Şimdi Ara

SAMSUNG ML 1675 mi yoksa başka bir lazer yazıcı mı?(Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.Eski inkjet yazıcım bozuldu, şu anda acil evrak çıkarmam gerekiyor dolayısıyla bir lazer yazıcı almak istiyorum.Yalnız durum biraz acil olduğundan hemen seçim yapmam gerekiyor.Daha önce de okumuştum fakat emin olamadım.Samsung 1675 yazıcı için toner dolumu yapmak ne kadar basit?sanırım çipli samsung 104 toner kullanıyor ve bu tonerlerin çipleri piyasada bulunuyor bu çiplerden bir kere alırsam aynı çip ile devamlı dolum yapabilir miyim?Eğer uğraştırıcı ve zor bir olay ise bunun dışında hangi marka/model yazıcıyı tavsiye ettiğinizi sebebi ile birlikte yazarsanız memnun olurum.Yalnız durum dediğim gibi biraz acil bugün bir karara varırsam hemen bir yazıcı almayı düşünüyorum.İlginize şimdiden teşekkürler.

• Xerox 3140 almanız tavsiye olunur.1 kere çip taktırır defalarca dolum yaptırabilirsiniz.

www.altinkartus.com/yazici-519-phaser-3140.html
  • quote:

Xerox 3140 almanız tavsiye olunur.1 kere çip taktırır defalarca dolum yaptırabilirsiniz.

Peki aynı işlemi Samsung 104 tonerlerle yapamaz mıyız?yani chipini değiştirerek defalarca doldurma gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın Kartuş

Xerox 3140 almanız tavsiye olunur.1 kere çip taktırır defalarca dolum yaptırabilirsiniz.

arkadaşım bende renkli yazıcı almayı düşünüyorum alternatiflerim samsung clp325 veya hpcp1025 hangisini tavsiye edersiniz
  • renkli yazıcı alacağım tercihlerim hp cp1025 yada samsung 325 toner dolumu en uygun olan hangisi bir bilgi veren olursa sevinirim (chip konusundada bir bilgim yok)
  • Arkadaşlar lütfen bir yardım.Yazıcı çok acil lazım bir tane satın almam gerekiyor.Samsung ml 1640, 1660, 1675 tarzı bir yazıcı alsam yazılım, çip entegre vs gibi bir yöntemle toner dolumu sorununu ortadan kaldırabilir miyim?Aksi takdirde uygun fiyatlı maksimum 180 liraya kadar bir yazıcı önerebilir misiniz?
  • kaldıra bilirsin 1660 almanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leche

Arkadaşlar lütfen bir yardım.Yazıcı çok acil lazım bir tane satın almam gerekiyor.Samsung ml 1640, 1660, 1675 tarzı bir yazıcı alsam yazılım, çip entegre vs gibi bir yöntemle toner dolumu sorununu ortadan kaldırabilir miyim?Aksi takdirde uygun fiyatlı maksimum 180 liraya kadar bir yazıcı önerebilir misiniz?

Bir önceki mesajımda chip sorunu yaşamamanız için Xerox 3140 almanızı önermiştim seçim sizin.

HP CP1025 almanız toner maliyeti bakımından daha uygundur. Sitemizden Toner fiyatlarını inceleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar sonuç olarak samsung ml-1660 veya 1675 yazıcı almak istiyorum.Bu modellerin hangisini alırsam alayım firmware update ile çip sorununu ortadan kaldırabilir miyim?Çünkü bazı firmware versiyonları reset edilemiyor diye okuyorum ve bu nokta beni düşündürüyor, aldığım yazıcının versiyonu reset edliyemiyorsa diye.
  • 2 sininde var bizde hangisini alırsan all
  • quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen bir yardım.Yazıcı çok acil lazım bir tane satın almam gerekiyor.Samsung ml 1640, 1660, 1675 tarzı bir yazıcı alsam yazılım, çip entegre vs gibi bir yöntemle toner dolumu sorununu ortadan kaldırabilir miyim?Aksi takdirde uygun fiyatlı maksimum 180 liraya kadar bir yazıcı önerebilir misiniz?

