Şimdi Ara

Beyler Tipim Çocuk Gibi Sakal Da Çıkmıyor Yaş 19 (ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selamün aleyküm öncelikle.Universite 2 ye gidiyorum 20 yaşına girecem neredeyse ama hala sakallar çıkmadı yav. Kafam da biraz küçük geliyor bana.Benim yaşındaki çoğu arkadaşım gayet olgun dururken ben sanki çocuk gibi duruyorum.Bu da kendime olan güvenimi zedeliyor.Su hayatta bir yüzüm gulmeyecek mi amk.Boy 182 ama tip çocuk gibi olunca bır etkisi olmuyor.

BU ARADA LUTFEN BOYLE DAHA İYİ YOK EFENDİM TRAS DERDİ YOK FALAN YAZMAYİN ARKADASLAR.MADEM SAKALİNİZİN CİKMASİNDAN FALAN RAHATSİZSİNİZ,EPİLASYON YAPTİRMAYA NE DERSİNİZ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosy0 -- 27 Mayıs 2022; 16:52:59 >

• Sağlık olsun çok önemli bir şey mi?
  • Yani dostum tabi ki sağlık önemli ama,insan biraz da kendini beğenmek istiyor ya.

• Reis valla tıp açısından mucize gözüyle bakıyorlar herhalde:)

Bu arada sakal çıksa en azından biraz daha olgun gösterir

• Markete bakkala girdiğinde erkekler abisi kadınlar da ablacım diyor mu
  • Valla hiç sorma.Bazen bende karşımdaki sakallı olunca aynı yaşta olsak bile abi diyorum😀

• Ne okuyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KADIN 70 YAŞINDA SS 'Lİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye sordunuz

• mosy0 kullanıcısına yanıt

Ne güzel işte sakal çıkmaması miss gibi traş olayı derdi falan da yok,ben de 19 yaşındayım sadece top sakal çıkıyor.

• Tip, PP uyumsuzluğu Beyler Tipim Çocuk Gibi Sakal Da Çıkmıyor Yaş 19 (ss'li) 

• Kimisi de temiz yüzlü sever, sarımsak sür jilet vur
  • Beyler Tipim Çocuk Gibi Sakal Da Çıkmıyor Yaş 19 (ss'li)
  • adem elman ve haşin bakışların yeter
  • Çocuksun zaten

• Mesele sakaldan çok saç gibi. Saçların lise ergeni saç modelinden. O saçları git berbere üstleri 4 al yanları 0dan katlandırarak kes de. Daha erkeksi gösterir en az 2 yaş büyürsün. Zaten boyunda o saçı taşır yani. Bu saçla sakalda çıksa bedevi gibi gezersin max.
  • İşimi gördüm, helal et.
  • İyisin iyi . Ayrıca çoğu erkeğe sakal yakışmıyor sana da yakışmaz zaten o yüzden çıkmaması daha iyi .
    Yaşının da daha 19 olduğunu unutma bence insanlar 25 yaşına kadar tam yetişkin değildir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 27 Mayıs 2022; 19:10:59 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.