çnk:yanağımda çıkan sivilcemsi yağların hepsi doritos renginde turuncu bildiğin DH turuncusu

ayda en fazla 3 tane yerim ama bilmiyorum bu farklı bir şey.Ben yaz olduğu için bilgisayar başında su içmiyordum.Ama ondan öncede vardı sanki.Şimdi günde 1.50 litre içiyorum ama faydası olcagnı sanmıyorum.Ben özel hastaneye gidip para basmak zorunda kalıcam galiba

• sebamed in sabununu öneriyorum sana. doğal bi sabun günde 2 kere kullanırsan sabah kalktıgında ve yatarken emin ol azalacaktır. 1-2 haftada yok olmasını hiçbir ilaçtan bekleme 1-2 ayda gözle görülür azalma olur masturbasyonu azalt. yağlı yeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LodosBreeze

sebamed in sabununu öneriyorum sana. doğal bi sabun günde 2 kere kullanırsan sabah kalktıgında ve yatarken emin ol azalacaktır. 1-2 haftada yok olmasını hiçbir ilaçtan bekleme 1-2 ayda gözle görülür azalma olur masturbasyonu azalt. yağlı yeme.

İnşallah.Deneyeceğim.
  • masturbasyonla ne alaka hala anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roaccutane :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

masturbasyonla ne alaka hala anlamadim

Kişiye göre değişebilirde.Yinede sağlık açısından bence azaltmak lazım.Benimki ya yağlı yemekten oluyor yada karaciğer.Büyük ihtimallede karaciğer bilgisayar başındayken çok az su içiyodum günde.Cildiyeciler kremi veriyor hadi güle güle.Özel hastanede test falan her şeyi yapıpda gönderiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SowFB

ayda en fazla 3 tane yerim ama bilmiyorum bu farklı bir şey.Ben yaz olduğu için bilgisayar başında su içmiyordum.Ama ondan öncede vardı sanki.Şimdi günde 1.50 litre içiyorum ama faydası olcagnı sanmıyorum.Ben özel hastaneye gidip para basmak zorunda kalıcam galiba

bassan ne kadar basıcan sannki beyin ameliyatımı bu doktor a vs gidersen bu mesajı alıntılarmısın aynı dertle mi cebelleşiyoruz emin değilim ama bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gorch

roaccutane :)

Ben o ilaçtan korkuyorum.Çoğu kişinin yorumu olumsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

quote:

bassan ne kadar basıcan sannki beyin ameliyatımı bu doktor a vs gidersen bu mesajı alıntılarmısın aynı dertle mi cebelleşiyoruz emin değilim ama bekliyorum

80 TL bişey fazla değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorch

roaccutane :)

Ben o ilaçtan korkuyorum.Çoğu kişinin yorumu olumsuz

şahsen ben kullandım. diğerlerinin dediklerini umursama derim. ben 2 yıldır sivilcelerden ve siyah noktalardan şikayetçiyim. o aknelerin gitmesi için her şeye katlanırım o derece :D zaten çok kötü bir yan etkisi yok, dudakların kuruyor dökülüyor ve yüzün kuruyor. ben 1.5 aydır kullanıyorum her hangi sorun yok. 2-3 ay içinde çok güzel bir yüzüm olacağına eminim :) hem senin sorunun kollarında göğüslerinde felanda var bu akneler. roaccutane tüm vücudu kuruttuğu için ordakilerde düzelir.

yinede senin kararın ben diyeceğimi dedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.