Şimdi Ara

NEDİR BU BOY KOMPLEKSİ!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu boy kompleksi nedir yani neden bu kadar sorun yapıyosunuz.Bu birincisi

2.Forumda 3 tane boy ile ilgili konu var.Ya siz anlamak istemiyorsunuz yada arkadaşlarım anlatamıyor diycem ayıp olucak.

3.Bakın şu bi gerçektir (forumdaki arkadaşlarımızda çok bahsettiler).BOY UZAMASI GENLERLE İLGİLİDİR!.Senin genlerinde uzun boylu olmak varsa uzarsınbi yere kadar.Ama genlerinde uzun boylu olmak yoksa uzayamassın bu bir gerçektir yani.Kasmayın o kadar.

Benim boyumla ilgili bi sorunum yoktu sağolun bende sorun yapmaya başladım .

Boy uzaması normal şekilde Şu yollar ile olur.

1.Eklemlerin arasındaki boşlukların açılması ile.Bu nasıl olur diyosanız bolbol zıplayın barfiks çekin vs.

2.Kemik gelişimi ile.Bol bol kalsiyum ağırlıklı besinler alın.

3. yol ise Genler.Benim bi tanıdığım var boyu 1.95.Dedim bi gün nasıl başardın dedim.Sonra şok oldum.

Bana verdiği cvp şu:Hiç birşey yapapmadım.Öle uzadım dedi .Bu arada peynirden de nefret ediyormuş.Buyur burdan yak.

Yani uuuuuuuuuuuuuuzun lafın kısası Düzenli beslenin bolbol zıplayın ve basketbol oynayıp sorun etmeyin boyunuzu.

İnşallah açıklayıcı olmışumdur

• iyi de sen niye bunu takıntı yapıp bir daha konu açtın ne güzel uzun süredir fazla konu açılmıyordu
  • modluk gelsin bu boy topikleri için kısıtlama getirilmesi için en kısa sürede başvurucam yeter artık haa çok merak ediyosan binden fazla topik var arama yap oku
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

modluk gelsin bu boy topikleri için kısıtlama getirilmesi için en kısa sürede başvurucam yeter artık haa çok merak ediyosan binden fazla topik var arama yap oku

Bak kardeşim bende bu boy olayına bi açıklık gelmesi için açtım bu konuyu.Bizde sıkıldık.3 tane konu var.O topiclere yazsana yeter artık diye.Ben sorun yapmıyorum .Sıkıldığımı söylemeye çalışıyorum.Başlığı ii okuyamadın galiba.Başlığa bi bak istersen

NEDİR BU BOY KOMPLEKSİ!!!!!!! yazmışım. Ünlem işaretinin de nerelerde kullanıldığını anlatayım istersen sana
  • evet abi adam boy olayını sorun yapmamış siz niye yapıyorsunuz diye söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jumped

quote:

modluk gelsin bu boy topikleri için kısıtlama getirilmesi için en kısa sürede başvurucam yeter artık haa çok merak ediyosan binden fazla topik var arama yap oku

Bak kardeşim bende bu boy olayına bi açıklık gelmesi için açtım bu konuyu.Bizde sıkıldık.3 tane konu var.O topiclere yazsana yeter artık diye.Ben sorun yapmıyorum .Sıkıldığımı söylemeye çalışıyorum.Başlığı ii okuyamadın galiba.Başlığa bi bak istersen

NEDİR BU BOY KOMPLEKSİ!!!!!!! yazmışım. Ünlem işaretinin de nerelerde kullanıldığını anlatayım istersen sana

sen kim oluyosun türk dil edebiyat kurumu başkanımı allah allah ünlem bn sana öyle bi anlatırım ki şaşırırsın uzun süredir konu yoktu şikayetin varsa git admine genel moda söyle allah allah ünlemi anlatırmış gel anlat merak ettim

• boy kompleksim(komple komple tikiyiz ) yok ama 2 10 falan olmak ısterım en az 2 m yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

sen kim oluyosun türk dil edebiyat kurumu başkanımı allah allah ünlem bn sana öyle bi anlatırım ki şaşırırsın uzun süredir konu yoktu şikayetin varsa git admine genel moda söyle allah allah ünlemi anlatırmış gel anlat merak ettim

Ne bu şimdi!.Gerçekten saçmalamışsın.Benim ne demek istediğimi anlamak istemiyorsun galiba.Kullandığın kelimelere bi bakarmısın.... .O ünlem işareti konusuna gelince .Orda da saçmalamışsın.Ben orda sıkıldığımı ifade etmek istedim.Kullndığın kelimelere bak.Hey Allah'ım