Bir önceki mesajımda chip sorunu yaşamamanız için Xerox 3140 almanızı önermiştim seçim sizin.

HP CP1025 almanız toner maliyeti bakımından daha uygundur. Sitemizden Toner fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Hocam yardımınız için teşekkür ederim.Yalnız açıkçası biraz daha yaygın markalara bakmak istiyordum.Bu açıdan hp laserjet 1102 modelini önerir misiniz?Ya da dolum kolaylığı ve kalite açısından Xerox 3140 dışında önerebileceğiniz bir yazıcı var mıdır?

• quote:

quote:

quote:

Hocam yardımınız için teşekkür ederim.Yalnız açıkçası biraz daha yaygın markalara bakmak istiyordum.Bu açıdan hp laserjet 1102 modelini önerir misiniz?Ya da dolum kolaylığı ve kalite açısından Xerox 3140 dışında önerebileceğiniz bir yazıcı var mıdır?

Piyasada rekabetçi 5 firmanın (HP,CANON,SAMSUNG,XEROX,BROTHER) yazıcıları arasında en uygun ve sağlam olanı tecrübelerim ışığında XEROX 3140 diyorum.
    HP P1102 almanızda uygun olabilir ama kalite farkı vardır Xerox ile.
    İyi günler dilerim.

• Bunun toneri doldurulmuyor mu acaba? Çip sıfırlama filan yok mu?
  • şu an samsung ml 1675 kullanıyorum yazıcıya attığım bir yazılımla chip ve mhip e ihtiyacım kalmadı. Toner seviyesini hep % 100 gösteriyor. orjinal tonerindeki chip takılı değil. yani hiç te sorun olmuyor. yalnız orjinal tonerini vidalı değil de plastik eritme yöntemi kapatmışlar, onun için vida yerlerinin topuz kısımlarını maket bıçağı ile kesip hobi matkap ile klavuz açtım ve vida taktım, uğraşmak istemeyen dolabilen muadil de alabilir tabi. Şimdi toner bitecek te dolduracam diye bekliyorum. Hatta ben bunun içini açıp laser ısıtmayı devre dışı bıracacak bir kaç anahtar da ekledim(elektronik projelerim için) bozulmadı. Sonuç; sağlam bir yazıcıdır kesinlikle tavsiye ederim.
  • kullanıyor fena yazıcı değil. alınır tabi. benim tercihim xerox olur o başka. Ancak samsung dan da çok şikayetçi değilim. Çok endişe etmenize gerek yok butür yaygın olanlar için çözüm yolları bulunuyor ve zamanla yayılıyor mutlaka.
  • benimde size tavsiyem canon lbp 6000 olabilir hp 1102 ile tamamen aynıdır kullandıkları tonerlerde tamamen aynıdır. bu yazıcıda hp 285a kolay dolan tonerde kullanabiliyorsunuz çünkü
  • xerox un nesi var niye korkarlar insanlar anlamıyorum ya. Hani nedir yani korku nedir çok kötü markamı xerox. Performansı mı düşük ? Çalışmayı beceremezler mi ?
  • ARKADASLAR TUM YAZICILAR COK GUZEL,SİZ CİHAZI ALDIKTAN SONRA BAZI YAZICI MARKALARINDA 80 YADA 60 TL MALİYET CIKAR
    NEDENİDE TONERIN USTUNDEKI CHİPTEN DOLAYI

2 SECENEĞİNİZ VAR :

1 SECENEK

YAZICIYI ALDINIZ TONERİNİZ BİTTİ,YA CHİP DOLUM 50 TL HER DEFASINDA VERİRSİNİZ,YAHUT 1 DEFAYA MAHSUS CİHAZA SINIRSIZ CHİP TAKILIR 80 TL VERİRSİNİZ KURTULURSUNUZ

TABİ BUNUNLADA BİTMEZ DRAM SAMSUNG 1675-2165-3045 CİHAZLAR FIYAT 30 TL-4 DOLUMDA BİR DRAM DEĞİŞİR 2000 SAYFA ALIRSINIZ BENCE MANTIKLI

2 SECENEK :SORUNSUZ TONERLER DE VAR İSİM VERMİCEM.EKENOMİ KAZANSIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.