Şimdi Ara

Beyler Tipim Çocuk Gibi Sakal Da Çıkmıyor Yaş 19 (ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık dururumum şu aralar riskli. Yemişim boyunu tipini diyorum. Daha tam olgunlaşmamış olabilirsiniz. Spor yaparak erkeklik hormonunu arttırabilirsiniz. Harici olarak tipiniz gayet güzel.
  • Paganizm kullanıcısına yanıt

Reis sakal erkeğin makyajı ya hiç yoktan var sende yine

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

Sarımsak jilet pek işe yaramıyor be usta.Her gün jilet vuruyorum yanlarda birkaç tüy sertleşti 😀

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Baş tacisin👑

• lil suffer kullanıcısına yanıt

Normalde gözlük takıyorum zaten. Boynum da uzun yüzume oranla çok değişik bir görüntü yav.Bazen diyorum yaratan biseyler denemis sanki üzerimde :)

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Zaten saçın ön kısımlarını uzun bırakmamın sebebi de yüzüm küçük olduğundan biraz daha kafa kısmı büyük dursun diye.Ama yaptığını denerim bi ara teşekkürler assistan of Heisenberg

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Kanka Allah'a şükür belden aşağısında var bacaklarda falan.Gogus kısmında da hiç yok mesela

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Reis Allah razı olsun.Sana da geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun

• spora başla ve 2yıl hergün kullanırım diyorsan 20yaşından sonra minoxil başla. tecrübeyle sabit. senin gibi biriyken 2yıl minoxil kullandım heryerde sakal var şuan 1senedir kullanmıyorum. Uzun süre kullanıp kadameli bırakınca sakal için dökülme olmuyor diye okudum tabi bırakınca seyrelme oluyor bir miktar. Kişiden kişiye görede değişebilir yanıltmayım.

Bu arada fiyatlara baktım minoxilin 200tl olmuş vay anasını. ben 50-60tl ye alıyodum 3al 2 öde falan vardı hatta :D 3-4ay kullanıp bırakcaksan hiç başlama oluşan tüyler direk bırakınca dökülür sertleşip koyulaşması lazım buda 1-2yılı alıyor en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 27 Mayıs 2022; 20:5:1 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Kanka dogrusun sağol yorumun için ama benim yaşındaki çoğu erkeğin var sakalı usta.Cok imreniyorum imajlarını oturtmuslar bana bir şey yakışmıyor sakal olmadığından

• gustawa G kullanıcısına yanıt

Usta bende bırakınca bir süre sonra baya seyreklesiyormus diye okudum. Sen kullanmadan önce biyiklarda çene altında favorilerde falan az biraz kıl var mıydı bu arada?

• mosy0 kullanıcısına yanıt

favorilerde çok az çenede toplasan 15-20tel vardı o kadar yanak bölgesinde 5tel yoktu toplasan :D şuan hacısakal olur uzatsam belki. Dediğim gibi bendede oldu seyrekleşme ama öyle belirgin boşluk vs kalmadı

Yanı hocam açıkçası üniversitede benim de arkadaşlarımın sakalı çıkmayan vardı. Dilerseniz bir de endokrin doktoruna muayene olun hormonlarda vs sorun olmadığına emin olun. Bir de multivitamin Wellman öneririm genel olarak iyi gelir. Biotin de kullanabilirsiniz.
  • Eyvallah sağol usta minoxidil deneyeceğim.Bu arada hormon sonuçlarına da baktırdım normal çıktı ailede de köse adam yok herhalde çıkar diye düşünüyorum.

Usta urolojiye gitmiştim testosteron fsh lh baktı normal çıktı ama son yaptığım 3 tahlilde testosteron oranları gitgide dusuyor gibi devlet hastanesi doktorları da pek ilgilenmiyor maalesef.Dedigin ilaçları bi arastirim sagolasin

Sadece sizde düşmüyor genel olarak herkesin düşüşte beslenme kaynaklı ya da beslenememe o yüzden ben de vitamin alıyorum.
  • Sana sakal yakışmaz zaten.

Hocam benim demek istediğim şöyle ki testosteron zirvede olması gerektiği 19-20 li yaşlarda bu seviyelerde olması beni düşündürdü açıkçası.Sizin yaş kaç bilmiyorum ama belki yaş ilerledikçe olabilir sizin durum

• babayı izle kullanıcısına yanıt

En azından çocuk gibi durmam yasitlarim yanında be usta

• sakal çıkar. benim bir arkadaş vardı o da senin gibiydi elemana 31'i haftada 1'e indir ve 1 sene boyunca 2 günde bir tam vücut antrenmanı yap salonda ve sağlam beslen demiştim.

elemanın çok az çıkan sakalı 1 sene sonra benimki gibi oldu ayrıca 60 kilodan 80'e çıktı.

adam bambaşka birisine dönüştü.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.