Şimdi Ara

Bacağımdaki bu seğirmenin sebebi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün sabahtan beri bacağım seğiriyor devamlı. Bazen çok hızlı bazen biraz ara veriyor. Bunun sebebi ne olabilir uyurken bile segirdigini hissediyorum ara ara gözlerim aralaninca. Not : Bodybuilding Ile uğraşıyorum.

Videosu burada

https://youtu.be/x7UYO8hB6O8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trespuanie -- 2 Haziran 2018; 6:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bacak seyirmesinden : Sağda mal — solda mevki görünür.

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Hacı bir gündür böyle az daha devam ederse Bill Gates i geçerim.

• Bacak seğirmesi basina kotu birseyin gelecegine isarettir dostum

Sana tavsiyem ceno gezme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemedim videoyu ancak segirmenin sebebi magnezyum ve potasyum eksikliğindendir. Ayrica kas agrilarinin sebebi de budur

• Sinir sistemiyle alâkalı. Kaslara sinirlerden hatalı sinyal gidiyor sebepsiz yere kasılıyor. Tabiki bunun nedeni de eksik vitamin, mineral veya stres olabilir.

• fasukilasyon. sporcularda kası çok yorunca görülebilir. vitamin mineral eksikligindende olabilir. çok kafaya takma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az öteye gidin doktor geldi bunun alameti kanınız düşük olduğu için hemoglobin kaslara yeterince oksijen taşıyamıyor ve kas atması oluyor
  • Moralini bozmayayım basit bi titreme 1-2 gün veya 1-2 haftada geçer bilemedin 1-2 ay.

Bende ki 2 sene oldu geçmedi önce elde ve bacaklarda başladı sonra ayak kalf boyun dudak göğüs hemen hemen yer yerime yayıldı.

En sok kol biceps kaslarıma arka boyun kaslarıma ense dediğimiz yerin olduğu kaslara yayıldı.

EMG Beyin MR Fiziksel muayne yapıldı bi halt çıkmadı bir şeyin yok deyip yolladılar hep eğer kalıcı titremeler varsa bu Esansiyel Tremordur yani nedeni bilinmeyen titremelerdir umarım bu çıkmaz senin ki çaresi yok gündelik hayatını etkiliyor çünkü.

Aç kalma susuzluk fazla kafein fazla duman sigara esrar ve fazla alkol kullanımından uzak dur vücut aşırı titremeyle cevap veriyor.

Ha iyi tarafından bakarsak istirahat halinde yok öyle olsa zaten parkinson oluyorsun helva direk yemek gibi bir şey.

Psikolojik boyutu daha kötü en ufak heyecan ve korkuda titriyor vücut çok sakat bir şey ben her zaman diyorum insanoğlu aciz bi yaratıktır kibirli olup hor görmek bize göre değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.