Şimdi Ara

NEDİR BU BOY KOMPLEKSİ!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5

1.50 boyunda olan bir kızın bile sürekli uzun boylu erkek istemesi onu şart koyması normal diyosun öyle mi? kısa boy sana göre çirkinlik midir? kısa erkek düzgün fizikli olamaz mı? o zaman biz ölelim kardeş hiç bi kız yüzümüze bakmicak nasıl olsa. kısa boyluyuz niye yaşıyoruz ki hayatı sevilmeden yalnız kalarak geçiricez
    yazdıklarının nerdeyse %90ınını demedim :D ben sadece güzel, fizikli ve bakımlı kızların yanlarında kendilerindne daha uzun ve yakısıklı erkek istemeleri dogal diyorum ben.

1.50 kızların çirkin kızların vs yine bu sekilde erkek isteme sebepleri bizim ülkemizdeki abazalardır yapcak bir şey yok ona

ha her güzel kız uzun boydan tipten vs mi hoslanır? hayır kişilik zeka kültür sosyoekonomik durumu vs bunlar cok etkili ikili ilişkilerde

bu arada kısa boylu erkegin fiziği olmaz çünkü boyu kısa kas yapsn komik durur yapmasan cılız falan sıkıntı yani yapcak bi sey yok

• ölelim biz o zaman kardeş he. herkesi uzun erkeklere köpeklik etmesi tapması kısa erkekleri adam yerine koymaması bizim sonumuzu getircek belli oldu. yani şimdi sen çelişkiye de düştün. kişilik zeka önemli diyosun bi yandan da boyun önemini konuşuyosun. ayrıca ilk izlenimde tip boy önemli iken kişilik zeka kültür ne işe yaricak söyler misin bana he? kaslı olsan olmaz fit olsan olmaz kilolu olsan yine olmaz. Allah belamızı vermiş demek ki bizi böyle yaratarak. bide kavga olayı var ztn herkes kısa uzun kavgasında uzun erkeklerin galip geleceğine inanıyor. ilk görüşte dış görünüş önemliyse benim hiç şansım yok demektir. kişilik zeka kültür kimin umrunda? kızlar neden hep uzun yakışıklı erkeklerin peşinde koşuyor o zaman? bana bi tane kişiliğe zekaya önem evren kız göstersene ben hayatımda hiç görmedim çünkü
  • quote:

ölelim biz o zaman kardeş he. herkesi uzun erkeklere köpeklik etmesi tapması kısa erkekleri adam yerine koymaması bizim sonumuzu getircek belli oldu. yani şimdi sen çelişkiye de düştün. kişilik zeka önemli diyosun bi yandan da boyun önemini konuşuyosun. ayrıca ilk izlenimde tip boy önemli iken kişilik zeka kültür ne işe yaricak söyler misin bana he? kaslı olsan olmaz fit olsan olmaz kilolu olsan yine olmaz. Allah belamızı vermiş demek ki bizi böyle yaratarak. bide kavga olayı var ztn herkes kısa uzun kavgasında uzun erkeklerin galip geleceğine inanıyor. ilk görüşte dış görünüş önemliyse benim hiç şansım yok demektir. kişilik zeka kültür kimin umrunda? kızlar neden hep uzun yakışıklı erkeklerin peşinde koşuyor o zaman? bana bi tane kişiliğe zekaya önem evren kız göstersene ben hayatımda hiç görmedim çünkü
    eski sevgililerim. ben uzun bi insanım ama çirkin oldugumu düşünüyorum. seni birileri kırmış kendi kendine triplere giriyorsun. kızların cogunlugunda bu algı var buna yapacak bir şey yok illa birilerine isyan etceksen allaha et. bu arada uzun yakışıklı erkeklerin peşinden '' koşan'' kızlar ortam kızıdır her türlü kötü şeyi de yaşatabilir sana. o tip sevgiden saygıdan vs uzak kızların peşinden koşuyosan yazık yani ne diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah'a ediyorum ztn isyanı. onda azcık akıl olsaydı veya beni biraz sevseydi o zaman beni düzgün yaratırdı yakışıklı uzun boylu yaratırdı ben ne kadar çabalasam da bu boyda kaldım. bizler Allah denen yaratıcının sevmediği kullarız. bu yüzden ben dinden imandan çıktım inancım yok. o beni nefret edilsin sevilmesin diye yaratmış. ev kızı olanların bile uzun boylu yakışıklı erkek kriteri var. neymiş maksat çocuklar kısa olmasınmış. kezoya bak insan olsun sağlıklı olsun demiyo da kısa olmasın diyo. senin eski sevgililerin ztn boyun için sevgili olmuşlar senle. kısa boylu olsaydın senin suratına bile bakmazlardı. bana empati diyosun ama sen empati kurmasını bilmiyosun kusura bakma. uzun boylu olupta biz kısa erkeklere her türlü egoistliği artistliği yapıyosunuz. he uzunsunuz ya kral oldunuz ztn
  • quote:

Allah'a ediyorum ztn isyanı. onda azcık akıl olsaydı veya beni biraz sevseydi o zaman beni düzgün yaratırdı yakışıklı uzun boylu yaratırdı ben ne kadar çabalasam da bu boyda kaldım. bizler Allah denen yaratıcının sevmediği kullarız. bu yüzden ben dinden imandan çıktım inancım yok. o beni nefret edilsin sevilmesin diye yaratmış. ev kızı olanların bile uzun boylu yakışıklı erkek kriteri var. neymiş maksat çocuklar kısa olmasınmış. kezoya bak insan olsun sağlıklı olsun demiyo da kısa olmasın diyo. senin eski sevgililerin ztn boyun için sevgili olmuşlar senle. kısa boylu olsaydın senin suratına bile bakmazlardı. bana empati diyosun ama sen empati kurmasını bilmiyosun kusura bakma. uzun boylu olupta biz kısa erkeklere her türlü egoistliği artistliği yapıyosunuz. he uzunsunuz ya kral oldunuz ztn
    dj ferdi özkan - bomba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alay mı ediyosun sen benle kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.