Şimdi Ara

Nedir bu çipli toner?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung SL m2020 yazıcı sipariş ettim. Çipli toneri varmış. Kartuş dolumu yapılıyo mu bu tonerlere? Ya da çip boş olduğu zaman da çıktı vermeye devam ediyo mu yoksa duruyor mu? Bi açıklayın arkadaş kafayı yicem sabahtan beri. Siparişi iptal mi etsem ne yapsam şaşırdım kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Çipliyse iptal et kardeşim. Başın çok ağrır. Sadece lazer yazıcı istiyorsan Canon lbp 6030 tavsiye ederim. Muadil toner fiyatı da uygun. Dolum da yapılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Hocam muadil toner alsam olur mu? Yani sürekli muadil toner değişimi olsa? Bir toner 1000 sayfa kadar basabiliyormuş. Bu beni 1.5 yıl kadar rahat götürür. 47 lira bi muadil toner. bahsettiğiniz yazıcı da çok pahalı. Ben 334 tlye aldım. 3 katı resmen. Dolum konusunu geçtim muadil tonerle devam etsem sıkıntı çıkar mı yoksa normal seyrinde toner bitene kadar kullanır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D866EA7 -- 22 Kasım 2018; 22:9:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer yazıcıya hiçbir müdahale etmediysen, yani yazılım vs gibi şeylerle uğraşmadıysan direk muadil çipli toner alıp işine devam edebilirsin. Muadil tonerler ucuz olur, performans açısından da sorun yaratmazlar kolay kolay.

Edit : Yazıcıyı yeni sipariş etmişsin. Dikkat etmedim oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Predestination- -- 22 Kasım 2018; 22:24:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Predestination- kullanıcısına yanıt
    Yazılım falan atmadım. Atmayı da düşünmüyorum. Muadille devam edebiliyorsak çok iyi. Attığınız ürünü de favorilerime ekledim. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ömürlük kullanım açısından tavsiye etmiştim. Ayrıca aldığın yazıcı en fazla 500 sayfa basar çünkü demo tonerle gelir yazıcılar yarı dolu olur genelde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.