Şimdi Ara

Nedir Bu Half-Life (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yacker

Ve zaten bu oyunda ordan oraya aşınlanıyorsun. Half lie ın senaryosunu anlamakla neden alakalı bu oyun ? Freeman bile değiliz :S

Portal'ın hikaye ile alakası şu şekilde oluyor,Portal'da bahsi geçen Aperture Science şirketi Half Life'daki Black Mesa'nın rakibi,ayrıca oyunu oynayınca göreceksin büyük ihtimal oyunun mekanlarındaki teknoloji Combine teknolojisi aşırı değil birebir benzerlikler gösteriyor.Hatta oyundaki GlaDOS bile "Onlarla aramızdaki bağlantı benim" gibisinden bir cümle kurmakta.

Half Life 2:Episode 2'nin son kısımlarında da zaten Aperture Science firmasının ismi geçmekte.Hatta Episode Three'nin Portal ile alâkalı olma ihtimali çok yüksek.

Birde şu kopyaladığın Half Life senaryosu ilk oyundaki hikayeyi anlamak açasından yararlı ama oradakilerin bir çoğunun doğru olmadığını daha sonra yazan arkadaş bile kabul etmişti bildiğim kadarıyla.Yani konu senaryodaki gibi ama birçok detay yanlış.

Half Life için bir Source modu yapılıyordu ama ne oldu bende tam olarak bilmiyorum.

• abi bende seninle aynı durumdayım inatla oynamıyorum oynamayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

hic half-life oynamadim

Hocam ne yaptın sen ya.
    Yeni doğanlar gözünü açınca karşısında HL'yi buluyor.

• tr'de tvde reklamlara çıkan tek oyun budur sanırsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

başlığa bak nedir bu half-life , ne lan bu half-life

Aynen ya..
  • Bende hiç oynamadım
  • gerek senaryosu,gerek getirdiği yeniliklerle aşmış oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r

tr'de tvde reklamlara çıkan tek oyun budur sanırsam.

ne zaman cikti yav
  • Half Life 2 çok güzel bir oyun.
  • daha cok boyle oyunlar lazim
  • Babasının oğluna duyduğu sevgidir half life

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 31 Mart 2009; 17:14:14 >

• çocukluğumun oyunudur half-life,
    bana fpsyi sevdiren ilk oyundur...
    oynadığım ilk multiplayer oyundur...
    o zamanlar oynayıp pek anlamasam da, tekrar tekrar tekrar oynadığımda daha bi oturan bir senaryodur.
    (ingilizce öğrenmenin de etkisi ile)
    senaryosunu hl2 çıktığında okuduğum oyundur.
    ikisi çıktığında yazıcıoğlunda haylaf yazılı 4 cdye 10 lira verip dolandırıldığım oyundur.
    bitirmek için üni 1de matematik1 vize sınavına gitmediğim oyundur.
    (sonuçları kelebek etkisi gibi tüm akademik hayatımı etkileyen, domino taşlarının ilk taşı gibidir.)
    senaryosunu stephen kinG yazmıştır...

senarosu ile, oyun dünyasına getirdiği yenilikler ve mihenk taşları ile, gençliğimizdeki emekleri ile,
    ve deathmatchleri ile oynayanın üzerinde emeği çoktur.
    steamde indirime girince tüm hepsini almıştım, tekrar oynadım alayını.
    episode 3'ü bekliyoruz ama gelecek gibi değil.

• Filmde hissini veren sayılı oyunlardandır half life ..
  • race x yaratıklarını xen yaratıklarından ayıran sey ne sonucta 2 türde xen de yasamıyormu neden bazılarına xen yaratıkları denilirken bazılarına race x yaratıgı deniliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

hic half-life oynamadim

Bir coca-cola reklamı vardı adam hayatında ilk kez içiyo. Bugüne kadar neden yaşamışım diyo hiç yapmadığı şeyleri deniyo hayatı boyunca. Oyna ona dönersin
  • Senaryosuyla fps tarihinde devrim yapmış; gelmiş geçmiş en iyi fps oyun serisinin ilk oyunu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.