Şimdi Ara

Beyler Tipim Çocuk Gibi Sakal Da Çıkmıyor Yaş 19 (ss'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstatistik olarak geçmiş yıllara göre düşüş eğilimi var. Ne yiyebiliyoruz ki neyden ne üretsin vücut. Yaş 23 öyle gür bi sakalım yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deadman0000 D kullanıcısına yanıt

Hocam 31 in ne etkisi var ki.Ben fazla mastürbasyon isteğini testosterondan kaynaklaniyor diye biliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

Haklısınız valla doğal yaşamdan gitgide uzaklaştıkça vücutta denge bozuluyor

Eğer pp deki sizseniz bence sakaliniz gayet yeterli hocam

• zaten öyle de haftada 1 e indirmek daha mantıklıdır. 1 haftada testo maksimum seviyeye çıkar. hatta daha fazla yararlanmak için 2 haftada bire bile çekebilirsin. amaç testosteron seviyesini hep yüksek tutmak.

• deadman0000 D kullanıcısına yanıt

Anladım hocam dayanabilirsem deneyeceğim 😀

• Önden tipin gayet iyi ama yandan berbat. Sakal çıkmamasına ileride çok dua edeceksin.

• mosy0 kullanıcısına yanıt
    Ben ben :) çekinmesem TCmi de vericem online mecralarda :D
    Biraz Photoshop falan da var reelde belli oluyor eksiklikler

haftada 1'e veya 2 haftada 1'e dayanırsın.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Berbat demeyeydin de iyi değil diyeydin keşke 😀.Kanka ileride tipim olsa ne olmasa ne diye düşünüyorum çünkü tip olacaksa bu yaşta olacak 30 yaşından sonra kız peşinde mi kosacagim

Hocam iyisin iyi moral bozma.Bak beterin de beteri var şekil A :)

Açılırsın sonradan, Püü yüzüne bakmazsın diyebileceğin insanlar bir iki sene sonra bir değişiyor. Şaşar kalırsın valla.

• Arkadaşlar bir de Klinefelter sendromundan endişeleniyorum. Sakal olmaması kilsizlik falan uyuyor gibi.Sol göğüste hafif jinekomasti vardı.Birde ses hafif incemsi olduğundan biraz şüphelendim umarım değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosy0 -- 27 Mayıs 2022; 21:10:7 >

Hocam eyvallah umarım herşey gönlümuzce olur

Tipin kötü demedim, yandan kötüsün dedim. Babyface seven kızda çok. Hergün sakal tıraşı olmak işkence, başına gelmediği için bilmiyorsun. Dua et derken bunu kastetmiştim.

• Ünide okurken ne kadar köse arkadaşımız varsa birkaç sene içinde hepsinin bolca sakalı çıktı. Kasma bu kadar.

• Benim de 20 yaşına kadar hiç bir şey yoktu. 4 senede bayağı bir arttı sadece bıyık tam gür değil bir de ağzımın etrafında hiç çıkmıyor. yanak çene normal çıkıyor. Daha çoğalır zamanla senin. Ama küçük göstermenin sebebi sadece sakal değil zayıf olman bence. Kilo alman lazım fakat kşlo derken gidip de abur cubur fast food yiyerek değil. Diyetisyene git imkanın varsa ya da bir spor salonuna sağlıklı bir şekilde kas kütlesi kazanrak kilo almaya çalış. Emin ol fark edecektir. Büyük gösteren insanlara bak çoğu iri kolları falan geniştir. Gayret etmen gerekecek ama.

• hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt

Hocam doğrudur ama köse denilen insanlarda genelde az da olsa var kıllanma.Bende hiç yok bu yaşta

• Deepfears kullanıcısına yanıt

Çok haklısın dostum.Maalesef yiyip yiyip kilo alamayanlardanim.Bakalim bir spor düşünüyorum ama etkisi biraz uzun vadede olacak mecbur.

• çocuk olduğun için olabilir mi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.