Şimdi Ara

NEDİR BU DOĞUŞ OTOMOTİV DÜŞMANLIĞI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence foruma konu açmanız (yanlış anlamayın eleştiri değil) çok gereksiz.

Çok güzel bir araç almışsınız hemde çok kısa bir zaman önce bırakın forumu keyfini sürün aracın.

Servisten memnunsanız arabadan memnunsanız burada kimseye bişey kanıtlamanıza gerek yok siz keyif alıyorsanız ve memnunsanız bırakın forumda millet yazıp dursun gerisi boştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 18 Ekim 2009; 21:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_19

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

doğusu bizim sevmemize gerek yok onlar her firsatta müsterilerini seviyor zaten

sevildinizmi yada sevilen arkadaşlarınızın tecrübeleri neler? bakalım artık bizde sevilirsek paylaşırım burada..

yok sevilmemek adina o gruptan arac almiyorum hatta ibiza leon gibi araclarini cok beğenmeme rağmen... cevremde bir kac doğus zede var transporterin baski balatasi 30 binde bitip garanti disi birakilan.. 2000 polosu daha 2002 de garantideyken 50 binde trigerden motor dağitip garanti disi kalan... eski sirket fabia aracimizin sadece cam mekanizmasina 400 tle isteyen zihniyet ben ayni mekanizmayi özel serviste 250 ye bulup taktirdim gibi gibi cok ornek gordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Birader Doğuşa laf edene sende VW yok, sen kimsin diyorsun. Biz orada bir ton şey yazıyoruz bir tarafına takmıyorsun.

anladım kusura bakmayın gözümden kaçmış. çok problem yaşamışsınız adınıza üzüldüm. ama bizdede 2 tane ticari vos vos var amcamda caddy babamda transporter . daha önce transit ve partnerleri vardı . alındığı günden beri ne babam ne amcam toz kondurmazlar . benim vw almada etkileri büyüktür. sizin başınıza gelenleri okudum. bence hakkınızı sonuna kadar arayın. ama bu tür olayların olmadığı marka varmıdır merak ediyorum. ben alırım aracı 500 km giderim araç yanar siz alırsınız bakım bile yaptırmadan 50.000 km yaparsınız tık demez bu işler birazda şans. fakat olayınız markanın kötü yönüne dair güzel bir örnek eminm yeni alıcılara referans olur. son olarak benim hiçbir mesajımda sizin uslübunuz yok. neyse iyi günler..

• quote:

quote:

quote:

sevildinizmi yada sevilen arkadaşlarınızın tecrübeleri neler? bakalım artık bizde sevilirsek paylaşırım burada..

yok sevilmemek adina o gruptan arac almiyorum hatta ibiza leon gibi araclarini cok beğenmeme rağmen... cevremde bir kac doğus zede var transporterin baski balatasi 30 binde bitip garanti disi birakilan.. 2000 polosu daha 2002 de garantideyken 50 binde trigerden motor dağitip garanti disi kalan... eski sirket fabia aracimizin sadece cam mekanizmasina 400 tle isteyen zihniyet ben ayni mekanizmayi özel serviste 250 ye bulup taktirdim gibi gibi cok ornek gordum...

tepkiniz çok güzel bence en azından yanlışı bilip uzak duruyorsunuz ne kadar güzel bir durum.

• 20008 Yılında Doğuş'la evlendim (RF'nin örneğini ele alırsak), daha önce aynı aileden başkası ile flört ettim (SEAT), şimdi sıra VW'de. O gece ilk gecemizdi ve ben garajda noktamı koydum: Benim dediğimi yapacaksın, benim aldığımı içeceksin ve benim dediğim yere gidecek, yuvanı özlemeyecek ve şikayet etmeyeceksin dedim. Ayrıca basmadan fistan giyecek, ben demeden bakkala bile gitmeyecek ve bırak eve telefon etmeyi, televizyonu bile açmayacaksın...

Önce buz gibi bir hava esti aramızda. Sustu ve sadece önüne baktı.

O gün bu gün aramızda hiçbir anlaşmazlık çıkmadı. Bana bu fikri veren Nuri Alço ve Yalçın Gülhan karışımı motor ustası amcama teşekkürü bir borç bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Bence foruma konu açmanız (yanlış anlamayın eleştiri değil) çok gereksiz.

