Şimdi Ara

Nedir bu kadınlardaki erkeksi olma merakı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bertsinay

sana ne?

Sen ve senin gibiler böyle devam ettikçe zor erkek arkadaş bulursunuz! Aferin böyle devam
  • Arkadaslar bu konuya YORUM ATMAYİN!!!!KONU SAHİBİ DUZENLİ ARALİKLARLA HORTLATİYOR!!!KONUSULACAK BİR KONU DA YOK ZATEN???SU MESAJİMİ YA ARTİLAYİN YA DA EKSİLEYİN FULL.YETER Kİ KONUYU YUKARDA GORENLER BUNU GORUP BOSA MESAJ ATMASİNLAR.MESAJ ATMAYİN!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Arkadaslar bu konuya YORUM ATMAYİN!!!!KONU SAHİBİ DUZENLİ ARALİKLARLA HORTLATİYOR!!!KONUSULACAK BİR KONU DA YOK ZATEN???SU MESAJİMİ YA ARTİLAYİN YA DA EKSİLEYİN FULL.YETER Kİ KONUYU YUKARDA GORENLER BUNU GORUP BOSA MESAJ ATMASİNLAR.MESAJ ATMAYİN!!!!

Sana mı sorcam kardeşim konuyu uplayıp uplamayacağımı? Sana mı sorcaklar cevap verip vermeyeceklerini???
  • quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

sana ne?

Sen ve senin gibiler böyle devam ettikçe zor erkek arkadaş bulursunuz! Aferin böyle devam

1)beni tanımıyorsun,maskülen veya feminen olduğumu bilmiyorsun.
    2)sizin aksinize hayatım "sevgili bulmak" eksenli değil.
    3)bir insanı tamamen kendi özellikleriyle sevip,benimsemedikten sonra birlikte olmanın manası yok.
    4)kimse dayatılmış güzellik algılarına uymak,sizin estetik zevkinize göre yaşamak zorunda değil.
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu konuya YORUM ATMAYİN!!!!KONU SAHİBİ DUZENLİ ARALİKLARLA HORTLATİYOR!!!KONUSULACAK BİR KONU DA YOK ZATEN???SU MESAJİMİ YA ARTİLAYİN YA DA EKSİLEYİN FULL.YETER Kİ KONUYU YUKARDA GORENLER BUNU GORUP BOSA MESAJ ATMASİNLAR.MESAJ ATMAYİN!!!!

Sana mı sorcam kardeşim konuyu uplayıp uplamayacağımı? Sana mı sorcaklar cevap verip vermeyeceklerini???

Sorunlusun.Bu kadar aptalca bir konu uzerinde diretmenden belli.Ne oldu la kizin biri dovdu mu seni ne oldu?

• quote:

quote:

quote:

sana ne?

1)beni tanımıyorsun,maskülen veya feminen olduğumu bilmiyorsun.
    2)sizin aksinize hayatım "sevgili bulmak" eksenli değil.
    3)bir insanı tamamen kendi özellikleriyle sevip,benimsemedikten sonra birlikte olmanın manası yok.
    4)kimse dayatılmış güzellik algılarına uymak,sizin estetik zevkinize göre yaşamak zorunda değil.

Tamam ne halin varsa gör, ama şunu bil ki ben maskülen bir kadınla çık-mam

• quote:

quote:

quote:

Sorunlusun.Bu kadar aptalca bir konu uzerinde diretmenden belli.Ne oldu la kizin biri dovdu mu seni ne oldu?

Hayır ama çevremde gördüğüm kızların yarısından fazlasında erkeksi hareketler ve zevkler vardı! Bilmem anlatabildim mi

• http://www.videoizle.co/video/71699/top-sakal-birakan-teyze

Erkeklerin kadınlara, kadınların erkeklere özenmesi veya dengelerin bozulması tamamen güç, para, ekonomi, kapitalist düzen ve rol kavgasından ve garip bir hal almış yaşam kavgasından kaynaklı. Gün geçtikçe berbat bir hal alıyor durum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 30 Kasım 2014; 22:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

http://www.videoizle.co/video/71699/top-sakal-birakan-teyze

Abi, Allah ıslah etsin! Başka birşey demiyorum...
  • ''Moda'' denilen kapitalist zırvası yüzünden böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

''Moda'' denilen kapitalist zırvası yüzünden böyle oluyor.

Evet, onun da etkisi var malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

sevmiyormuşum aşkı hissetmiyormuşmuş o benim için alışkanlıkmış ben ona öyle hissettiriyormuşum ne kadar acı çektiğimin farkında değil çok canım yanıyoorr çooooooook velet sanma 22 yaşındayım

5 yıl sonra mı anlamış
  • quote:

Özellikle yabancı ünlü kadınlarda var bu, kimi otobanda arabayla hız yapmayı seviyor, kimi kickboks yapıyor, kimi saçının yarısını kazıtıyor (Demi Lovato'ya çok yakışıyor o ayrı!) Nedir bu Allah aşkına? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bazı eğlence ve sporları sadece erkeklere aitmiş gibi kavramak yanlış bence.Bence çok yanlış düşünüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Özellikle yabancı ünlü kadınlarda var bu, kimi otobanda arabayla hız yapmayı seviyor, kimi kickboks yapıyor, kimi saçının yarısını kazıtıyor (Demi Lovato'ya çok yakışıyor o ayrı!) Nedir bu Allah aşkına? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bazı eğlence ve sporları sadece erkeklere aitmiş gibi kavramak yanlış bence.Bence çok yanlış düşünüyorsun.

Ben eski kafalı ve kıskancım. Benim yapamadığım şeyleri yapan kadınları çok kıskanırım! Mesela Spring Breakers filmindeki ufacık kadınlar gerçek silah kullanmışlardı. Ben kullanamam mesela. Hem tetiğe basınca elimden kayar korkusuyla hem de gürültülü olmasından dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

kıyamet alameti iste erkekler kadınlar gibi olacak kadınlarda erkekler gibi

Hala kiyamette misiniz siz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

kıyamet alameti iste erkekler kadınlar gibi olacak kadınlarda erkekler gibi

Hala kiyamette misiniz siz

hea

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

"erkeksi" yi hızlı hızlı tekrarla, merak ettikleri orda saklı.

İster istemez dediğini yapmaya başladığımı fark ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.