• sen haklısın abi(jumped) ben seni anladım sen niye sorun yapıyorsunuz diye sordun adam ünlem diyo.Adam anlamadı seni.
  • Hele Şükür .Ama birileri halen ısrar ediyor....
  • forum kimlere kaldı yaw
  • ya abi tartışmayalım bu konuları tamda sular durulmuştu boy ve zıplama fln ama yine başlandı
  • quote:

forum kimlere kaldı yaw

Çok doru bi saptama yapmışsın( .O zmn adminlere söyleyelim belli bi msj sayısına sahip olamayanlar konu açamasın nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumped -- 2 Ağustos 2007; 20:49:26 >
  • quote:

quote:

forum kimlere kaldı yaw

Çok doru bi saptama yapmışsın( .O zmn adminlere söyleyelim belli bi msj sayısına sahip olamayanlar konu açamasın nasıl?

iyi olur

• quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant_24

sen haklısın abi(jumped) ben seni anladım sen niye sorun yapıyorsunuz diye sordun adam ünlem diyo.Adam anlamadı seni.

abi süpersiniz yaa. akşam akşam gülme krizim tuttu. tam komedi filmlerindeki replikler gibi olmuş.

eğer bu tepkime kırılan olduysa özür dilerim. ama bence çok güzeldi ne yapayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant_24

sen haklısın abi(jumped) ben seni anladım sen niye sorun yapıyorsunuz diye sordun adam ünlem diyo.Adam anlamadı seni.

abi süpersiniz yaa. akşam akşam gülme krizim tuttu. tam komedi filmlerindeki replikler gibi olmuş.

eğer bu tepkime kırılan olduysa özür dilerim. ama bence çok güzeldi ne yapayım..

Seni güldürebildiysek ne mutlu bize .Dünyalar benim oldu

• Boy komoleksi neden var biliyor musun? Çünkü herkes kısa erkeklerle alay ediyor dışlıyor istemiyor sevmiyor. Kızlar bile kısa erkekleri hiç bir zaman tercih etmedi arkadaş olarak bile. Olsalatda hep uzak durdular uzunlarun peşine gittiler. Ortamlarda hep 2.planda kalan kısa erkekler oldu yaşafım da söylüyorum. İşin içine birde tipsizlik girince iyice battık. Kendimizi ne kadar kanıtlamak istesek de başaramadık çünkü beyinleri algılamıyor hep erkek desiğin uzun olmalı kısa erkek mi olurmuş kısa erkeklerin aklı da kısa olur diyenler var. Yani ben ne zaman dışarı çıkıp gezsem hep uzun erkekler sevgi saygı görüyor. Kavga da bile uzuna karşı korku oluşurken kısaya karşıı kral kesiliyolar. Demem o ki kısaysan hayata küs. Çünkü olmayınca olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzdün be usta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5

Boy komoleksi neden var biliyor musun? Çünkü herkes kısa erkeklerle alay ediyor dışlıyor istemiyor sevmiyor. Kızlar bile kısa erkekleri hiç bir zaman tercih etmedi arkadaş olarak bile. Olsalatda hep uzak durdular uzunlarun peşine gittiler. Ortamlarda hep 2.planda kalan kısa erkekler oldu yaşafım da söylüyorum. İşin içine birde tipsizlik girince iyice battık. Kendimizi ne kadar kanıtlamak istesek de başaramadık çünkü beyinleri algılamıyor hep erkek desiğin uzun olmalı kısa erkek mi olurmuş kısa erkeklerin aklı da kısa olur diyenler var. Yani ben ne zaman dışarı çıkıp gezsem hep uzun erkekler sevgi saygı görüyor. Kavga da bile uzuna karşı korku oluşurken kısaya karşıı kral kesiliyolar. Demem o ki kısaysan hayata küs. Çünkü olmayınca olmuyor
    kısa erkegin aklı kısa olmaz ama bir kızın yanında uzun erkek istemesi çok normal. uzun boylu yakısıklı fizikli bir erkek oldugunu düşün. güzel alımlı bakımlı uzun boylu fiziği yerinde bir hatunla mı takılmak isterdin yoksa '' kısa ve çirkin '' bir hatunla mı?

empati

• 1.50 boyunda olan bir kızın bile sürekli uzun boylu erkek istemesi onu şart koyması normal diyosun öyle mi? kısa boy sana göre çirkinlik midir? kısa erkek düzgün fizikli olamaz mı? o zaman biz ölelim kardeş hiç bi kız yüzümüze bakmicak nasıl olsa. kısa boyluyuz niye yaşıyoruz ki hayatı sevilmeden yalnız kalarak geçiricez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.