Çok güzel bir araç almışsınız hemde çok kısa bir zaman önce bırakın forumu keyfini sürün aracın.

Servisten memnunsanız arabadan memnunsanız burada kimseye bişey kanıtlamanıza gerek yok siz keyif alıyorsanız ve memnunsanız bırakın forumda millet yazıp dursun gerisi boştur.

can sıkıntısından açtım zaten maksat muhabbet olsun belki yeni bilgiler falanda öğreniriz. iyi niyetiniz için teşekkürler allah size veyron nasip etsin inşallah..

• quote:

quote:

Birader Doğuşa laf edene sende VW yok, sen kimsin diyorsun. Biz orada bir ton şey yazıyoruz bir tarafına takmıyorsun.

anladım kusura bakmayın gözümden kaçmış. çok problem yaşamışsınız adınıza üzüldüm. ama bizdede 2 tane ticari vos vos var amcamda caddy babamda transporter . daha önce transit ve partnerleri vardı . alındığı günden beri ne babam ne amcam toz kondurmazlar . benim vw almada etkileri büyüktür. sizin başınıza gelenleri okudum. bence hakkınızı sonuna kadar arayın. ama bu tür olayların olmadığı marka varmıdır merak ediyorum. ben alırım aracı 500 km giderim araç yanar siz alırsınız bakım bile yaptırmadan 50.000 km yaparsınız tık demez bu işler birazda şans. fakat olayınız markanın kötü yönüne dair güzel bir örnek eminm yeni alıcılara referans olur. son olarak benim hiçbir mesajımda sizin uslübunuz yok. neyse iyi günler..

baskı balata sorunu için kronik dedim iyi okumadın herhalde. 10binde 20binde bitiren dünya kadar Caddy kullanıcısı var. arada sırada 80bin km giden de kendini iyi şöför sanıyor. sanki biz at arabası kullanıyormuşuz gibi. ayrıca hak arayacak birşey kalmadı. garanti bitti iki yıl önce, ben de yeteri kadar beddua ettim.

üslup konusuna da fazla takılma. ben bir volkswagen kullanıcısıyım. ben kimseye uymam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

20008 Yılında Doğuş'la evlendim (RF'nin örneğini ele alırsak), daha önce aynı aileden başkası ile flört ettim (SEAT), şimdi sıra VW'de. O gece ilk gecemizdi ve ben garajda noktamı koydum: Benim dediğimi yapacaksın, benim aldığımı içeceksin ve benim dediğim yere gidecek, yuvanı özlemeyecek ve şikayet etmeyeceksin dedim. Ayrıca basmadan fistan giyecek, ben demeden bakkala bile gitmeyecek ve bırak eve telefon etmeyi, televizyonu bile açmayacaksın...

Önce buz gibi bir hava esti aramızda. Sustu ve sadece önüne baktı.

O gün bu gün aramızda hiçbir anlaşmazlık çıkmadı. Bana bu fikri veren Nuri Alço ve Yalçın Gülhan karışımı motor ustası amcama teşekkürü bir borç bilirim.

hocam bende bi kenara çekip vereyim ultimatomu bari güzel taktik.....

• Somut ornek istediniz verdik, daha nasil anlatalim.

Ben bu olayi Dogus'un kendi servisinde yasadim, pek tabii diger servisler daha iyi olabilir fakat

hem daha fazla odeyip (yaklasik 3 kat),

Hem 1 saatlik isi tartisarak 2 gunde tamamlatarak,

hem de ukalalik ve artistlige maruz kalip kendimi gererek
    yetkili servisten hizmet aldim.

En can alici nokta ise Dogus'un servisi oldugu icin sikayet edecek yer de bulamadim. Kusura bakmayinda ayakkabimi parlatip ceketimi giydirseler bir daha paramla rezil olmam.

gidip sanayiide yag degisimine 100 lira atsaydim diger sefere aracimi evden alirlardi.

Siz yeni aracinizin hevesiyle burada fanatizme devam edin, almanya'da 1 paket sigara 5 euro civari muadili turkiyede 4 lira civari.

ayni mali turkiye'de daha ucuza satiyorsa bu sigara sirketleri enayi, alman halki daha da enayi.

hesap yaparken su milli gelirmis, satin alma gucuymus vs bir zahmet goz onunde bulundurun madem bu kadar gezmis gormusseniz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

tepkiniz çok güzel bence en azından yanlışı bilip uzak duruyorsunuz ne kadar güzel bir durum.

