windowsdan başka işletim sistemi kurmadım şimdi hangisine geçsem diye düşünoyorum ama hangisi hangisi falan çözemiyorum
mesela ubuntu linuxla aynı mı apple'ın lionu var mac os x falan var hani bunlar windows 7 ultimate home premium gibi mi
birisi aydınlatırsa sevinirim
evet ubuntu linux tur ve en yaygın kullanılan dağıtımdır şu an en son sürüm 11.04 ekimde yeni sürüm çıkacak 11.10 ayrıca türk işletim sistemimiz pardus var oda linux tur pardus 2011.1 dama dama daha birçok linux dağıtımı var mac konusunda bilgim yok
bu gnome mint falan varmış linuxun onlar nedir
ubuntu en yüksek olanı mı
birde bu windowsda ekran kartı paylaşımlı olunca kullanıyor ya ubuntuda böyle bir olay var mı yoksa anında geçeceğim
4gb ram var ama 2.87 kullanılır diyor 1.12 gb ekran kartı kullanıyor ya böyle saçmalık olur mu
win7 x64e
Linux yazılım sistemin gecekondusu olduğu için bir çok yazılım var.Belli bir standartları oturtamadılar.
linux gecekondu degil, hele ki isletim sistemi hic degil. linux kapi gibi tapulu buyuk bir arazidir. herkes ustune istedigi tarzda, yukseklikte ve genislikte ev yapmakta serbesttir.
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
bu gnome mint falan varmış linuxun onlar nedir
ubuntu en yüksek olanı mı
birde bu windowsda ekran kartı paylaşımlı olunca kullanıyor ya ubuntuda böyle bir olay var mı yoksa anında geçeceğim
4gb ram var ama 2.87 kullanılır diyor 1.12 gb ekran kartı kullanıyor ya böyle saçmalık olur mu
win7 x64e
O windows 7 ile alakalı bir şey değil, ekran kartına ne kadar ram ayıracağını biostan ayarlarsın.
notebook olduğunu söylemedim, o yüzden biosda bu kadar geniş seçenekler yok
asus f3jc modeli
belki yardımcı olan çıkar ama işletim sistemiyle alakası varmış diye duydum ben