3,5 yil 65 bin km icinde yasadiklarim...

her arac sorun cikarir derdim o değil yeterki insanlar adam gibi muamele görsün....

kullandiğim aracin mp3 calari cd rw medyalari kesik kesik okumaya basladi. gittim servise orjinal cd taktik okuyor cd r mp3 cd si takiyoruz okuyor fakat silenebilir medya okumuyordu. servis sorun yok dedi... Toyotasa aradi beni ki her bakimdan servisten sonra mutlaka arar. sorunumu dile getirdim ki cok onemli değil okumasin... ben bildirdikten 1 hafta sonra servis aradi mp3 calariniz geldi musait bir zamanda gelin değisiminiz yapilacak dendi ve gittim değistirdiler.....

bir keresinde abs sensorum garanti icinde bozuldu gittim sensor 2 güne gelecek isterseniz araciniz serviste kalsin abs calismiyor su an güvenlik acisindan size baska arac sağlayabiliriz bu 2 gün icin dediler....

nezaman doğus grubu bu zihniyeti kazanir ben ozaman alirim...

• quote:

quote:

quote:

baskı balata sorunu için kronik dedim iyi okumadın herhalde. 10binde 20binde bitiren dünya kadar Caddy kullanıcısı var. arada sırada 80bin km giden de kendini iyi şöför sanıyor. sanki biz at arabası kullanıyormuşuz gibi. ayrıca hak arayacak birşey kalmadı. garanti bitti iki yıl önce, ben de yeteri kadar beddua ettim.

üslup konusuna da fazla takılma. ben bir volkswagen kullanıcısıyım. ben kimseye uymam.

emrin olur. okudum birader. aracınızın piyasası güzel satıp transit connect yada kango yada doblo alabilirsiniz. uğraşmayın bence madem bu dar sorunlu . 2. el satıp 2. el alıyorsunuz hatta para bile kalır size.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3,5 yil 65 bin km icinde yasadiklarim...

her arac sorun cikarir derdim o değil yeterki insanlar adam gibi muamele görsün....

kullandiğim aracin mp3 calari cd rw medyalari kesik kesik okumaya basladi. gittim servise orjinal cd taktik okuyor cd r mp3 cd si takiyoruz okuyor fakat silenebilir medya okumuyordu. servis sorun yok dedi... Toyotasa aradi beni ki her bakimdan servisten sonra mutlaka arar. sorunumu dile getirdim ki cok onemli değil okumasin... ben bildirdikten 1 hafta sonra servis aradi mp3 calariniz geldi musait bir zamanda gelin değisiminiz yapilacak dendi ve gittim değistirdiler.....

bir keresinde abs sensorum garanti icinde bozuldu gittim sensor 2 güne gelecek isterseniz araciniz serviste kalsin abs calismiyor su an güvenlik acisindan size baska arac sağlayabiliriz bu 2 gün icin dediler....

nezaman doğus grubu bu zihniyeti kazanir ben ozaman alirim...

e boşuna toyota dünyanın en çok satan aracı değil işte var bir nedeni... toyota

• Coşkun da imzasına Ceyda ve Esra'nın resmini koymuş, kızlar sanki (bana) birşey diyecekmiş gibi durup resme bakıyorum ama sonra hatırlıyorum ki bu onların normal hali zaten...

NEDİR BU DOĞUŞ OTOMOTİV DÜŞMANLIĞI?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

emrin olur. okudum birader. aracınızın piyasası güzel satıp transit connect yada kango yada doblo alabilirsiniz. uğraşmayın bence madem bu dar sorunlu . 2. el satıp 2. el alıyorsunuz hatta para bile kalır size.

yok koçum böyle iyi. bir tane sorun için satmam ilk sahibi olduğum arabayı. bunu aldığımızda o zaman öyle gerekiyordu ondan öyle yaptık. bir dahaki araç d segmenti sedan olacak. hem sen kafanı benim tercihlerimle yorma, mis gibi cetta almışın gazlayıp yan vermeye bak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.